Benzoëzuur

De populairste geuren met Benzoëzuur in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Benzoëzuur hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Hermès Terre d'Hermès Parfum Spray (75 ml) Hermès Terre d'Hermès Parfum Spray (75 ml)

  Hermès Terre d'Hermès is een geurige reis door de elementen lucht, aarde en water. Kruidige noten van citrusvruchten drukken levendigheid uit. Houtnoten geven de geur zijn charisma en energie. Het minerale en plantaardige karakter van Terre d'Hermès maakt het tot een buitengewone en nobele mannengeur.

 • Bvlgari Man in Black Eau de Parfum Spray (100 ml) Bvlgari Man in Black Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Bvlgari Man in Black Eau de parfum spray is veel meer dan men zou verwachten van een geur of interpreteren in. Mannelijk, mysterieus en met nadruk op het bijzondere in het leven, deze geur omhult in een wolk van luxe en kracht.

 • Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette Spray (100 ml) Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Met de Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette Spray creëerde de Berlijnse parfumeur Geza Schön een uniek parfum dat nieuwe wegen inslaat. Deze geur wordt gekenmerkt door een houtachtige frisheid, die in de topnoot wordt geopend door een gedurfde combinatie van kruidige roze peper en frisse groene limoen. De houtachtige ISO-E-Super ontvouwt zijn aroma in het hart van Escentric 01, met de meest intense basisnoten van wierook, muskus, balsamico, benzoë en mastiekhars.

 • Bentley for Men Intens Eau de Parfum spray (100 ml) Bentley for Men Intens Eau de Parfum spray (100 ml)

  Bentley for Men intens Eau de Parfum Spray is ideaal voor mannen die het parfum ertussen willen opfrissen. In de Bentley for Men Intense Eau de Parfum Spray heeft Nathalie Lorson ook veel belang gehecht aan het aromatische en houtachtige aroma. Een kleine plons is genoeg om uren frisse geuren te herwinnen.

 • Acqua di Parma Colonia Intensa Eau de Cologne Spray (50 ml) Acqua di Parma Colonia Intensa Eau de Cologne Spray (50 ml)

  Acqua di Parma Colonia Intensa Eau de Cologne Spray is de mannelijke versie van de parfumklassieker en inspireert mannen van alle leeftijden en sociale klassen. De geur wordt vaak beschreven als een geur met karakter, die betovert met intense noten en is vol persoonlijkheid en charme.

 • Bvlgari Man Extreme Eau de Toilette Spray (100 ml) Bvlgari Man Extreme Eau de Toilette Spray (100 ml)

  De Eau de Toilette Spray van Bvlgari Man Extreme combineert vakkundig een houtachtige basisnoot met mediterrane frisheid en een oosterse toets. Het staat voor avontuur, kracht en energie. Bvlgari Man Extreme straalt een pittige frisheid uit die in elke situatie indruk maakt.

 • Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve Eau de Toilette Spray (100 ml) Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve Eau de Toilette is een aromatische tonicum dat de stromende dynamiek van zeewater en de fascinerende veranderlijkheid van de Atlantische Oceaan, evenals de kracht, energie en frisheid vangt. De mannelijke geur van eau de toilette omhult de man met de flair van de zee en dompelt hem onder in zijn levendigheid en fascinatie. De Eau de Toilette wordt het best op de huid gespoten op de hals en armen.

 • Valentino Donna Acqua Eau de Toilette Spray (50 ml) Valentino Donna Acqua Eau de Toilette Spray (50 ml)

  Valentino Donna Acqua's Eau de Toilette Spray is een oosterse bloemengeur voor vrouwen die noten van peer, amandel, jasmijn en palissander combineert tot een kunstwerk. De Eau de Toilette Spray is afgestemd met iris pallida noten en bergamot. Donna Acqua biedt een rijk boeket bloemen, maar is nog steeds kruidig en fris. Ontworpen door Sonia Constant, is deze nieuwe geur veelzijdig en sterk van karakter.

 • Boucheron pour Homme Eau de Parfum Spray (100 ml) Boucheron pour Homme Eau de Parfum Spray (100 ml)

  De Boucheron pour Homme Eau de Parfum Spray overtuigt heren met stijl door frisse, houtachtige geuren. Het klassieke mannenparfum straalt sensualiteit en elegantie uit, maar is nog steeds mannelijk. Gekweekte heren die waarde hechten aan een vleugje luxe onderstrepen met deze intense geur perfect hun zelfverzekerd karakter.

 • Thierry Mugler A*Men Eau de Toilette Spray (hervulbaar) (100 ml) Thierry Mugler A*Men Eau de Toilette Spray (hervulbaar) (100 ml)

  Maak een fictieve reis naar het Oosten. Ervaar echte moderniteit en tegelijkertijd mystieke illusie, mannelijkheid en pure passie. A*Man van Thierry Mugler is een geur vol contrasten voor elke man die zijn eigen stijl wil behouden.