Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Civet

De populairste geuren met Civet in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Civet hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Laura Biagiotti Roma Eau de Toilette Spray (100 ml) Laura Biagiotti Roma Eau de Toilette Spray (100 ml)

  "Een adem van de eeuwigheid" - Laura Biagiotti gebruikt deze slogan om haar klassieke Roma geur te promoten. Een vrouwelijk parfum dat schittert in een heldere compositie van citrusvruchten, amandelbloesem en vanille. Roma is een sensuele geur voor de moderne ontdekkingsreiziger.

 • Jil Sander No.4 Eau de Parfum Spray (100 ml) Jil Sander No.4 Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Jil Sander No.4 is een parfum vol vrouwelijke aantrekkingskracht. Verschillende geuren zijn gemaakt tot een nobele eau de parfum, die bloemige, fruitige, houtachtige en pittige componenten combineert en maakt Jil Sander No. 4 een unieke vrouwengeur.

 • Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette Spray (100 ml) Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Kouros van Yves Saint Laurent is een aromatisch en zeer mannelijk eau de toilette, dat wordt gekenmerkt door zijn aantrekkelijke, bittere fougére karakter. De Eau de Toilette heeft een gevarieerde geursamenstelling van licht en aromatische noten die Kouros een verleidelijk en tijdloos karakter geven.

 • Estée Lauder Knowing Eau de Parfum Spray (75 ml) Estée Lauder Knowing Eau de Parfum Spray (75 ml)

  De warme bloemengeur van Estée Lauder Knowing omhult de elegante vrouw met zelfvertrouwen en geeft haar een ervaren karakter. De vrouwengeur ziet er licht sexy uit en is perfect voor veeleisende vrouwen met stijl. De fijn kruidige geur met houtachtige componenten wordt perfect afgerond door de talrijke bloemige essences. De kleurrijke mix is zeer indrukwekkend en sensueel warm.

 • Tom Ford Noir Eau de Parfum Spray (50 ml) Tom Ford Noir Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Tom Ford Noir's Eau de Parfum Spray toont zowel de sensuele als de gecultiveerde kant van de man en is zeer charismatisch. Het oosterse aroma betovert iedereen en omhult de drager met een kruidige hint van peper en nootmuskaat, die combineert met mannelijke bloemige noten en vindt zijn perfectie in leer, vanille en amber.

 • Chanel Coco Eau de Parfum Spray (50 ml) Chanel Coco Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Coco van Coco Chanel is een kruidige eau de parfum met een oosterse geur karakter dat perfect het karakter van deze eigenzinnige mode-ontwerper weerspiegelt. Met zijn speelse geuren van bloemen, kruiden, fruit en specerijen is Coco zelfverzekerd, sterk en toch vrouwelijk.

 • Aramis 900 Eau de Cologne Spray (100 ml) Aramis 900 Eau de Cologne Spray (100 ml)

  De Aramis 900 Eau de Keulen Spray is een aromatische geur voor mannen die hout met bloemige noten combineert. Rozen, lelies van de vallei, kruidnagels en geraniums ontvouwen hun boeket in het hart en worden begeleid door een aardachtige basis van patchoeli, amber, civet en bossen. Sinds 1973 heeft 900 zich gevestigd als een van de klassieke mannengeuren en wordt voortdurend herontdekt door jongere mannen.

 • Calvin Klein Obsession Eau de Parfum Spray (100 ml) Calvin Klein Obsession Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Waarneming door Calvin Klein is een zeer kruidige en intens geurende eau de parfum met tal van specerijen, bossen en bloemen. Dit samenspel maakt Obsession tot een zware maar zeer warme oosterse vrouwengeur die zeer aantrekkelijk en verleidelijk is.

 • Cartier Must de Cartier Eau de Toilette Spray (100 ml) Cartier Must de Cartier Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Must de Cartier Eau de Toilette Spray boeit met zijn bloemige geur en een sierlijke geur karakter. De oosterse noten zijn zeer subtiel en terughoudend, zodat de Cartier klassieker onderstreept de natuurlijke geur van zijn drager op een sierlijke en zachte manier.

 • Emanuel Ungaro Diva Eau de Parfum Spray (100 ml) Emanuel Ungaro Diva Eau de Parfum Spray (100 ml)

  De geur van Emanuel Ungaro Diva Eau de Parfum Spray staat voor glamour en uniciteit. De complexe geursamenstelling van de bloemige chypre geur onderstreept de natuurlijke geur van de drager en geeft haar het nodige zelfvertrouwen om te schitteren als een diva.