Houtaccenten

De populairste geuren met Houtaccenten in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Houtaccenten hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Spray (100 ml) Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Paco Rabanne 1 Million is een zeer mannelijk parfum vol contrasten en een extra portie mannelijkheid. De sterke en scherpe aroma's van verschillende specerijen, ledersoorten en houtsoorten worden in het hart tegengesteld door een fijne roos absolue, die een beetje hardheid aan het parfum onttrekt en 1 miljoen Paco Rabanne tot een modern meesterwerk maakt.

 • Hugo Boss Bottled Night Eau de Toilette Spray (100 ml) Hugo Boss Bottled Night Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Boss Bottled Night van Hugo Boss boeit met zijn verleidelijke aantrekkingskracht van aromatische geuren en houtachtige akkoorden. Het mannelijke eau de toilette geeft elke man het nodige zelfvertrouwen om zijn aantrekkelijkheid en verleidelijke charisma te ontdekken en uit te voeren met de hulp van Boss Bottled Night.

 • Annayake pour Elle Eau de Parfum Spray (100 ml) Annayake pour Elle Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Annayake pour Elle is een uitzonderlijke vrouwengeur die de exotische smaken van de Japanse flora combineert in één parfum. Het samenspel van bloemige, aromatische en kruidige essences creëerde een vrouwengeur die niet kan worden overtroffen in zijn schoonheid en zuiverheid.

 • Bvlgari Omnia Amethyste Eau de Toilette Spray (65 ml) Bvlgari Omnia Amethyste Eau de Toilette Spray (65 ml)

  Laat u betoveren door de sensuele Bvlgari geur Omnia Amethyste. De geur, gewijd aan de unieke glans van amethist, roept een aantrekkelijke en gracieuze uitstraling op met zijn verleidelijke geur karakter van bloemen en bossen die net zo uniek is als jij.

 • Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Femme Eau de Parfum Spray (hervulbaar) (75 ml) Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Femme Eau de Parfum Spray (hervulbaar) (75 ml)

  Elegantie kan zo eenvoudig zijn. Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Femme glanst met een zeer eenvoudig geurconcept: de creatie moet gewoon ruiken naar helder water. Het resultaat is een creatie van frisse bloesemakkoorden die vooral opvalt voor stijlvolle vrouwen.

 • Jil Sander Sun Delight Eau de Toilette Spray (100 ml) Jil Sander Sun Delight Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Jil Sander Sun Delight is een romantische geur die de sfeer van een warme zomeravond vangt. Dit parfum dankt zijn warme, mediterrane karakter aan een sensuele compositie van fruitige bloemen en fijne houtsoorten. Jil Sander Sun Delight neemt zijn drager mee op een paradijselijke korte vakantie.

 • Donna Karan NY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum Spray (30 ml) Donna Karan NY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum Spray (30 ml)

  De geur van lichtheid en elegantie: Donna Karan NY Be heerlijke frisse bloesem geuren van fijne bloemen en vers fruit. De bijzonder intense creatie van de reeks "Be Deslicious" werd gecreëerd uit verfrissend fruit en een subtiele kruidigheid, met noten van hout en rode appel.

 • Picasso Paloma Picasso Eau de Parfum Spray (30 ml) Picasso Paloma Picasso Eau de Parfum Spray (30 ml)

  Als krachtvrouw geniet u van de intense geur Paloma Picasso van de gelijknamige designer. Typische chyprene noten verleiden met citrus frisheid, een zekere intensieve kruidigheid afgerond met warme houtachtige mossy noten. Een geurtaal die blijft plakken.

 • John Varvatos Artisan Eau de Toilette Spray (125 ml) John Varvatos Artisan Eau de Toilette Spray (125 ml)

  De John Varvatos Artisan Eau de Toilette Spray is een aromatische, citrusvormige mannengeur die zijn drager voor een lange tijd verfrist en tegelijkertijd omringt met traditionele kruidentonen. Met Artisan Eau de Toilette Spray onderstrepen mannen met stijl hun zelfverzekerd karakter, maar brengen ook een betoverende sensualiteit over met individuele charme.

 • Kenzo Power Eau de Toilette Spray (60 ml) Kenzo Power Eau de Toilette Spray (60 ml)

  Kenzo Power by Kenzo is niet alleen een sterke en krachtige mannengeur in naam. Met zijn kruidige en houtachtige aroma's geeft de Eau de Toilette de drager een bijzonder sensuele uitstraling, die vele malen wordt versterkt door de aantrekkelijke geur van bloemen in het hart.