Adelaarshout

De populairste geuren met Adelaarshout in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Adelaarshout hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

  • Lalique Hommage à l'Homme Eau de Toilette Spray (100 ml) Lalique Hommage à l'Homme Eau de Toilette Spray (100 ml)

    Een olfactorisch eerbetoon aan de man, gekenmerkt door een houtachtige specerij: De mannengeur gepubliceerd in 2011 is het gezamenlijke werk van twee getalenteerde parfumeurs en je kunt het onmiddellijk ruiken. Met de Lalique Hommage à l'Homme Eau de Toilette Spray kiezen mannen voor een even klassieke als tijdloze geur. De topnoot is bijzonder veelzijdig met citroen bergamot, exotische saffraan en violet blad. Het hart is een mengsel van pimentblad, zwarte peper en fijn violet. Samen vormen de ingrediënten een geur die de mannelijke persoonlijkheid en de mannelijke persoonlijkheid viert.

  • Ed Hardy Love & Luck Men Eau de Toilette Spray (100 ml) Ed Hardy Love & Luck Men Eau de Toilette Spray (100 ml)

    Love & Luck Men van Ed Hardy is een pittig oosterse eau de toilette vol mannelijkheid. De verfrissende topnoot, het aromatische fougére-akkoord van lavendel, cumarine en eikenmos in het hart en de houtachtige basis ronden Love & Luck Men van Ed Hardy af met een unieke geur.