Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Een gevoelige huid kan roodheid, droogte en andere irritaties veroorzaken bij huidverzorgingsproducten. De Estée Lauder Vérité is speciaal ontwikkeld voor gevoelige huidtypen. Deze zeer rijke verzorging hydrateert en vermindert niet alleen rimpels en lijntjes, maar versterkt ook de beschermende functie van de huid zelf. Een selectie van anti-irriterende middelen verlicht bestaande huidproblemen en vermindert het risico op hernieuwde irritatie. Om deze te minimaliseren en een goede verdraagbaarheid te garanderen, werd de toevoeging van alcohol, parfums en emulgatoren achterwege gelaten. Ook kleurstoffen en bekende allergenen zijn niet te vinden in de Vérité-serie.

Het werd getest onder dermatologisch en oogheelkundig toezicht en ook op allergenen. De verschillende producten uit de verzorgingsreeks sluiten perfect op elkaar aan en zo vullen bijvoorbeeld de zachte reinigingslotion en de bijbehorende vochtinbrengende crème voor gezicht en ogen elkaar aan. Bij gecombineerd gebruik kan het risico op nieuwe irritaties en allergieën worden verminderd. Maar ook normale huidtypen die geïrriteerd zijn door weer, stress of andere veranderingen, zoals hormoonschommelingen tijdens de zwangerschap, hebben baat bij de bijzonder zachte verzorging. Bij regelmatig gebruik kan het beschermende schild van de huid worden herbouwd en versterkt om een aangenaam huidgevoel te behouden.

Het merk Estée Lauder uit New York City bestaat al sinds 1946. Joesphine Esther Mentzer, bijgenaamd Esty en later Lauter, creëerde het pseudoniem dat nog steeds staat voor hoogwaardige verzorging en decoratieve cosmetica en parfums. Estée Lauder breidde haar bedrijf snel uit met een grote belangstelling voor het creëren van haar eigen producten en een gevoel voor make-up en kleuren, maar ook voor economische aspecten. De geurige badolie Youth Dew werd een eerste hit. Maar ideeën zoals het toevoegen van gratis monsters van cosmetica aan klanten kan ook worden toegeschreven aan de geestige zakenvrouw. Tot op heden is het bedrijf, dat nu meer dan 25 merken bezit, waaronder Clinique, MAC, Jo Malone en Bobbi Brown, in familiehanden. De oprichter stierf in 2004, maar liet een van 's werelds meest succesvolle cosmetische keizerrijken achter.

Het design

De Estée Lauder Vérité serie is ontworpen om te passen bij de oriëntatie voor de gevoelige huid in een helder wit. Goudkleurige accenten nemen het klassieke design van Estée Lauder producten over en een zwart opschrift ronden de verpakking af. De crème zit in een pot voor een betere verwijdering, terwijl de lotionreiniger is voorzien van een praktische pomp dispenser geïntegreerd. Dit betekent dat het ook eenvoudig met bevochtigde handen kan worden gebruikt zonder het product zelf te verontreinigen.

Het assortiment

De Estée Lauder Vérité serie biedt zowel zeer zachte reinigingsproducten als geschikte verzorgingsproducten. Alle formules zijn vrij van allergene stoffen en vele additieven die irritaties en irritaties kunnen veroorzaken. Kleur- en geurstoffen, alcohol en emulgatoren zijn eveneens achterwege gelaten. Tolerantie is bevestigd bij oftalmologische en dermatologische onderzoeken. De Light Lotion Cleanser verwijdert zachtjes vuil en make-up van de huid. De reinigingsmelk is niet alleen bijzonder aangenaam in het gebruik, maar droogt de huid ook niet uit. De natuurlijke vochtbarrière van de huid blijft eerder behouden.

Calming Fluid is ideaal als vochtinbrengende crème voor een normale of gemengde huid. Niet alleen droog, maar alle huidtypes kunnen de neiging hebben tot gevoelige overreacties, die de vloeistof helpt te kalmeren. De vloeistof heeft een verfrissend karakter en een lichte textuur. Moisture Relief Cream is ideaal voor de drogere huid en kan ook gecombineerd worden met de vloeistof. De crème is geschikt als vochtinbrengende crème voor overdag of 's nachts. De gevoelige oogcontour krijgt met de speciale oogverzorging een extra portie verzorging. Dit is waar de zeer zachte en allergie geteste formule ideaal is om irritatie en irritatie van de ogen te voorkomen.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.