Groene Bladeren

De populairste geuren met Groene Bladeren in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Groene Bladeren hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Cartier Must de Cartier Gold Eau de Parfum Spray (100 ml) Cartier Must de Cartier Gold Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Must de Cartier Gold is de nieuwe vrouwengeur van Cartier met een oosterse bloemige noot. Vooral mandarijn, neroli, galbanum, vanille en musk zorgen voor het unieke aroma. Narcissus en jasmijn geven de essentie zijn bloemige flair.

 • Carolina Herrera 212 Sexy Men Eau de Toilette Spray (100 ml) Carolina Herrera 212 Sexy Men Eau de Toilette Spray (100 ml)

  212 Sexy Men van Carolina Herrera is een aantrekkelijk mannelijk parfum met dat zekere extraatje. De oosterse geuren geven de Eau de Toilette een zeer bijzondere charisma, dat bijzonder mannelijk is door de tart fougére overeenkomst en maakt 212 sexy mannen een zeer bijzondere geur.

 • Clinique Calyx Ex oude Abdullah parfum spray (50 ml) Clinique Calyx Ex oude Abdullah parfum spray (50 ml)

  Een geur voor onafhankelijke vrouwen: Calyx uit Clinique heeft een aroma dat de zintuigen verwent. Deze verkwikkende mix moet de geur van de Middellandse Zee imiteren en ons herinneren aan onze laatste zomervakantie. Met akkoorden van pompelmoes, fresia, roos en jasmijn.

 • Penhaligon's Artemisia Eau de Parfum Spray (50 ml) Penhaligon's Artemisia Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Wat een mysterieuze geur! Penhaligon's Artemisia is de mystieke mix van oriëntaalse noten en bloemige poederkoren. Vooral groene bladeren, nectarine, jasmijnthee, amber en vanille zorgen voor het unieke karakter van de creatie. Voor vrouwen die van iets bijzonders houden.

 • Estée Lauder Pleasures for Men Eau de Cologne Spray (100 ml) Estée Lauder Pleasures for Men Eau de Cologne Spray (100 ml)

  De serie Estée Lauder Pleasures for Men bestaat uit twee producten. Het vlaggenschip en meest verspreide is zeker de Eau de Keulen, die natuurlijk bewust is ontworpen als een zeer functionele spray. Het hele universum van deze buitengewone mannengeur ontvouwt zich in hem op een zeer aangename manier. Juist omdat het is ontworpen als een spray, is het gebruik bijzonder eenvoudig en natuurlijk zeer aangenaam. Niet in de laatste plaats is het praktisch dat de fles heel goed en stevig in de hand ligt.

 • Amouage Reflection Woman Eau de Parfum Spray (50 ml) Amouage Reflection Woman Eau de Parfum Spray (50 ml)

  De Amouage Reflection Woman Eau de Parfum Spray boeit met een prachtige topnoot van bladgroen, fresia en moeraswater veer. In het hart zorgen ylang-ylang, jasmijn en delicate magnolia voor afwisseling. De basis wordt gedomineerd door intense muskus, kostbare amber, sandelhout en cederhout.

 • Penhaligon's Blasted Heath Eau de Parfum Spray (100 ml) Penhaligon's Blasted Heath Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Een eerbetoon aan de schoonheid en onvoorspelbaarheid van de kust, Penhaligon's gestraalde Heath Eau de Parfum Spray. Penhaligon's gestraalde heide is in de eerste plaats gericht op veeleisende mannen die op zoek zijn naar een traditionele en tijdloze geur die hen kan en zal begeleiden door de meest uiteenlopende stadia van hun leven. Kruidige, edele, frisse en aardachtige noten van tabak, whisky, vetiver, zeewier en cederhout komen hier samen tot een verleidelijk, gedenkwaardig maar geenszins opdringerig geheel.

 • Lacoste L!ve Eau de Toilette Spray (100 ml) Lacoste L!ve Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Het is het verzorgingsritueel bij uitstek - na het douchen of na het scheren maakt een plens eau de toilette de perfecte verschijning compleet. Deze frisse, onopvallende en aangename geur van Lacoste is gemaakt voor een zelfverzekerde en onconventionele man. Lacoste L've is anders. L've is eenvoudig en ongecompliceerd. Een perfecte metgezel gedurende de dag.

 • Gucci Flora by Gucci Glamorous Magnolia Eau de Toilette Spray (50 ml) Gucci Flora by Gucci Glamorous Magnolia Eau de Toilette Spray (50 ml)

  Flora van Gucci Glamorous Magnolia Eau de Toilette Spray is een unieke geur met zijn elegante samenstelling van fresia, citroen en groene bladeren, erwten en magnolia's en een basis van sandelhout, muskus en warme chocolade. Het bloemige, elegante parfum onderstreept de vrouwelijke en sensuele kant van vrouwen.

 • Tommy Hilfiger Freedom Eau de Toilette Spray (100 ml) Tommy Hilfiger Freedom Eau de Toilette Spray (100 ml)

  De Tommy Hilfiger Freedom Eau de Toilette Spray belichaamt een frisse zeebries: terwijl vetiver en drijfhout een maritieme noot geven, straalt witte peper, koriander en salie een kruidig aroma uit. Violen, jeneverbessen en sinaasappelbloesems vervolledigen de sportieve geur.