Estragon

De populairste geuren met Estragon in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Estragon hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Aramis Classic Eau de Toilette Spray (110 ml) Aramis Classic Eau de Toilette Spray (110 ml)

  Aramis Classic van Aramis is een houtachtig en kruidig eau de toilette met een licht chypre karakter. Aramis Classic is met zijn bijzonder taartgeuren bijzonder mannelijk en heeft een licht romantische kant met een vleugje verschillende bloemen, wat bijzonder aantrekkelijk en verleidelijk is.

 • Cartier Déclaration Eau de Toilette Spray (100 ml) Cartier Déclaration Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Cartier Déclaration is een houtachtige eau de toilettespray voor levenden die waarde hechten aan elegantie en kwaliteit. Het samenspel van houtachtige, bloemige en bittere aroma's geeft Cartier Declaration een klassiek mannelijk en tijdloos modern karakter.

 • Jil Sander No.4 Eau de Parfum Spray (100 ml) Jil Sander No.4 Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Jil Sander No.4 is een parfum vol vrouwelijke aantrekkingskracht. Verschillende geuren zijn gemaakt tot een nobele eau de parfum, die bloemige, fruitige, houtachtige en pittige componenten combineert en maakt Jil Sander No. 4 een unieke vrouwengeur.

 • Aramis Tuscany per Uomo Eau de Toilette Spray (100 ml) Aramis Tuscany per Uomo Eau de Toilette Spray (100 ml)

  De Aramis Toscane per Uomo Eau de Toilette Spray is een aromatische fougère geur voor mannen. Kalk, citroenen en bergamot zorgen voor een verfrissend begin, terwijl komijn, anijs, kaneel en basilicum voor een verfrissend begin zorgen. Leer geeft de basis een mannelijke en karakteristieke geur.

 • Dolce & Gabbana pour Homme Eau de Toilette Spray (125 ml) Dolce & Gabbana pour Homme Eau de Toilette Spray (125 ml)

  De mannengeur Dolce & Gabbana Pour Homme is een zeer sfeervolle eau de toilette. Met Dolce & Gabbana pour Homme wordt een uniek verleidelijke mannengeur gecreëerd door een kunstig samenspel van verschillende geurnuances, variërend van verfrissend licht tot opvallend scherp.

 • Lagerfeld Classic Eau de Toilette Spray (150 ml) Lagerfeld Classic Eau de Toilette Spray (150 ml)

  Lagerfeld Classic Karl's eerste geur is een zeer klassieke eau de toilette met typische mannelijke geuren. Zijn kruidige, tot en met de oosterse rijke geur geeft zijn drager niet alleen een zeer authentieke uitstraling, maar ook een aantrekkelijke uitstraling.

 • Burberry Touch for Men Eau de Toilette Spray (100 ml) Burberry Touch for Men Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Burberry Touch for Men is een aantrekkelijke moderne mannengeur, die boeit met zijn aromatische houtachtige geur en het licht bloemige karakter. Het samenspel van agressieve mannelijke en zoete geuren maakt van Burberry Touch for Men een tijdloos eau de toilette voor hartige en moderne mannen.

 • Picasso Minotaure Eau de Toilette Spray (75 ml) Picasso Minotaure Eau de Toilette Spray (75 ml)

  De Picasso Minotaure Eau de Toilette Spray voor mannen neemt de drager mee in een wereld vol sensualiteit en kracht. Warme nuances zoals vanille en tonkaboon geven diepte aan de geur, terwijl roos en jasmijn een zacht boeket bloemen ontvouwen in de hartnoot. De eerste indruk wordt gemaakt door het parfum in de topnoot, waar kruidige dragon en koriander het mannelijke karakter benadrukken.

 • Versace The Dreamer Eau de Toilette Spray (100 ml) Versace The Dreamer Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Een klassieker die al meer dan 20 jaar overtuigt: het geurwater Versace The Dreamer, dat in 1996 op de markt werd gebracht, is vandaag de dag nog steeds een bestseller. Parfumeur Jean-Pierre Béthoart slaagde er destijds in zijn essenties zo onnavolgbaar samen te stellen dat zijn werk dromen blijft inspireren. De zoetbloemige geur heeft een houtachtige exit en inspireert met een unieke mix.

 • Guy Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette Spray (200 ml) Guy Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette Spray (200 ml)

  Drakkar Noir van Guy Laroche met zijn bijzonder mannelijk parfumkarakter is de belichaming van mannelijkheid. De gevarieerde aroma's van pittige en pittige geuren geven Drakkar Noir een sportieve en elegante uitstraling, en het fougére-akkoord geeft het een bijzonder opwindend parfumkarakter.