Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Voor een perfecte oogmake-up heb je een elegante en verzorgende mascara nodig. De Weelderige Knockout mascara van Estée Lauder omhult de wimpers zachtjes zonder ze te verzwaren of aan elkaar te plakken. De aangename textuur biedt langdurige bescherming tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. De mascara roept een matzwarte glans op en geeft de wimpers maximale dichtheid en volume. Kruiden actieve ingrediënten voeden en regenereren de wimpers en maken ze elastisch en splintervrij. De meegeleverde borstel zorgt ervoor dat de wimpers perfect te scheiden en te definiëren zijn. De vezelrijke formule geeft de wimpers extra volume en dynamiek. Ze lijken al snel langer en dichter. Hierdoor ontstaat een verleidelijke look met een onmiskenbaar glamoureffect. Zelfs korte en fijne wimpers worden elastischer, dichter en voller. Zelfs verfijnde make-up effecten kunnen gemakkelijk en effectief worden bereikt met de varianten Eyeshadow Palette zwoele naakten en Estée Lauder weelderige Knockout Eyeshadow Palette Smoky Nights. Opvallend zijn de elegante kleuren en het uitstekende dekkend vermogen van de Estee Lauder mascara. De speciale formule zorgt ervoor dat de wimpers de hele dag betrouwbaar in vorm blijven, zelfs bij slecht weer. De toepassing van is eenvoudig en flexibel. Sporen kunnen worden vermeden door het bovenste ooglid te bedekken. De wimpers kunnen dan van boven naar beneden worden gemascarneerd. Als er een grote afstand is tussen de wimpers en de wenkbrauwen, moet alleen het bovenste gedeelte worden behandeld, zodat het oog niet te groot lijkt. De oogschaduw uit dezelfde serie is een perfecte aanvulling op de mascara. De Eyeshadow Palette Sultry Nudes en het Eyeshadow Palette Smoky Nights zorgen voor een natuurlijke, onberispelijke en elegante afwerking met intense kleuren en een sterk dekkend vermogen. Alle producten van de Estée Lauder Sumptuous Knockout serie zijn dermatologisch getest. Ze zijn huidvriendelijk en geschikt voor alle haartypes. Ook u kunt rekenen op de hoogwaardige mascara van Estee Lauder voor een professionele oogmake-up.

Het design

De producten uit het Estée Lauder luxueuze Knockoutassortiment zijn de ideale keuze voor een onberispelijke en professionele oogmake-up. De mascara laat met zijn zachte textuur een aangenaam gevoel na. Het druppelt niet en kleeft niet, maar houdt de wimpers in vorm, zelfs bij alle weersomstandigheden. De wimpers worden perfect gedefinieerd volgens uw wensen en krijgen meer volume en volheid dankzij de actieve ingrediënten op plantaardige basis. Ook het elegante verpakkingsdesign is overtuigend. De mascara is verkrijgbaar in de vorm van een slanke zwarte pen met witte inscriptie. De fijne borstel is in de dop geïntegreerd. Hiermee kunt u de mascara precies doseren en de wimpers naar wens definiëren. Na gebruik wordt de pen stevig en schoon afgesloten met de dop. De compacte pen past comfortabel in elke zak, zodat hij ook op de weg of op reis gebruikt kan worden. De hoogwaardige mascara uit de Estée Lauder Sumptuous Knockout serie is te herkennen aan de slanke zwarte pen en het Estee-Lauder logo.

Het assortiment

Als u de oogmake-up iets bijzonders wilt geven, kijk dan eens naar het Estée Lauder Sumptuous Knockout huidverzorgingsassortiment. Daar vind je edele mascara en oogschaduw in topkwaliteit. De fijne mascara kenmerkt zich door een aangename textuur die de wimpers niet kleeft en ook niet weegt. De wimpers zijn verpakt en effectief beschermd tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. Estee Lauders mascara verzorgt en regenereert ook de wimpers en voegt glans, volheid, krulling en volume toe. Bij de Fiber Rich formule valt vooral de uitstekende kleurintensiteit op. De mascara heeft ook een uitstekend dekkend vermogen, waardoor de wimpers ook bij slecht weer altijd in vorm blijven. Met de bijgeleverde Estée Lauder Sumptuous Knockout borstel kan de mascara nauwkeurig gedoseerd en aangebracht worden. De wimpers kunnen perfect van elkaar worden gescheiden en naar wens worden gedefinieerd. Het resultaat is een natuurlijke, frisse en onberispelijke look. De wimpers kunnen gemakkelijk en netjes mascara van Estee Lauder zijn. Vele verschillende looks kunnen worden uitgeprobeerd en geïmplementeerd. Als u op zoek bent naar een passende oogschaduw voor uw gestileerde wimpers, vindt u deze ook terug in de Estée Lauder Sumptuous Knockout serie. Met het assortiment Eyeshadow Sultry Nudes krijg je een frisse en natuurlijke look die de hele dag aanhoudt. Met de Eyeshadow reeks Smoky Nights bereikt u een verleidelijk rook-ogen effect. Elegante kleuren combineren met een sterke opaciteit in deze oogschaduwpaletten. Het resultaat is een gladde en onmiskenbare oogmake-up. Alle Estee Lauder producten zijn onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en zijn dermatologisch getest. Ontdek de mascara en oogschaduw uit de Estée Lauder Sumptuous Knockout serie voor een creatieve vormgeving van de oogzone.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.