Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het begon allemaal in 2004 met extravagante maar praktische tassen. Al snel maakten ook andere accessoires en natuurlijk parfums deel uit van het assortiment van het in Frankfurt gevestigde modelabel. Intussen worden de ontwerpen wereldwijd met succes verspreid. Want hier "maken we niet alleen, we creëren".

Meer info

Koop George Gina & Lucy Parfum goedkoop

Meer info +

George Gina & Lucy - van zakjes tot parfum

Sinds 2004 is er het label George Gina & Lucy , dat zich zou kunnen vestigen met sportieve functionele tassen op de markt. De tassen werden uiteindelijk samengevoegd met accessoires en brillen en uiteindelijk met parfum. George Gina & Lucy Parfum beweert sportief, fris en brutaal te zijn. Maar het gaat ook over de persoonlijkheid van de drager. Rinkelende namen als Blue Cosmos, Jungle Jam en Liquid Love roepen associaties op van diepe gevoelens die de geuren overbrengen.

De spuitflessen hebben een relatief eenvoudig ontwerp: Op enkele uitzonderingen na zijn de flacons gemaakt van transparant glas, in de vorm van eenvoudige rechthoekige cuboïden met een dikke basis. Het parfum, elk in zijn eigen kleur, onderscheidt zich van de massa. De metalen sluiting met kleine hanger is een handelsmerk van het etiket en de sluiting van de tassen.

George Gina & Lucy Parfum is voor dames, net als de andere producten van het merk. Het imago van het George Gina & Lucy parfum is gedurfd, onderscheidend en creatief. De verpakking is uit de lijn, want elke fles zit in een klein gekleurd zakje dat past bij de geur. Waarom een tas? Nou, want het parfum George Gina & Lucy voor vrouwen was pas na de tassen op de markt.

George Gina & Lucy Geuren in verschillende kleuren

Elke geur van het etiket heeft een andere kleur. Blue Cosmos, bijvoorbeeld, wordt bewaard in een diepblauwe tint, die doet denken aan een blauwe zomerhemel. De geur zelf komt overeen met dit beeld: het parfum is bloemig en zoet als een kleurrijke zomerweide, met frisse noten die doen denken aan een koele regenbui.

De oranje tas past perfect bij de kleur. De geur is zoet en zwaar, oosters, met tonen van tonkaboon en vanille. Lichte, bloemige jasmijn relativeert de zwaarte een beetje.

Jungle Jam verleidt in delicaat groen. Groen zoals verse munt, zoals groene thee, zoals de geur van mandarijn of een milde avond in het voorjaar. En zo ontvouwt zich de geur: Jungle Jam ruikt fruitig, de topnoot bevat mandarijn en groene thee. De hartnoot wordt gevormd door fresia en iris, met cederhout, vanille en muskus in de nasmaak. Een lichte melancholie is dus inherent aan dit George Gina & Lucy parfum.

Alles in roze en onder het teken van frisse, hete liefde, heet het George Gina & Lucy parfum voor dames Liquid Love. Zakje en parfum zijn in delicaat roze. De geur is zoet en licht, met zoete kokosnoot, karamel, jasmijn en oranjebloesem. Liquid Love ruikt naar de eerste tedere verliefdheid van jongeren.

Nogmaals liefde, weer eens roze: Met Tough Love hebben we een George Gina & Lucy ander parfum voor dames gelanceerd dat uitgebreid ingaat op het onderwerp liefde. Maar het gaat hier niet om de eerste delicate banden die worden aangeknoopt, het gaat om een liefde die wordt uitgevochten. Bergamot in de topnoot, jasmijn, oranjebloesem en lelietjes van de vallei in de hartnoot. Onder hen zijn vanille en patchouli en amber. De zoete en frisse geuren mengen zich sexy en verleidelijk, maar er zit ook een zekere afstand in.

In een tint die doet denken aan lavendel, is de zomerliedgeur voor vrouwen in een delicate lila fles. De bijpassende tas wordt in een helder roze gehouden. De zomer is lavendel, misschien een beetje lila, viooltjes, viooltjes, wilde zwaluwen, maar ook de eerste herfst tijdloze. De geur is even ambivalent als de natuur in de zomer (en de zomervakantie van jonge dames): zoet en fruitig, maar toch een beetje bitter. Tonkaboon en muskus spelen hierbij een rol, net als viooltjes en gesuikerde aardbeien, vanille, roos en jasmijn. De geur is enorm rijk, cederhout, sandelhout en heliotroop zijn ook inbegrepen.

In een delicate tint ergens tussen wit, geel, beige en limoengroen verandert het George Gina & Lucy parfum van de witte appel. De zak van deze geur wordt wit gehouden. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een fruitige, maar enigszins zure en frisse affaire. Het wit van de appel is knapperig en fris, de zoetheid van het fruit ontvouwt zich pas op het tweede moment. De topnoot van deze geur is waterig groen in mandarijn en waterjasmijn met een vleugje oranje. De hartnoot zorgt al voor meer zoetheid: oranjebloesem, heliotroop en tuberoos worden hier gebruikt. Maar alleen de basis van amber, sandelhout en vanille heeft een echt zwaar en zoet effect.

Speciale serie George Gina & Lucy parfums

De door George Gina & Lucy Parfum genoemde parfums zijn goedkoop verkrijgbaar bij de vakhandelaren. Maar het label brengt ook af en toe speciale edities uit onder de titel Collectibles. En deze George Gina & Lucy parfums voor dames zijn niet overal verkrijgbaar. Collectibles kopen bij George Gina & Lucy Parfum online is daarom een goed idee.

De Collectibles verschillen niet alleen in editie, geurcompositie en gebruik (verzamelobjecten) van de normale serie. Ze worden ook geleverd in een speciale fles. In plaats van de gebruikelijke vierkante vorm, komen de Collectibles in een glazen fles die doet denken aan een George Gina & Lucy handtas. Natuurlijk wordt elke Collectible by George Gina & Lucy Parfum geleverd met een karabijnhaak op de fles en in een bijpassende tas. Extravagantie speelt hierbij een belangrijke rol.

De Collectibles hebben titels als Magic Vegas (geurig-bloemen: vrouwen willen verleiden en avontuurlijk zijn), GGLovely (bloemengeur die de drager zoet, charmant en brutaal doet lijken), Night Star (extreem vrouwelijk en een meer volwassen geur voor vrouwen die weten wat ze willen) en anderen. De Collectibles zijn diverser dan de reguliere series, ze pikken er individuele thema's uit op en variëren ze.

George Gina & Lucy Parfum kopen

De geuren van dit speciale label kunnen niet in een lade worden geplaatst. Ze zijn net zo gevarieerd en divers als de parfumeurs die hier werkten. En dat is precies wat we willen George Gina & Lucy overbrengen: Vrouwen zijn divers. Een enkele geur dient niemand. Want wie vandaag vers verliefd is, kan vechten voor zijn liefde van morgen of zich gewoon één voelen met de kosmos. George Gina & Lucy Parfum is online beschikbaar in alle variëteiten van het label.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.