Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Den

De populairste geuren met Den in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Den hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Versace Blue Jeans Eau de Toilette Spray (75 ml) Versace Blue Jeans Eau de Toilette Spray (75 ml)

  Blue Jeans van Versace is een klassieke houtachtige mannengeur met een pittig oosterse karakter. De verkwikkende aroma's en zachte kruiden geven de Eau de Toilette de typische onweerstaanbare en casual elegantie van Versace geuren.

 • Dsquared² He Wood Eau de Toilette Spray (100 ml) Dsquared² He Wood Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Dsquared² He Wood is een aromatische en houtachtige mannengeur vol natuurlijke ingrediënten. Het eau de toilette leeft van taart mannelijke aroma's van vetiver, fijn cederhout en een intense muskusnoot, die Dsquared² He Wood een unieke, aardachtige en aantrekkelijke geur geeft.

 • Versace The Dreamer Eau de Toilette Spray (100 ml) Versace The Dreamer Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Een klassieker die al meer dan 20 jaar overtuigt: het geurwater Versace The Dreamer, dat in 1996 op de markt werd gebracht, is vandaag de dag nog steeds een bestseller. Parfumeur Jean-Pierre Béthoart slaagde er destijds in zijn essenties zo onnavolgbaar samen te stellen dat zijn werk dromen blijft inspireren. De zoetbloemige geur heeft een houtachtige exit en inspireert met een unieke mix.

 • Cacharel pour l'Homme Eau de Toilette Spray (100 ml) Cacharel pour l'Homme Eau de Toilette Spray (100 ml)

  De Cacharel pour l'Homme Eau de Toilette Spray biedt een unieke mix van een bloemenboeket rond ylang-ylang en jasmijn, maar ook pittige en aardse nuances. Het resultaat is een mannengeur die speelt met typische composities en is een klassieke mannengeur sinds zijn debuut in het begin van de jaren 1980.

 • Calvin Klein Escape for Men Eau de Toilette Spray (100 ml) Calvin Klein Escape for Men Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Calvin Klein Escape for Men is een natuurlijke en aromatische mannengeur met verfrissende en kruidige bestanddelen. Van de topnoot tot de basis van het parfum, zijn er tal van natuurlijke geuren van bergamot, salie, den of amber, die het parfum zijn mannelijke aroma geven.

 • Dsquared² Intense He Wood Eau de Toilette Spray (100 ml) Dsquared² Intense He Wood Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Dsquared² Intense He Wood Eau de Toilette Spray is een aromatische geur voor de moderne man die zijn verbondenheid met de natuur en zijn sterke karakter wil benadrukken. De Eau de Toilette Spray symboliseert de elementen water, lucht en hout, die harmonieus samensmelten in deze geurcompositie. Met Dsquared² Intense He Wood is een charismatische uitstraling gegarandeerd, zowel overdag als 's avonds.

 • Jaguar for Men Eau de Toilette Spray (100 ml) Jaguar for Men Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Jaguar for Men Eau de Toilette Spray geeft het gevoel van sportiviteit en frisheid. Het is energiek en vol zelfvertrouwen, het geeft de geur een zeer mannelijke uitstraling. Jaguar For Men biedt zijn drager een interessant aroma dat nog nooit eerder heeft bestaan en geeft hem een krachtig en onafhankelijk karakter.

 • Aramis Havana Eau de Toilette Spray (100 ml) Aramis Havana Eau de Toilette Spray (100 ml)

  De Aramis Havana Eau de Toilette Spray combineert de karakteristieke tabaksgeur met pittige bestanddelen van basilicum, karwij en dragon. De mannelijke geur is verrijkt met fruitige en bloemige noten en kaneel. Aardse nuances zoals den, eikenmos en vetiver hebben van dit parfum een klassieker voor mannen gemaakt sinds zijn debuut in 1994.

 • Mexx Man Eau de Toilette Spray (50 ml) Mexx Man Eau de Toilette Spray (50 ml)

  Geniet van de frisse en aromatische Mexx Man Eau de Toilette spray. Wikkel uzelf op in de onmiskenbare geuren die uw mannelijkheid optimaal onderstrepen en u dat zekere geven. Of het nu in het dagelijks leven is of voor speciale gelegenheden - de Mexx Man Eau de Toilette Spray past zich aan elke situatie aan.

 • Loewe Esencia Eau de Toilette Spray (100 ml) Loewe Esencia Eau de Toilette Spray (100 ml)

  De Loewe Esencia Eau de Toilette Spray is een van de klassiekers onder de mannengeuren. Immers, de kruidig-woody eau de toilette bestaat al sinds 1988, toen de geur met zijn weelderige, bijna 30 componenten een hele parfumreeks werd die volledig draait om deze wonderbaarlijke mannelijke maar discrete geurbeleving. Onder andere groene noten en jeneverbessen in de topnoot, nootmuskaat en lelietjes van de vallei in de kernnoot en sandelhout en leer in de basisnoot zijn hiervoor verantwoordelijk. De Loewe Esencia geurserie overtuigt door zijn elegantie en draagbaarheid.