Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Hars

De populairste geuren met Hars in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Hars hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Hugo Boss HUGO Woman Eau de Parfum Spray (30 ml) Hugo Boss HUGO Woman Eau de Parfum Spray (30 ml)

  Een ongecompliceerd, fris parfum! HUGO Woman is een geur voor de moderne vrouw met haar ongetemde levenslust. Verpakt in de HUGO-typische waterfles, lokt de Eau de Parfum met een samenstelling van fruitige en bloemige noten, evenals de aroma's van zwarte thee en amber. Een brutale geur van het huis Hugo Boss.

 • Montblanc Starwalker Eau de Toilette Spray (75 ml) Montblanc Starwalker Eau de Toilette Spray (75 ml)

  Montblanc Starwalker Eau de Toilette Spray is een opvallende mannelijke geur waarin zoete mandarijn zich mengt met verse bamboe en houtachtig kruidig sandelhout, muskus en vurige gember. Het Montblanc Starwalker parfum is ideaal voor dagelijks gebruik, maar kan ook voor speciale gelegenheden worden gebruikt. Elegante mannelijke geur met een fijne romantische noot.

 • Guerlain Insolence Eau de Parfum Spray (50 ml) Guerlain Insolence Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Guerlain Insolence is een bloemige eau de parfum die betovert met de lichte frisheid van zoet fruit. De sensueel zachte vrouwengeur onderstreept de natuurlijke vrouwelijkheid van de drager en geeft haar een jeugdige en verleidelijke uitstraling.

 • Acqua di Parma Colonia Assoluta Eau de Cologne Spray (50 ml) Acqua di Parma Colonia Assoluta Eau de Cologne Spray (50 ml)

  Acqua di Parma Colognia Assoluta Eau de Cologne Spray is gemakkelijk en economisch aan te brengen. De klassieke geur wordt ondersteund door een citrusnotitie, evenals de bloemenakkoorden in het hart. De Eau de Keulen Spray is houtachtig en sensueel en roept een luxueuze en elegante uitstraling op rond de dragers.

 • Betty Barclay Sheer Delight Eau de Toilette Spray (20 ml) Betty Barclay Sheer Delight Eau de Toilette Spray (20 ml)

  De Eau de Toilette Spray uit de Betty Barclay Sheer Delight serie maakt indruk met pure levensvreugde en sensualiteit. De Eau de Toilette Spray omhult het lichaam met een zacht vleugje bloemige en fruitige aroma's van erwten of citrusvruchten zoals citroen of mandarijn, die zeer lang meegaan zonder dat ze een dominante werking hebben.