Iriswortel

De populairste geuren met Iriswortel in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Iriswortel hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Jil Sander Sun Eau de Toilette Spray (75 ml) Jil Sander Sun Eau de Toilette Spray (75 ml)

  Jil Sander SUN is een geur als een zorgeloze zomerochtend. Een veelzijdige mix van bergamot, palissander, zwarte bes en zomerbloemen zoals jasmijn, viooltjes en sinaasappelbloesem. Met Jil Sander SUN laat u de zon in uw hart.

 • Hugo Boss No. 1 Eau de Toilette Spray (125 ml) Hugo Boss No. 1 Eau de Toilette Spray (125 ml)

  Hugo Boss No. 1 is een klassieke herengeur met een aantrekkelijke aromatische geur. Het bittere fougéreakkoord in Boss No. 1 is omgeven door houtachtige noten en vormt zo een bijzonder mannelijk parfumkarakter, wat vooral effectief is voor volwassen mannen.

 • Giorgio Armani Emporio He Lui Il Él Eau de Toilette Spray (100 ml) Giorgio Armani Emporio He Lui Il Él Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Giorgio Armani Emporio He Lui Il Él is een zeer verfrissende en verkwikkende eau de toilette met een fruitige citrus topnoot uit de Middellandse Zee. Het hart van het parfum wordt een beetje verlicht door bloemige accenten. De basis wordt gevormd door pittige noten zoals muskus en amber, waardoor Emporio Armani He zijn mannelijke kant heeft.

 • Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum Spray (30 ml) Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum Spray (30 ml)

  Deze geur is vol verleiding en verleiding: Marc Jacobs Decadence is pure sensualiteit met zijn luxueuze ingrediënten. De topnoot is vrij bloemig met iris en pruim, de geur is warm afgerond met vetiver in de basis. Dankzij zijn veelzijdige noten geeft Eau de Parfum de hele dag lang frisheid.

 • Estée Lauder Knowing Eau de Parfum Spray (75 ml) Estée Lauder Knowing Eau de Parfum Spray (75 ml)

  De warme bloemengeur van Estée Lauder Knowing omhult de elegante vrouw met zelfvertrouwen en geeft haar een ervaren karakter. De vrouwengeur ziet er licht sexy uit en is perfect voor veeleisende vrouwen met stijl. De fijn kruidige geur met houtachtige componenten wordt perfect afgerond door de talrijke bloemige essences. De kleurrijke mix is zeer indrukwekkend en sensueel warm.

 • Calvin Klein CK One Eau de Toilette Spray (300 ml) Calvin Klein CK One Eau de Toilette Spray (300 ml)

  Grenzeloos! ck one van Calvin Klein is de geur van uniseks. Een geur die alle grenzen overstijgt. Ongeacht leeftijd, nationaliteit of geslacht: ck je frisse purisme verleidt ons om deze geur hedonistisch te verspreiden over ons hele lichaam.

 • Vivienne Westwood Boudoir Eau de Parfum Spray (50 ml) Vivienne Westwood Boudoir Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Vivienne Westwood Boudoir Eau de Parfum Spray betovert, fascineert en certificeert uniciteit. Deze oosterse, bloemige en individuele geur is onmiskenbaar en bedekt de huid als een delicate sluier, als een vleugje lente en beschermt. De geur van Vivienne Westwood Boudoir Eau de Parfum Spray creëert een betoverende sfeer.

 • Chanel No. 5 Parfum (7,5 ml) Chanel No. 5 Parfum (7,5 ml)

  Kansel nr. 5 zal voor altijd een van de parfumklassiekers onder vrouwengeuren blijven. Kansel nr. 5 betovert jong en oud nog steeds met een grote verscheidenheid aan bloemen en aldehyden. Dit pure parfum staat nog steeds voor de geur van elegante, zelfbewuste en sierlijke vrouwen.

 • Giorgio Armani Emporio Lei Elle She Ella Eau de Parfum Spray (30 ml) Giorgio Armani Emporio Lei Elle She Ella Eau de Parfum Spray (30 ml)

  Giorgio Armani Emporio Lei Elle She Ella is een oosterse parfum uit 1998 en al een klassieker onder vrouwengeuren. Het bloemige hart en de scherpe aroma's in de basis geven de geur een verleidelijke aantrekkingskracht en maken Emporio Armani She een verleidelijke en vrouwelijke verleider.

 • Lalique Perles de Lalique Eau de Parfum Spray (100 ml) Lalique Perles de Lalique Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Lalique Perles de Lalique Eau de Parfum Spray is pure vrouwelijke sensualiteit. Verleiding wordt een vacht die een vrouw met deze geurige, zomerse eau de parfum spray niet kan uittrekken en die haar leven zoet maakt. Enthousiasme, avontuurlijkheid en het verlangen naar meer intensiteit gaan hand in hand met het parfum.