Meer informatie:

Fijne perfectie voor de teint - De Estée Lauder Perfecting Pressed Powder

Het Estée Lauder Perfecting Pressed Powder is het compacte poeder van het merk. Het is een geperst poeder dat ideaal is om mee te nemen. Poeders zijn ideaal om een zeer natuurlijke make-up te maken of om de teint overdag of 's avonds te verfrissen. Perfecting staat voor een delicate textuur die onmiddellijk matteert en perfectioneert zonder de huid te belasten. Het werkt als een zachte focus en helpt om een onregelmatige teint gelijkmatiger te laten lijken. Kleine onvolkomenheden kunnen worden verborgen, de teint van de huid is discreet in balans. De huidstructuur lijkt gladgestreken. Overtollige glans kan ook geminimaliseerd worden. Het is een vrij transparante afwerking die ook over andere funderingen heen kan worden gebruikt. Afhankelijk van het huidtype is het geschikt voor een extra controle van de olieproductie van de huid. Als alternatief kan het ook alleen worden gebruikt om de teint zeer snel en discreet in te stellen. In vergelijking met roomproducten helpt de poederstructuur om deze te fixeren en hun houdbaarheid te verbeteren. Op deze manier kunnen ze zich minder snel in rimpels vestigen en zijn ze over het algemeen beter gefixeerd. Het is het beste om het voorzichtig in te deppen om storende concealer of make-up te vermijden. Vooral bij een gemengde of vette huid kan het goed gebruikt worden om de T-zone te matteren. De kleuren sluiten daarbij aan bij de stichtingen van het huisEstée Lauder . Omdat het een semi-transparante en slechts licht getinte afwerking is, past de kleur zich stuk voor stuk aan de individuele huidskleur aan. Het poeder kan worden aangebracht met een kwast of kwastje. Op deze manier kan de intensiteit opnieuw worden geregeld. De hele teint kan zeer snel worden gepoederd, vooral met lichte penseelstreken. Met het kwastje kunnen bepaalde delen optimaal worden gedept of kan het poeder voorzichtig op de huid worden aangebracht. De spiegel in het deksel van het ronde blikje helpt om de teint op elk moment te controleren.

Elegant in middernachtblauw - Het ontwerp van het Estée Lauder Perfecting Pressed Powder

Het Estée Lauder Perfecting Pressed Powder overtuigt van buitenaf met zijn hoogwaardige totaalbeeld. Het is geheel in de stijl van het merk en verschijnt in het donkerblauw. Het is een diepblauwe kleur met een lichte hint van violet. Het goudkleurige opschrift op de bovenkant van het deksel steekt hier discreet vanafEstée Lauder . Het is een semi-mat plastic dat minder gevoelig is voor vingerafdrukken. De kan er dus altijd perfect uitzien en kan gemakkelijk gereinigd worden indien nodig. Binnenin is het compact geperste poeder in een ronde pan gerangschikt. Het is een royale diameter zodat het kan worden verwijderd met een borstel of kwastje. In het deksel zit ook een ronde spiegel. Zo kan het poeder snel onderweg worden gebruikt en kan de teint op elk moment worden overgespoten. Meer details over de schaduw en de samenstelling vindt u op het etiket onder de vloer. Elk poeder wordt geleverd met een kartonnen verpakking. Alle informatie staat hier vermeld.

Het perfectioneren van Poeder - de Estée Lauder Perfecting Pressed Powder

Perfecte teint in zakformaat, dat is wat de Estée Lauder Perfecting Pressed Powder . Het is een compact geperst poeder dat de teint thuis of onderweg in een paar stappen perfectioneert en een matte afwerking achterlaat. Het fijne poeder is vrij semi-transparant. Op deze manier laat het een delicate kleur achter die zich goed aanpast aan de individuele teint. Het resultaat blijft natuurlijk en helpt de huid te laten ademen. Solo zorgt voor een zeer snelle make-up look met lichte dekking. In vergelijking met andere make-up producten, kan de formule helpen om vloeibare of crème texturen beter te fixeren. Dit verlengt de houdbaarheid en vermindert het risico dat ze zich in fijne rimpels of lijnen vestigen. Het poeder werkt als een waas en helpt bij het verbergen van onvolkomenheden. Poriën of onregelmatige pigmentatie kunnen sneller in balans worden gebracht. De huid ziet er rustiger en verfijnder uit. Afhankelijk van het huidtype kan het poeder over een groot oppervlak of slechts gedeeltelijk worden aangebracht. Overdag of 's avonds kan het raadzaam zijn om de T-zone te poederen om de glans te minimaliseren. Het elegante, middernachtblauwe blik heeft een spiegel in het deksel. Het is slank en kan ook gebruikt worden in kleine handtassen. Het Nuance Estée Lauder Perfecting Pressed Powder Light is voor een lichtere teint. Het is een zeer lichte, romige beige. Afhankelijk van de huidskleur kan het ook gebruikt worden om de concealer onder de ogen te fixeren. Dan heeft het een licht witmakend effect. In het middelste kleurenspectrum is er Estée Lauder Perfecting Pressed Powder medium. Het is een zeer zanderig, duidelijk geelachtig beige. Een meer bruinachtige en toch warme, donkere gradatie hiervoor is te vinden in Estée Lauder Perfecting Pressed Powder Medium Deep. De nuances sluiten goed aan bij de fundamenten van het huisEstée Lauder . Dit zijn onder andere de populaire Double Wear-varianten, die verkrijgbaar zijn in vele texturen en afwerkingen. Het compacte poeder harmonieert het beste met vloeibare en crème make-up. Het kan met een grotere poederkwast of een klein kwastje worden gedept en verdeeld.