Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Beschrijving

De kaars met bloemengeur is een zeer verfrissende kamergeur, die zijn nuances ontleent aan de aroma's van de verschillende bloemen. Afhankelijk van het parfum smaakt de Floris geparfumeerde kaars in een vleugje sandelhout, hyacint of grapefruit. Deze heerlijke aroma's worden geperfectioneerd door contrasterende aroma's zoals patchoeli, klokbloem of rozemarijn, afhankelijk van de geur.
Zelfs al zijn de geuren van geurkaarsen van Floris op zichzelf zeer intens, ze zijn niet ruimte innemen en dominant. Elke individuele geur van de Floris geurkaars is op zichzelf een compositie van frisheid met bloemige en fruitige aroma's die een zeer aangename kamergeur ondersteunen.
De fles van de Floris geurkaars is zeer eenvoudig, maar ook zeer elegant en stijlvol. Het glas is typisch transparant voor Floris en is versierd met de gouden letters en letters, die ook typisch zijn voor het huis Floris. Daarnaast is er een gouden deksel, wat de kaars of de fles een extra edele toets geeft. Hier kun je zelfs zeggen dat deze dop een kroon op de fles zet. Alleen de fles suggereert wiens product aanwezig is in de fles. Het correspondeert zowel in zijn soort als in relatie tot de gebruikte materialen aan de andere flacons van het huis Floris.
De reclamecampagne voor de Floris geurkaars past naadloos in de andere campagnes van het huis Floris. Men ziet alleen een witte muur, in het midden waarvan enkele gouden toepassingen te zien zijn. En deze toepassingen maken de campagne interessant. Bij nader inzien blijken dit letters en gouden deksels te zijn. Zo weet je als kijker, zodra je deze foto's van dichterbij bekijkt, waar het om gaat.
De bodem van het glas waarin de kaars wordt geleverd zinkt hier bijna, maar biedt naast de gouden elementen ook het nodige contrast dat nodig is om de kijker in het eindresultaat te laten zien waar het om gaat. Al met al is de campagne voor de Floris geurkaarsenserie zeer succesvol en zo ontworpen dat het er heel eenvoudig uitziet, maar nog lang in het geheugen van de kijker blijft.
Wie uiteindelijk als parfumeur van de individueel geparfumeerde kaarsen genoemd kan worden is helaas niet duidelijk. Vanwege de verschillende aroma's en geuren kan echter worden aangenomen dat verschillende parfumeurs uit Floris betrokken waren bij de ontwikkeling van de geparfumeerde kaarsen. Echter, elk van deze parfumeurs is een meester van zijn vak. De uitgebalanceerde combinatie van de individuele ingrediënten van elke geur van Floris geurkaars maakt het een unieke compositie die een eersteklas kamergeur creëert. Deze geur varieert afhankelijk van de soort, wat op zijn beurt spreekt voor de hoge kunst van de parfumeur.
De Floris geurkaars is een zeer aangename en frisse kamergeur, die de sfeer in de respectievelijke kamers positief beïnvloedt. Door het creëren van deze geurkaarsen, hebben parfumeurs de attributen van het Floris huis op een unieke manier getransformeerd, het creëren van een vleugje luxe voor het huis zonder al te dominant te lijken.