Groene Thee

De populairste geuren met Groene Thee in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Groene Thee hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Elizabeth Arden Green Tea Body Cream (500 ml) Elizabeth Arden Green Tea Body Cream (500 ml)

  Elizabeth Arden Green Tea Body Cream maakt een droge en gebarsten huid tot het verleden. De rijke formule van Green Tea Body Cream voorziet de huid van langdurige hydratatie zodat ze al na enkele toepassingen weer zacht en soepel wordt.

 • Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum Spray (100 ml) Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum Spray (100 ml)

  De Viktor & Rolf vrouwengeur Flowerbomb betovert met een echte zee van aromatische en verleidelijke bloemengeuren. De sensuele geuren van rozen, orchideeën en fresia's zorgen samen met de kruidige basis voor een intense eau de parfum vol sensualiteit en vrouwelijke uitstraling.

 • Hermès Voyage d'Hermès Parfum spray (navulbaar) (35 ml) Hermès Voyage d'Hermès Parfum spray (navulbaar) (35 ml)

  Hermès Voyage d'Hermès is een aantrekkelijke lichte unisex geur, die betovert met houtachtige en bloemrijke geuren. De lichte aanraking van muskus geeft de parfumspray, die wordt gepresenteerd in een extravagante hervulbare fles, een bijzonder gepassioneerde en verleidelijke kracht.

 • Biotherm Eau Pure Eau de Toilette Spray (100 ml) Biotherm Eau Pure Eau de Toilette Spray (100 ml)

  De frisse lichaamsverzorging geur Biotherm Eau Pure betovert met zijn eenvoudige sensualiteit. De licht fruitige aroma's geven de geur zijn onvergelijkbare natuurlijkheid, die een elegante sensualiteit krijgt door de warme elementen.

 • Bvlgari Black Eau de Toilette Spray (75 ml) Bvlgari Black Eau de Toilette Spray (75 ml)

  Geen enkele geur weerspiegelt de onmiskenbare stijl van een Bvlgari geur zoals Bvlgari Black. De Eau de Toilette Spray plaatst oriëntaalse accenten met eikenmos, sandelhout en muskus, maar is puur, zacht verfrissend en ongelooflijk verleidelijk.

 • Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Vert Eau de Cologne Spray (75 ml) Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Vert Eau de Cologne Spray (75 ml)

  Deze Eau de Keulen is een uitdrukking van welzijn, elegantie en luxe. De topnoot in Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Vert wordt gedomineerd door levendige noten van mandarijn, citroen, bergamot en koriander. In de hartnoot zijn er nogal zachte bloemenaccenten van Bulgaarse roos, lelies uit de vallei en jasmijn. De basis eindigt met warme aroma's van fijn hout, groene thee, amber en muskus. Eau Parfumèe au thè Vert is een parfum voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar frisheid en harmonie.

 • Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc Eau de Cologne Spray (75 ml) Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc Eau de Cologne Spray (75 ml)

  Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc is een bloemige eau de cologne met een pittig houtachtig karakter, gedomineerd door een kruidige muskusnoot. De Eau de Keulen is bijzonder aantrekkelijk vanwege de zachte en sensuele noten, die de uniseks geur even aantrekkelijk maken voor mannen als vrouwen.

 • Guerlain L'Instant de Guerlain pour Homme Eau de Toilette Spray (100 ml) Guerlain L'Instant de Guerlain pour Homme Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Een klassieker die nog steeds inspireert: L'Instant de Guerlain pour Homme is bijzonder aantrekkelijk met zijn houtachtige kruidige noten. Toch kan de geur ook overtuigen met verleidelijke klanken. Koorden van anijs, bergamot, cacao op lavendel en muskus geven het mannenparfum zijn mannelijke karakter.

 • Moschino Funny Eau de Toilette Spray (50 ml) Moschino Funny Eau de Toilette Spray (50 ml)

  De unieke, frisse bloemengeur opent met de topnoten van aalbes, sinaasappel en roze peper zoet en kruidig tegelijkertijd. De hartnoot, bestaande uit jasmijn, violet en pioenroos geeft de geur een fijne bloemige noot, die harmonieus wordt aangevuld met groene thee. De basis van licht, geurig cederhout combineert met fijn taartmuskusje en zoet ruikende amber tot een woedende finale.

 • Givenchy Ange ou Démon Le Secret Eau de Parfum Spray (100 ml) Givenchy Ange ou Démon Le Secret Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Wie kiest voor Givenchy Ange ou Démon Le Secret Eau de Parfum Spray kan rekenen op een bedwelmende geurmengeling die zoet en wellust in een symbiose van sensualiteit brengt. De geur opent met zoete appel, terwijl de hartnoot wordt gemarkeerd door jasmijn, roos en thee. De basis wordt bepaald door zachte muskus en patchoeli.