Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Karamel

De populairste geuren met Karamel in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Karamel hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Thierry Mugler Angel Eau de Parfum Spray (hervulbaar) (50 ml) Thierry Mugler Angel Eau de Parfum Spray (hervulbaar) (50 ml)

  Deze geurmengeling is uniek. Engel van Thierry Mugler betovert met sensuele oriëntaalse noten. De klassieker wordt geopend met mandarijn, meloen en suikerspin. Deze zoete accenten ontmoeten rood fruit, lelies uit de vallei en honing in het hart. Met amber, muskus, chocolade en een dosis vanille eindigt Angel warm in de basis.

 • Chopard Wish Eau de Parfum Spray (75 ml) Chopard Wish Eau de Parfum Spray (75 ml)

  Chopard Wish is een zeer zoete vrouwengeur met veel verschillende smaken en geuren. Bovenal is de mooie vanille noot in het midden van het parfum, waardoor de klassieke geur zijn delicate en vrouwelijke aura, die heeft gemaakt Chopard Wish een constante favoriet onder vrouwen geuren voor vele jaren.

 • Prada Candy Eau de Parfum Spray (50 ml) Prada Candy Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Bij Prada Candy zegt de naam het al. De oosterse Eau de Parfum Spray heeft een bijzonder provocerend, ruimdenkend en onvermijdelijk vrouwelijk effect vanwege het ongebruikelijk zoete geurconcept. De moderne fijnproevers van vanille en karamel geven Prada Candy een moderne geur vol energie en levensvreugde.

 • Juicy Couture Juicy Couture Eau de Parfum Spray (50 ml) Juicy Couture Juicy Couture Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Couture Couture van Juicy Couture is een heel bijzonder eau de parfum voor vrouwen. De verleidelijke hartnoot van pruim, jasmijn en kamperfoelie combineert de fruitige topnoot met een warme en houtachtige basis, waardoor couture een bijzonder verleidelijke en vrouwelijke geur.

 • Dior Miss Dior Eau de Toilette Spray (50 ml) Dior Miss Dior Eau de Toilette Spray (50 ml)

  Miss Dior's eau de toilette is net zo betoverend als uw eerste grote liefde. Daarom is de geur de perfecte metgezel, vooral voor jonge dames met een voorliefde voor romantiek. Koorden van fruitige en citroenachtige noten en muskus en patchoeli vormen de intense geurmix.

 • Tom Ford For Men Extreme Eau de Toilette Spray (50 ml) Tom Ford For Men Extreme Eau de Toilette Spray (50 ml)

  De aromatische specerij en de verscheidenheid aan nuances in Tom Ford For Men Extreme Eau de Toilette Spray trekt de aandacht. Fris en houtachtig, spiritueel en mannelijk, de geur bedekt de huid en benadrukt niet alleen het op maat gemaakte pak, maar vooral het sterke karakter en zelfbewuste charisma, de mannelijke houding van de drager ten opzichte van leven en levensstijl.

 • Naomi Campbell Naomi by Naomi Campbell Eau de Toilette Spray (10 ml) Naomi Campbell Naomi by Naomi Campbell Eau de Toilette Spray (10 ml)

  Naomi Campbell Naomi van Naomi Campbell's Eau de Toilette is een 2010 product dat een van de populairste geuren is in Naomi's acht geurlijnen. Deze verleidelijk bloemige maar fruitige geurervaring is gemaakt voor vrouwen die de mannenwereld op z'n kop willen zetten. Met deze geur gebruikt de vrouw al haar vrouwelijkheid en is wat ze wil zijn.