Frambozen

De populairste geuren met Frambozen in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Frambozen hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Montblanc Individuel Eau de Toilette Spray (75 ml) Montblanc Individuel Eau de Toilette Spray (75 ml)

  Montblanc Individuel Eau de Toilette Spray is de individualiteit en persoonlijkheid waar mannen zichzelf dagelijks op kunnen trakteren. In het bedrijfsleven, bij romantische diners en bij verschillende gelegenheden, het parfum wekt de man in zijn drager en betovert vrouwen die echte mannen waarderen en kan niet weerstaan aan de geur van hout en geheimen voor lang.

 • Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum Spray (80 ml) Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum Spray (80 ml)

  Paco Rabanne Lady Million is een glamoureuze vrouwengeur die betovert met zijn bloemige en verleidelijke geurelementen. De lichte kruidigheid van eau de parfum geeft Lady Million een oosterse geur karakter dat is bijzonder aantrekkelijk en omhult zijn drager in een glamoureuze vleugje luxe.

 • Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum Spray (100 ml) Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Eternity Moment van Calvin Klein is een bijzonder sensueel en aansprekend eau de parfum. Eternity Moment is met zijn speciale geursamenstelling, die bijna uitsluitend gebaseerd is op de geur van verschillende bloemen, zowel aantrekkelijk als vrouwelijk en maakt indruk met zijn bijzonder zuivere en heldere geurs karakter.

 • Giorgio Armani Emporio Diamonds Eau de Parfum Spray (100 ml) Giorgio Armani Emporio Diamonds Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Zo tijdloos en elegant als een diamant, diamanten voor de vrouw door Emporio Armani. Het aantrekkelijke parfum vol verleidelijke nuances is zo veelzijdig als een echte diamant. Het geurboeket van sterke rozenbloesem, fresia en lelies uit de vallei maakt Diamonds for Woman tot een vrouwelijk-bloemde vrouwengeur.

 • Jil Sander Sensations Eau de Toilette Spray (40 ml) Jil Sander Sensations Eau de Toilette Spray (40 ml)

  Jil Sander SENSATIONS Eau de Toilette is een zeer vrouwelijke, vrouwelijke geur. Bloemige, fruitige en licht kruidige geurelementen geven deze geur zijn oosterse karakter, dat wordt afgerond door sensueel delicate vanillearoma's.

 • Bvlgari Goldea Eau de Parfum Spray (90 ml) Bvlgari Goldea Eau de Parfum Spray (90 ml)

  Deze geur geeft een verkwikkende frisheid voor de hele dag. Goldea van Bvlgari opent aromatisch in de topnoot met bergamot en sinaasappelbloesem. Het hart straalt warmte uit met muskus en patchoeli. In de basis komt de essentie met de bloemen van de ylang-ylang boom tot een oosterse conclusie.

 • Chopard Casmir Eau de Parfum Spray (100 ml) Chopard Casmir Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Casmir van Chopard is een zeer romige vrouwengeur met een oosterse uitstraling. Cašmir's recept voor succes zijn de geuren, die variëren van fruitigzoet, tederbloemig, pikant bitter, met een zacht vanille aroma in het midden, waardoor de geur klassieker zijn essentiële geur.

 • Guerlain Insolence Eau de Parfum Spray (50 ml) Guerlain Insolence Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Guerlain Insolence is een bloemige eau de parfum die betovert met de lichte frisheid van zoet fruit. De sensueel zachte vrouwengeur onderstreept de natuurlijke vrouwelijkheid van de drager en geeft haar een jeugdige en verleidelijke uitstraling.

 • Diesel Fuel for Life Homme Eau de Toilette Spray (125 ml) Diesel Fuel for Life Homme Eau de Toilette Spray (125 ml)

  "Wees voorzichtig" - Diesel adverteert zijn Diesel Fuel for Life geur. Deze "brandstof voor het leven" is een parfumsamenstelling die het schijnbaar tegenstrijdige combineert tot een krachtig vibrerend geheel. Een innovatief parfum voor de moderne man.

 • Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum Spray (30 ml) Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum Spray (30 ml)

  De Eau de Parfum Spray uit de parfumserie Yves Saint Laurent Mon Paris biedt de reukzintuigen een fruitige, bloemige, dierlijke geurbeleving. De topnoten van framboos, aardbei en bergamot uit Calabrië betoveren met houtachtige, zoete, jam-achtige, citroen-achtige, verfrissende en licht zure geuren. In het hart van de geur zijn jimsonweed en een boeket van pioenroos, Chinese jasmijn en jasmijn sambac absoluut. Deze componenten, die een bedwelmend effect hebben, worden gekenmerkt door zeer zoete, frisse bloemige, oriëntaalse en licht dierlijke geuropties. Het parfum wordt afgerond met houtachtige, aardachtige, exotisch zoete en dierlijke geuren.