Het concept

De lippenstiften van de Estée Lauder Pure Color Envy Shine serie overtuigen door hun unieke formulering. Door de vochtcomplexe formule hydrateert en beschermt de lipstick de lippen voortdurend tegen uitdroging. De lippen zien er goed verzorgd en aanzienlijk steviger uit. De beschermende barrière van de huid zelf wordt versterkt en beschermd door waardevolle ingrediënten. Ricinusolie houdt de tere lippenhuid soepel en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Lanoline, ook wel bekend als wolvet, is ook een echte natuurlijke tenderizer. De Estée Lauder Pure Color Envy Shine lipsticks bevatten ook waardevolle abrikozenpitolie. Het hoge gehalte aan gezond linolzuur voedt en voedt de gevoelige huid van de lippen. De vitamines A en E daarentegen werken als antioxidanten en beschermen tegen vrije radicalen.
Ook de sheaboter bevat deze vitaminen en verzorgt de huid. Sheaboter regenereert en geneest dankzij allantoïne en biedt zelfs natuurlijke bescherming tegen de zon. Een ander interessant exotisch ingrediënt is Murumu Butter. Deze wonderbehandeling uit het Amazonegebied wordt als bijzonder hydraterend beschouwd en heeft een aangenaam verkoelend effect. Gerstgras zit ook in het waardevolle oliemengsel van het recept. Ook deze werkzame stof wordt als bijzonder voedzaam beschouwd. De indruk van volle lippen wordt ook verkregen door de pigmenten.
De veelzijdige kleurpigmenten creëren een unieke definitie van lippen en maken ze er rijker uitzien. De lippenstiften "Pure Color Envy Shine" hebben een mooie kleurweergave en zien er minder ondoorzichtig uit dan het zusterproduct "Pure Color Envy". Toch maakt de romige textuur met een aangename nuance indruk. De dekkracht is verrassend goed voor een glanzend product en duurt enkele uren. De Estée Lauder Pure Color Envy Shine lipsticks zijn daarom cosmetica en verzorging in één product. Het feit dat dit ook gepaard gaat met een rijk kleurenpalet maakt de toepassing nog aantrekkelijker. Mooie, volle en goed verzorgde lippen kunnen dit eenvoudig zijn. Zelfs zonder spiegel is de perfecte en verzorgende toepassing zeer eenvoudig.

Het design

Net als zijn zusterproduct Pure Color Envy gebruikt Estée Lauder Pure Color Envy Shine een elegante behuizing in donkerblauw en goud. De verpakking van de lippenstiften lijkt iets slanker en daardoor handiger, eleganter en moderner tegelijk. Het Estée Lauder bedrijfslogo staat één keer boven op de omslag, in nachtblauw op goud. Het logo wordt ook op de geopende lipstick aangebracht. Hier wordt hij horizontaal op het gouden gedeelte van de lippenstift geplaatst. Al met al is het ontwerp zeer discreet en nobel. De buitenverpakking van karton is eveneens in deze uitvoering en bevat niet alleen het kleurnummer, maar ook de informatie over de ingrediënten.

Het assortiment

De Estée Lauder Pure Color Envy Shine lipsticks hebben een breed kleurenpalet waardoor het gemakkelijk is om voor elke smaak de perfecte kleur te vinden. De kleuren variëren van klassiek rood tot fel oranje en zachte bessen. Roze en naakt nuances zijn ook weergegeven in het kleurenpalet. Zo vindt elke vrouw een geschikte kleur voor deze verzorgende lippenstiftenserie. De meer opvallende tinten zijn ideaal voor de avond, terwijl de delicate kleuren zijn ook gemakkelijk te dragen in het dagelijks leven. De Estée Lauder Pure Color Envy Shine lippenstift zorgt voor extra bescherming van de lippen, waardoor lippenverzorging niet meer nodig is.
Veel gebruikers van lippenstiften hebben het probleem dat ze de tere huid uitdrogen en leiden tot gebarsten lippen en losse huidschilfers. Met Estée Lauder Pure Color Envy Shine lipsticks behoort dit probleem eindelijk tot het verleden. De lippen worden voortdurend gehydrateerd en beschermd. Zo zien de lippen er altijd zacht en aantrekkelijk uit. De glanzende glans is ook draagbaar op kantoor zonder opdringerig te zijn. Deze lippenstiften zijn de ideale keuze wanneer een discreet maar goed zichtbaar kleurenschema gewenst is. Op het eerste gezicht lijken de nuances Hemels en Bloesemhelder nog steeds heel subtiel. Bij toepassing glanzen deze tinten echter in een koraal dat heel gemakkelijk rood wordt.
Dezelfde kleurgroep omvat ook Estée Lauder Pure Color Envy Shine Surreal Sun. Net als Empowered is deze nuance nog oranjeroodder en maakt hij de lippen bijzonder verleidelijk. Baby Kasjmier en Fairest maken het meer discreet. Deze tonen bevinden zich meer in het naaktgebied en zijn ideaal voor dagelijks gebruik. De lichtbruine tint van beide variëteiten past zeer goed bij donkere types. Innocent" is ook een goed voorbeeld van een neutrale toon. De delicate roze, zoals Estée Lauder Pure Color Envy Shine Mischievous Rose en Discreet, is zeer naakt en zeer geschikt voor licht gevilde vrouwen. Als u op zoek bent naar een roze- of bessenkleurige lippenstift, dan vindt u deze ook in het rijke kleurenpalet. Charmed, Suggestive en Pink Dragon zijn de kleuren van keuze. Mauve en pruim zijn bedekt met de nuances intrigerend en inspirerend.

De commerciële

De perfecte lippenstiftkleur: Estée Lauder Pure Color Envy Shine.