Meer informatie:

Het gezicht perfect in de schijnwerpers plaatsen

De Estée Lauder New Dimension Contouring serie presenteert het gezicht perfect vanuit elke hoek. New Dimenson is een collectie die speciaal ontworpen verzorging en decoratieve cosmetica combineert om het ideale resultaat te bereiken. Huidverzorging biedt zowel dagelijkse en speciale verzorging als intensief effectieve maskers en serums. Ze bevatten verschillende verstevigende en anti-aging ingrediënten om de huid van binnenuit te versterken en te verstevigen. Daarnaast zijn er de Estée Lauder New Dimension Contouring Shape + Sculpt Face Kits voor de ogen en het gezicht. Ze bevatten twee of drie nuances om de gelaatstrekken optimaal te accentueren. De Eye Kit bestaat uit de Smoothing Base, een Contour Shade en de romige Highlighter.
De basiskleur heeft een licht gladmakende werking en is daarom ook ideaal voor de rijpere huid. Het resultaat is een egale grondverf waarop ook andere oogschaduwen gelijkmatiger kunnen worden aangebracht en beter hechten. De lichte tint helpt ook om doorschijnende aders of donkere schaduwen te corrigeren om een zeer subtiele en natuurlijke look te creëren of om de glans van andere nuances te versterken. De contourkleur is iets donkerder bruin. Met zijn hulp kunnen de ooglidrimpels worden gedefinieerd en benadrukt om de oogmake-up meer dimensie te geven. Door het slimme spel met licht en schaduw kunnen diverse functies zoals kleine ogen of hangende oogleden ook optisch worden gecorrigeerd. De lichtroze tint dient als highlighter, bijvoorbeeld voor gebruik onder de wenkbrauwboog of in de binnenste hoek van het oog. De romige textuur is gemakkelijk aan te brengen en helpt om zachte accenten te leggen.
Een kleine borstel en een spiegel in de kan ook helpen om het product onderweg aan te brengen. Er zijn twee crèmekleuren voor de teint, een voor de contouren en een highlight. Op deze manier kunnen de gelaatstrekken discreet worden gemodelleerd. Beide sets zijn zeer goed te combineren met reguliere make-up en zijn een veelzijdige aanvulling voor het dagelijks leven en speciale gelegenheden.

Delicaat ijsblauw

Het Estée Lauder New Dimension Contouring combineert niet alleen make-up producten, maar ook zorg. Ze hebben allemaal een uniform kleurthema in een licht, koel ijsblauw. Daarnaast zijn er accenten in zilver, zodat er een helder en modern design ontstaat. De pallets voor de contouren van het gezicht hebben een langwerpige, rechthoekige vorm. Zo zijn ze zeer compact en verenigen ze naast kleurnuances ook nog steeds een spons of een kwast en een royale spiegel in het blik. De basiskleur is vrij mat wit van kunststof, terwijl de bovenzijde een contrast vormt met het glanzende metalen design. Het logo van Estée Lauder is discreet in reliëf op het lichtblauwe oppervlak aangebracht.

Contouren met twee of drie kleuren

De Estée Lauder New Dimension Contouring kits bevatten make-up producten om de teint optimaal tot zijn recht te laten komen. Het spel met contour- en lichtkleuren maakt het mogelijk om de gelaatstrekken perfect in te stellen in scène. De combinatie van licht en schaduw kan bijvoorbeeld de jukbeenderen accentueren, de ogen groter doen lijken of subtiele lichtreflecties creëren die de helderheid van de huid benadrukken.
Aan de ene kant is er de Estée Lauder New Dimension Contouring Shape + Sculpt Face Kit met twee kleuren. De nuances hebben een romige textuur die gemakkelijk te mengen is. De compacte verpakking bevat ook een cosmetische spons. Het deksel bevat een royale spiegel, die ook zeer praktisch is voor onderweg. De donkere, bruinachtige kleur wordt gebruikt voor de contouren en kan naar believen door het voorhoofd, de neus of de jukbeenderen worden gebruikt. Het lichtere beige is dan de highlighter.
De Estée Lauder New Dimension Contouring Shape + Sculpt Eye Kit bevat drie nuances. De eerste is de Smoothing Base, die een beige tint heeft. Het helpt om een gelijkmatige en gladde basis op het deksel te creëren. Dit betekent dat andere oogschaduwkleuren ook beter kunnen worden aangebracht en langer blijven kleven. Ook doorschijnende aders of zelfs schaduwen kunnen gemakkelijk worden afgedekt. De Contourschaduw kan worden gebruikt om de ooglidplooi te definiëren. De ogen kunnen met slechts enkele bewegingen worden geaccentueerd. Vorm en grootte kunnen ook optisch worden gewijzigd door nieuwe schaduwen en lichtreflecties te creëren. De accentkleur is een roze tint met een romige textuur. Het is aangenaam om aan te brengen en te fineren en zorgt voor subtiele accenten. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden onder de wenkbrauwboog of in de binnenste ooghoek, zodat de ogen groter lijken. Het trio wordt aangevuld met een dubbelzijdige borstel en een spiegel in de bovenkant van het blik.
Beide Estée Lauder New Dimension Contouring kits kunnen alleen worden gebruikt om een natuurlijke maar expressieve look te creëren of in combinatie met andere make-up producten.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.