Braambes

De populairste geuren met Braambes in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Braambes hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Thierry Mugler Angel Eau de Parfum Spray (50 ml) Thierry Mugler Angel Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Engel van Thierry Mugler is pure verleiding! De geur voor echte diva's glanst met aroma's van vanille, patchouli, bergamot, kokosnoot en jamsine. Met zijn creatie bewijst Mugler dat hij niet alleen een meester is in mode, maar ook een neus heeft voor sensuele geuren.

 • Dior J'adore Eau de Toilette Spray (100 ml) Dior J'adore Eau de Toilette Spray (100 ml)

  De Dior J'adore Eau de Toilette van Dior is iets lichter en lichter dan de Eau de Parfum, maar zonder aan fascinatie en passie in te boeten. Deze geur bevat evenveel bloemenaroma's en specerijen en geeft de drager van J'adore een onmiskenbaar vrouwelijke toets. Een lichtgevende frisse eau de toilette met een buitengewone silage.

 • Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray (100 ml) Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Calvin Klein Contradiction is een verleidelijke vrouwengeur die zich volledig richt op de volle pracht van de bloemen. De mooie bloemen zijn vermengd met sterke vruchten en ruige houtsoorten tot een sensuele geurbeleving, die Contradiction for Woman by Calvin Klein zijn zeer bijzondere noot geeft.

 • Calvin Klein Truth Eau de Parfum Spray (100 ml) Calvin Klein Truth Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Calvin Kleins Eau de Parfum Waarheid overtuigt door zijn zuivere en heldere geuren, die het parfum een mooi en vrouwelijk karakter geven zonder de noodzakelijke kruiden te veronachtzamen. De creatie van bossen, bessen en bloemen creëert een verleidelijke vrouwengeur vol vrouwelijk charisma.

 • Lalique Amethyst Éclat Eau de Parfum Spray (100 ml) Lalique Amethyst Éclat Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Amethist Éclat by Lalique verleidt met een vrouwelijke, fruitige geur vol bloemenaccenten. De hartnoot straalt de dominante geur uit van pioenroos met een licht accent van magnolia en Bulgaarse rozenessence. Het poederachtige karakter eindigt in een warme basis van braam en muskus. Een zacht parfum dat elegant het vrouwelijke karakter van zijn drager ondersteunt.

 • Yves Saint Laurent Parisienne Eau de Parfum Spray (50 ml) Yves Saint Laurent Parisienne Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Parisienne van Yves Saint Laurent is een verleidelijk vrouwelijke eau de parfum met de betoverende geur van Damascus rozen. De licht fruitige topnoot, het bloemige centrum met het unieke rozenaroma en de discrete kruidige elementen in de basis zorgen voor een gevarieerde geur vol vrouwelijkheid en aantrekkingskracht.

 • Escada Absolutely Me Eau de Parfum Spray (75 ml) Escada Absolutely Me Eau de Parfum Spray (75 ml)

  Escada Absolutely Me is een modern eau de parfum dat fruitige lichtheid en oosterse glamour combineert in één geur. Het gepassioneerde en speelse boeket geeft het eau de parfum een buitengewone aantrekkingskracht die het natuurlijke charisma van zijn drager onderstreept en het een vleugje glamour geeft.

 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. pour Elle Sparkling Eau de Toilette Spray (90 ml) Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. pour Elle Sparkling Eau de Toilette Spray (90 ml)

  De Eau de Toilette Spray van Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. gieten Elle Sparkling begeleidt de hele dag goed verzorgde vrouwen. De fruitige geur van cassis, citrusolie, mimosa en vetiver straalt elementaire levensvreugde uit en creëert een Franse flair. De mix van fruit en specerijen zorgt voor een onweerstaanbare flair.

 • Burberry Her Eau de Parfum Spray (30 ml) Burberry Her Eau de Parfum Spray (30 ml)

  De Burberry Her Eau de Parfum Spray is zoet en fruitig. Gemaakt in 2018, de topnoten zijn bosbessen, bramen, aardbeien, frambozen en kersen. In het hart vervangen bloemenakkoorden van jasmijn en violet de fruitige noten. Bloesems en vruchten van amber en muskus worden harmonieus samengebracht in de basis. Burberry Her is een heerlijk vrouwelijk parfum, dat zich ondanks een zekere lichtheid laat zien met een zeer goede duurzaamheid en sillage. Een prachtige allrounder voor alle gelegenheden.

 • Lalique de Lalique Eau de Parfum Spray (100 ml) Lalique de Lalique Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Lalique de Lalique Eau de Parfum Spray is als een sluier die alle ogen bedekt en beschermt. Het parfum heeft zo'n inspirerend effect dat de gracieuze uitstraling van de drager pas op het tweede gezicht wordt opgemerkt. Lalique de Lalique Eau de Parfum Spray zorgt voor betoverende momenten.