Barnsteen

De populairste geuren met Barnsteen in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Barnsteen hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Baldessarini Ultimate Eau de Toilette Spray (90 ml) Baldessarini Ultimate Eau de Toilette Spray (90 ml)

  De geur van Baldessarini Ultimate combineert avontuur en elegantie. Aromatische noten verenigen zich met bloemakkoorden tot een harmonieuze melodie. Peper uit Peru ontmoet mandarijn en bergamot. Bloemen ingrediënten zoals fresia, jasmijn en magnolia's zijn ook inbegrepen. De hoogwaardige noten zorgen voor een aangename balans tussen warme en frisse accenten.

 • Roberto Cavalli Gemma di Paradiso Eau de Parfum Spray (30 ml) Roberto Cavalli Gemma di Paradiso Eau de Parfum Spray (30 ml)

  Verleid met de romantische geur van paradijselijke vruchten, betoverende bloemen en kostbare houtsoorten die hun boeket ontvouwen in de Eau de Parfum Spray Roberto Cavalli Gemma di Paradiso. Fruitige, zoete en bloemige noten komen samen en inspireren de stemming. Tangy mandarijn oranje en zoete peer te combineren met bloemige nuances van wilde jasmijn en petalia om een sensuele vrouwenparfum te creëren. De bloem-oriëntale geursamenstelling is verfijnd met de fijnste vanille, wat de creatie een verwarmende uitstraling geeft. Cederhout maakt de reis naar het paradijs compleet.

 • Marbert Bath & Body Fresh Eau Fraîche Spray (50 ml) Marbert Bath & Body Fresh Eau Fraîche Spray (50 ml)

  De delicate geur van Marbert Bath & Body Fresh's topnoten van mandarijn en sinaasappel geeft je het gevoel alsof je in een tuin in Italië. De fruitige geur van rode bes en jasmijn, gecombineerd met nootmuskaat, zorgt voor een unieke hartnoot die doet denken aan de zomer op koude dagen. Licht cederhout, vetivergras en amber maken de sensuele vrouwengeur compleet.

 • La Martina Adiós Pampamia Mujer Eau de Toilette Spray (30 ml) La Martina Adiós Pampamia Mujer Eau de Toilette Spray (30 ml)

  La Martina Adiós Pampamia Mujer is een geweldige en ongewone geur voor sterke en sensuele vrouwen. Deze geur is geschikt voor dagelijks gebruik en 's nachts gevaarlijk aantrekkelijk. Hij is gepassioneerd en rokerig, een vleugje wilde kat op de loer in het geheim, ongebreideld en onconventioneel, maar niets voor konijntjes en muurbloemen.