Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De naam Estée Lauder staat al meer dan 70 jaar voor luxueuze en innovatieve huidverzorging. Dit wordt op indrukwekkende wijze aangetoond door het gerenommeerde cosmeticamerk met de Double Wear-serie: duurzame funderingen, make-ups en camouflages zetten de traditie van het benadrukken van de natuurlijke schoonheid en uitstraling van elke vrouw voort. De Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flugless Wear Concealer SPF 10 voldoet volledig aan deze eis en is de perfecte aanvulling op de fundering met dezelfde naam.
Het ongekende succes van Estée Lauder begon met een crème die ze zelf in de keuken van haar ouders had gemaakt volgens het recept van haar oom. Ze was de eerste vertegenwoordiger van de cosmetische industrie die gratis monsters van deze crème aan klanten van kappers en drogisterijen aan te bieden. Haar grote doorbraak kwam in 1946 met een cosmetica lijn bestaande uit vier producten, die ze op de markt bracht in New York's exclusieve warenhuis Sak's Fifth Avenue. Vandaag de dag heeft de Estée Lauder Group meer dan 25 merken beschikbaar in meer dan 100 landen.
De Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flugless Wear Concealer SPF 10 is geschikt voor alle huidtypen. Het werd ontwikkeld voor vrouwen van alle leeftijden die waarde hechten aan een langdurige, egale teint. Ze waarderen zijn zachte tot intensieve dekkracht, die hun gezicht een natuurlijke, stralende afwerking geeft.
De Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Ffectless Wear Concealer SPF 10 verbergt tot 15 uur lang kleine gebreken en vlekken zonder te smelten of zich in de rimpels te nestelen. Dankzij de lichte, vloeibare textuur kan het gemakkelijk met de vingertoppen worden aangebracht en bewerkt. Op de huid voelt de concealer aangenaam licht aan en mengt zich zo perfect met de natuurlijke huidskleur, dat deze nooit oppervlakkig lijkt.
De Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flugless Wear Concealer SPF 10 is zeer vriendelijk voor de huid en verstopt de poriën niet. Verrijkt met waardevolle ingrediënten zoals mineralen, huidverzorgende stoffen en de bewezen fontein van jeugdhyaluron, kalmeert het schaduwen, roodheid en andere onregelmatigheden en maakt de huid gladder en stralender.

Het design

De Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Ffectless Wear Concealer SPF 10 is niet alleen een van de bekendste assortimenten van het traditionele cosmetische merk: alleen al de donkerblauwe verpakking maakt een zeer aantrekkelijke indruk. De gouden inscriptie en het beroemde Estée Lauder logo geven het een discrete en toch hoogwaardige uitstraling.
Het edele logo is ook terug te vinden op de transparante buis die na het openen van de doos tevoorschijn komt. Het elegante, glanzende gouden deksel sluit precies en beschermt zo de inhoud tegen uitdrogen. Met de praktische, zachte kudde applicator is de Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flaless Wear Concealer SPF 10 eenvoudig en doelgericht aan te brengen.

Het assortiment

Succesvolle vrouwen weten al lang hoe belangrijk het is om er altijd fris en uitgerust uit te zien. De Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flugless Wear Concealer SPF 10 verbergt alle tekenen van vermoeidheid op betrouwbare wijze. Aanbrengen in de ochtend na foundation en make-up, het geeft de huid een vlekkeloos, stralend uiterlijk voor maximaal 15 uur.
Met de geruststellende zekerheid dat hun samenstelling hen nooit in de steek zal laten, kunnen de gebruikers van Estée Lauder Double Wear zich wijden aan de essentiële dingen in het leven. Voorbij zijn de dagen dat ze om de paar uur moesten controleren of hun concealer was besmeurd of gebarsten. Zelfs zweet en een hoge luchtvochtigheid kunnen het niet beschadigen. Het is niet comedogeen.
De verdraagbaarheid is dermatologisch en oogheelkundig getest. En het goede is: door zijn balancerende en tegelijkertijd matterende werking is het uitstekend geschikt voor de vette of gemengde huid.
De hoogwaardige concealer heeft zich al enkele jaren een vaste plaats verworven onder de meest succesvolle cosmetische producten van de Estée Lauder Group. Hij is verkrijgbaar in de drie kleuren Licht, Licht Medium en Medium.
De Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flugless Wear Concealer SPF 10 1C Light is speciaal ontwikkeld voor lichte huidtypen. Deskundigen raden aan een tint te kiezen die één tot twee tinten lichter is dan make-up om donkere oogschaduwen te camoufleren. De Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer SPF 10 2C Light Medium is bijzonder geschikt voor vrouwen met een licht gebruinde huid, terwijl de Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer SPF 10 3C Medium een onberispelijke afwerking geeft. Dit maakt het een onmisbare reisgenoot, vooral in de zomermaanden.
Door zijn lichte, vloeibare consistentie en uitstekende dekkracht is slechts een kleine hoeveelheid Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flugless Wear Concealer SPF 10 nodig voor elke toepassing. Dit maakt het zeer productief.