Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Cosmetica van Estée Lauder - Schoonheidsverzorging op het hoogste niveau

Het merk Estée Lauder heeft een lange geschiedenis. Weinig mensen weten dat de oorsprong van alle Estée Lauder producten ligt in het idee en de assertiviteit van een alleenstaande vrouw die ondanks tegenslagen nooit heeft opgegeven. De oprichter van Estée Lauder, die inmiddels is overleden, heeft het bedrijf gedurende tientallen jaren met veel succes geleid en biedt een eindeloos assortiment producten in cosmetica, verzorging en parfum voor elke individuele smaak. De verscheidenheid aan Estée Lauder cosmetica omvat diverse maskers, serums, lotions, liftproducten, poeder, eyeliner en nog veel meer.
Met een jaarlijkse omzet van meer dan 10 miljard dollar is het bedrijf een van de meest succesvolle in de cosmetica-industrie en is het mogelijk om Estée Lauder cosmetica te kopen in vele online winkels en enkele drogisterijen. Estée Lauder cosmetica goedkoop kopen is moeilijk omdat de unieke recepten van het merk resulteren in een hogere productieprijs. We willen graag de ontwikkeling van het merk en zijn bijzondere kenmerken onder de loep nemen.
De oprichter van Estée Lauder Kosmetik werd op 1 juli 1906 in Queens geboren en stond toen bekend als Josephine Esther Mentzer. Estée ontwikkelde zich later onder haar oorspronkelijke naam "Esty" en haar man gaf haar achternaam. Het basisidee van Estée Lauder cosmetica is bijna net zo oud als de oprichter zelf. Ze begon al heel vroeg met het verspreiden van monsters van cosmetische producten, die haar oom John Schotz thuis maakte. Hij was apotheker en apotheker en stelde de producten aanvankelijk alleen voor familiegebruik ter beschikking.
Estée nam zijn recepten over en overtuigde huisvrouwen jarenlang van de kwaliteit van haar producten door middel van gratis monsters en mond-tot-mondreclame. Pas in 1946 richtten zij en haar man de Estée Lauder Companies op. Met New York als opstapje naar de markt overtuigde ze snel klanten en verstevigde ze haar positie. In 1960 brak het bedrijf internationaal door met een order van Harrods in Londen en sinds 1995 is Estée Lauder Companies genoteerd aan de beurs. De oorsprong van de wereldwijd vertegenwoordigde Estée Lauder Cosmetics ligt in een vrouw met een idee en een beetje fantasie en veel assertiviteit.
Het merk is tot op de dag van vandaag nog steeds in familiebezit. De Estée Lauder producten bieden voor elk wat wils. Vooral complete sets worden steeds populairder en zijn een uitstekend cadeau voor elke leeftijdsgroep. In de meeste gevallen kunt u Estée Lauder cosmetica kopen tegen een lagere prijs dan door de afzonderlijke producten afzonderlijk te kopen.
De verscheidenheid aan producten van dit merk is zo groot dat we alleen de sets in de volgende sectie introduceren. De Revitalizing Supreme Starter Set bevat bijvoorbeeld een Advanced Night Repair Eye Cream, een Revitalizing Supreme Plus Cream, een Advanced Night Repair Serum en een Revitalizing Supreme Mask. De Sumptous Extreme Mascara Set daarentegen is ontworpen om unieke oogcontouren op te roepen en is daarom geschikt voor alle leeftijdsgroepen.
De Estée Lauder producten zorgen voor onweerstaanbare wimpers bij het kijken naar de ogen en voor perfecte en rimpelvrije oogcontouren. Het bevat een Sumptueuze Extreme Mascara in zwart, een Little Black Primer en een Supreme Eye Cream. De Advanced Night Repair Anti-Aging Set is ook ontworpen voor oudere klanten. De Estée Lauder cosmetica in deze set dragen bij aan een betere, frissere en jongere huid door de tekenen van veroudering tegen te gaan. Het bevat een Advanced Night Repair Serum, een Revitaliserende Supreme+ Cream en een Advanced Night Repair Eye Gel Cream.
Een ander pakket is de New Dimension Serum Set, die uit drie delen bestaat. Het dient om de huid gladder en tegelijkertijd meer gerond te maken, als het ware vanuit een "nieuwe dimensie". De producten hebben ook een modulerend effect dat gebruikt kan worden om gezichtsgebieden te accentueren of naar de achtergrond te duwen. Het bestaat uit een New Dimension Shape + Fill Expert Serum, de New Dimsension Shape + Sculpt Face Kit Compact en een New Dimension Sculpting & Glows Mask. Estée Lauder Kosmetik produceert ook de Sumptous Knockout Mascara Set voor indrukwekkende momenten. De primer creëert een zeer natuurlijke no-make-up look en maakt mascara waterdicht als topcoat. Mascara daarentegen roept lange wimpers op en geeft ze volume. De Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil trekt perfect stralende lijnen met een lange levensduur.
Vele andere productlijnen vervolledigen het cosmetica-assortiment van Estée Lauder en bieden het perfecte product voor elke smaak. Producten voor ogen, lippen, gezicht en nagels zijn verkrijgbaar. Voorbeelden zijn de zorgseries Advanced Time Zone, Clear Difference, Genuine Glow of Enlighten en de make-up series Pure Color, Perfectionist, Bronze Godin of Pure Color Envy, die elk een aparte productlijn hebben die kan worden gecombineerd volgens individuele behoeften. Estée Lauder producten zijn echt voor iedereen.
De persoonlijkheid van Estée Lauder was ook buiten de nationale grenzen bekend. Een jonge collectie Estée Lauder cosmetica is ontworpen in samenwerking met de beroemdheid Victoria Beckham. Estée Lauder is altijd zeer creatief geweest in de keuze van de verpakking, met ongebruikelijke hoezen met ongebruikelijke vormen en felle kleuren.
De New Dimension serie, bijvoorbeeld, schijnt in een lichtblauw, wat bijna bovennatuurlijk is, en het rood van de Nutritious serie springt in het oog op elke cosmetische plank. Estée Lauder Kosmetik is online en in geselecteerde drogisterijen verkrijgbaar. Het brede assortiment maakt het mogelijk om voor elk huidtype het juiste product te vinden. De prijzen van de producten zijn in ieder geval gerechtvaardigd, aangezien het merk sinds de oprichting belang hecht aan de hoogste kwaliteit. Wie zich nu wil overtuigen, kan Estée Lauder Kosmetik online kopen en zo een overzicht geven van de productvariëteit. Het succes van het wereldwijde bedrijf, dat meer dan 50 jaar geleden ontstond uit een klein idee in een privékeuken, spreekt voor de kwaliteit.
alle klanten beoordelen positieve
Estée Lauder
4 of 5 sterren

4,94 uit 5 sterren — op basis van 37 klant adviezen

Commentaar Conny Lambrechts van donderdag 1 januari 2015
Topkwaliteit
Deze crème voedt mijn huid, zeer duidelijk merkbaar.Ik gebruik hem nog maar enkele dagen en voel werkelijk een verschil. Deze crème behoort zeker tot de categorie "kwaliteitsvol" . Trouwens Estée Lauder staat erom bekend !
Commentaar Subjecall96 van maandag 29 december 2014
Prima product
Heel gemakkelijk in het gebruik. Super aangenaam op de huid. Langhoudende werkzaamheid. Ik ben helemaal tevreden en bestel graag weer bij jullie.
Commentaar Courriund van zondag 28 december 2014
Goede huidverzorging
Heb deze gekocht op aanraden van mijn beste vriendin. Zij gebruikt hem al jaren en was er erg tevreden over. Ik ben er ook heel enthousiast over, ook al gebruik ik hem pas een paar weken.

Prijs overzicht

Hier bij easyCOSMETIC kunt u kopen goedkope verschillende Estée Lauder Producten. Voor een beter overzicht van u voor uw on line bestelling, hebben we hieronder een prijsvergelijking van Producten van Estée Lauder:

goedkoopste Estée Lauder product duurste Estée Lauder product
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 Pump: € 4,99Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond 25 ml Ultimate Diamond Sculpting/Refinishing Dual Infusion: € 295,99