Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Als u ook bij FFP2 maskers op de kwaliteit wilt letten zonder de prijs uit het oog te verliezen, moet u eens kijken naar de ExoVir ExVir maskers. Het bedrijf uit Nedersaksen hecht bijzonder veel belang aan zijn hoge normen.

Meer info

Koop ExVir FFP2 maskers goedkoop

Meer info +

ExoVir ExVir Masker: Duurzame FFP2-bescherming made in Germany

FFP2 maskers zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Bij het winkelen, op het werk of in het openbaar vervoer: ze beschermen tegen aërosolen en besmetting door virussen zoals het Coronavirus. In tegenstelling tot zelfgenaaide stoffen maskers profiteert niet alleen de omgeving van de hygiënische mondbescherming, maar ook de drager. Maar niet elk model doet wat het belooft. Het ExoVir ExVir masker bewijst dat hoge kwaliteit uit Duitsland en een redelijke prijs elkaar niet uitsluiten. Als u het ExoVir ExVir masker online wilt kopen, vindt u hier nuttige tips.

Hoge kwaliteit, goede service, eerlijke prijs

Wanneer u een FFP2-masker aanschaft, verwacht u een veilige en betrouwbare bescherming tegen virussen. Maar omdat ze wegwerpbaar zijn, kunnen FFP2-maskers al snel een dure aangelegenheid worden. Het ExoVir ExVir masker is niet duur. Tegelijkertijd kunt u vertrouwen op de kwaliteit made in Germany. Als u online naar het ExoVir ExVir masker zoekt, zult u het volgende ontdekken: Het motto van de fabrikant is om maskers van hoge kwaliteit en een goede service tegen een eerlijke prijs aan te bieden. Daartoe zijn de productie-installaties in Nedersaksen gebouwd volgens de hoge normen voor de vervaardiging van biologische producten. Door korte leveringsketens en het gebruik van klimaatneutraal verpakkingsmateriaal levert de fabrikant ook een belangrijke bijdrage aan het thema duurzaamheid.

Wat maakt het masker zo speciaal?

Het ExoVir ExVir masker is een deeltjesfilterend ademhalingstoestel. Het voldoet aan de specificaties inzake zuiverheidsniveau voor FFP2-maskers. Bovendien is het ExoVir ExVir masker CE gekwalificeerd volgens EN149 en EU2020/403. Het ExoVir ExVir masker staat echter niet alleen ver voor wat de technische gegevens betreft: ook de flexibele pasvorm en het hoge comfort zijn indrukwekkend. Dus zelfs een langere draagtijd van meerdere uren is zonder problemen mogelijk.

Het masker voorkomt infectie via aërosolen. Dit zijn de kleinste deeltjes die bewegen in de lucht die we inademen. Zonder een neusmasker komen deze deeltjes ongehinderd het menselijk lichaam binnen. Dit is ook hoe het Coronavirus kan worden overgedragen. Wie echter een masker van ExoVir ExVir hier in de onlineshop heeft gekocht, kan zeker zijn van een goede bescherming. Omdat het een FFP2-masker zonder ventiel is, beschermt het ExoVir ExVir masker ook de drager. Dit is niet het geval bij stoffen maskers, medische maskers of FFP2 maskers met een ventiel. Dankzij het drielagige fleece is de filterprestatie van het ExoVir ExVir masker meer dan 94 procent. Regelmatige controles door de fabrikant garanderen een constant hoog rendement op lange termijn. Het masker is ideaal voor privégebruik. Het is ook geschikt voor medisch gebruik. De aankoop van het ExoVir ExVir masker biedt dus voordelen voor alle toepassingsgebieden.

Aanbrengtips voor het ExoVir ExVir masker

FFP2 maskers zijn wegwerpbaar en moeten na ongeveer zeven tot acht uur dragen worden weggegooid. Aan het begin van de pandemie was er een tekort aan maskers, waardoor veel mensen hun masker meer dan eens gebruikten. Voorzichtigheid is hier echter geboden. Alvorens opnieuw te worden gebruikt, moeten alle FFP2-maskers gedurende een week bij kamertemperatuur drogen. Er is ook een limiet aan hoe vaak ze kunnen worden hergebruikt. Dit komt doordat de filterprestaties van FFP2-maskers in de loop van de tijd verslechteren. Aangezien u een ExoVir ExVir masker goedkoop kunt kopen, is hergebruik een verstandige investering.

In tijden van Corona zijn de eigen gezondheid en de bescherming van familie, collega's en de hele omgeving van het grootste belang. Het is niet altijd mogelijk de aanbevolen afstand aan te houden. Door een FFP2-masker aan te schaffen, kan iedereen dus een belangrijke bijdrage leveren aan de strijd tegen de pandemie.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

4 5
toepassen