Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Bamboe

De populairste geuren met Bamboe in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Bamboe hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette Spray (100 ml) Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Een geur vol levensvreugde. Dolce & Gabbana Light Blue bevat fruitige aroma's van Siciliaanse citroen-, appel-, jasmijn- en cederhout. Een vrouwelijk parfum dat ook het Mediterraanse thema met zijn fles opneemt. Het is een van de absolute favorieten onder de zomerse parfums en is al een echte klassieker.

 • Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette Spray (65 ml) Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette Spray (65 ml)

  Bij Bvlgari Omnia kristallijn, Bvlgari mengt verschillende ingrediënten in een kostbare geur kristal. De frisse noten van bamboe en nashi peer openen de lichte topnoot en bloeien in sensuele lotus, thee en cassia met een aardachtige basis. Een veelzijdige ervaring die de vrouwelijkheid van de drager weerspiegelt en hem laat schitteren in nieuwe pracht en praal.

 • Montblanc Starwalker Eau de Toilette Spray (75 ml) Montblanc Starwalker Eau de Toilette Spray (75 ml)

  Montblanc Starwalker Eau de Toilette Spray is een opvallende mannelijke geur waarin zoete mandarijn zich mengt met verse bamboe en houtachtig kruidig sandelhout, muskus en vurige gember. Het Montblanc Starwalker parfum is ideaal voor dagelijks gebruik, maar kan ook voor speciale gelegenheden worden gebruikt. Elegante mannelijke geur met een fijne romantische noot.

 • Calvin Klein Truth Eau de Parfum Spray (100 ml) Calvin Klein Truth Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Calvin Kleins Eau de Parfum Waarheid overtuigt door zijn zuivere en heldere geuren, die het parfum een mooi en vrouwelijk karakter geven zonder de noodzakelijke kruiden te veronachtzamen. De creatie van bossen, bessen en bloemen creëert een verleidelijke vrouwengeur vol vrouwelijk charisma.

 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 pour Lui Magnetic Eau de Toilette Spray (50 ml) Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 pour Lui Magnetic Eau de Toilette Spray (50 ml)

  Met de parfumserie Lacoste L.12.12 pour Lui Magnetic heeft het label opnieuw een nieuwe, onweerstaanbare geurcreatie op de markt gebracht. Het straalt levendigheid, elegantie en sensualiteit uit. In de topnoot schitteren Artemisia, bamboe en jeneverbes. In de hartnoot werden viooltjes en rozen geranium gecombineerd tot thee, terwijl in de basisnoot de creaton eindigt met patchoeli, vetiver en ambergris.

 • Annayake pour Lui Eau de Toilette Spray (100 ml) Annayake pour Lui Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Annayake pour Lui is een evenwichtige en tijdloze mannengeur die rust en contemplatie uitstraalt. De perfecte combinatie van zachte sensuele smaken en taart mannelijke tonen zorgt voor een buitengewone mannengeur voor mannen die in vrede zijn met zichzelf.

 • Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest Eau de Toilette Spray (50 ml) Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest Eau de Toilette Spray (50 ml)

  De Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest Eau de Toilette is een limited edition. Als citrusvers parfum voor vrouwen begint de topnoot met Granny Smith appel en Primofiore citroen. Witte rozen, jasmijn en bamboe dragen de hartnoot voordat muskus, amber en cederhout de basis vormen. Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest, gemaakt voor de zomer, is verfrissend en licht, met een duidelijke citroennoot. Gewoon goed voor iedereen die zichzelf niet wil belasten met zware geuren op warme en warme dagen.

 • Calvin Klein Endless Euphoria Eau de Parfum Spray (75 ml) Calvin Klein Endless Euphoria Eau de Parfum Spray (75 ml)

  Eau de Parfum Spray van Calvin Klein Endless Euphoria is boeiend en euforisch, betoverend, verleidelijk en als een balsem voor de ziel. Aandacht is niet lang in komen en zelfvertrouwen wordt een primaire focus van het leven.

 • Agent Provocateur Fatale Pink Eau de Parfum Spray (100 ml) Agent Provocateur Fatale Pink Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Deze genuanceerde, oosters-bloemige geur weerspiegelt de femme fatale van de 21e eeuw. De Agent Provocateur Fatale Pink Eau de Parfum Spray is geopend met mandarijn, perenbloesem en citroen yuzu. De hartnoot is exotisch. Alleen jimsonweed, camelia en roze lotusbloesem 's nachts kenmerken het hart van Fatale Pink. Ook de basis wordt gevormd uit notities die niet in de inheemse tuinen te vinden zijn. Bamboe, muskus en zwarte saffraan maken deze geurige verleiding indrukwekkend compleet.

 • Pomellato Nudo Blue Eau de Parfum Spray (90 ml) Pomellato Nudo Blue Eau de Parfum Spray (90 ml)

  Met de Pomellato Nudo Blue Eau de Parfum Spray worden stijlvolle dames omringd door bloemengeuren die een sensueel, vrouwelijk charisma garanderen. De Eau de Parfum Spray is zowel overdag als 's avonds perfect en zorgt voor positieve energie en afwisseling. Nudo Blue is onweerstaanbaar, elegant en staat voor pure vrouwelijkheid.