Amaryllis

De populairste geuren met Amaryllis in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Amaryllis hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

  • Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa Eau de Parfum Spray (50 ml) Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa Eau de Parfum Spray (50 ml)

    Dolce & Gabbana heeft Dolce Rosa Excelsa gecreëerd, een heerlijke vrouwengeur die de meest uiteenlopende ingrediënten combineert tot een harmonieuze melodie. In de topnoot wordt de essentie met akkoorden van neroli en papaja bloesem aangenaam fruitig geopend. Amaryllis, waterlelie, Turkse roos en Afrikaanse hondenroos worden aan de hartnoot toegevoegd.

  • Lolita Lempicka Mon Premier Eau de Parfum Spray (30 ml) Lolita Lempicka Mon Premier Eau de Parfum Spray (30 ml)

    De Lolita Lempicka Mon Premier Eau de Parfum Spray is samengesteld ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de ontwerpers. Als ode aan de veelzijdigheid van de drager wordt haar klassieke geur op een nieuwe en buitengewone manier geïnterpreteerdLolita Lempicka . De geur combineert de zoetheid van rijp fruit met een sensueel boeket bloemen en heerlijke kruiden. Lolita Lempicka Mon Premier Deze onvergelijkbare geur onderstreept de complexiteit van de drager. Het vertelt over zoete sensualiteit, warme verleiding en een exotische magie die elke vrouw in haar hart draagt.