Meer informatie:

Het concept

Als je een fantasierijke en professionele make-up wilt maken, kijk dan eens naar de producten van de Estée Lauder Double Wear Make-Up To Go serie. Deze hoogwaardige foundation bereidt de gezichtshuid optimaal voor op make-up. Bovendien voedt het de huid met een zachte textuur en maakt het haar fris en soepel.
De lichte gelformule zorgt voor een sterk dekkend vermogen dat tot acht uur aanhoudt. Estée Lauder Double Wear Make-Up To Go voorziet de huid ook van voldoende vocht, beschermt haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf en voorkomt uitdroging.
Daarnaast wordt de huid volledig gevoed met hyaluronzuur en een voedend trivochtcomplex. Murumuru boter en tarweproteïnen verstevigen de huid en zorgen de hele dag door voor een gladde, egale en stralende teint. Estée Lauder gebruikt ook extracten van melkdistel en Argireline peptide om kleine rimpels en droogtelijntjes tegen te gaan. Tekenen van huidveroudering worden merkbaar verminderd.
Bijzondere aandacht moet worden besteed aan het praktische verpakkingsontwerp van deze fundering. Ideaal voor op de weg en zorgt voor nauwkeurig en schoon aanbrengen. De gewenste hoeveelheid kan met één druk op de knop worden afgegeven. Estée Lauder Double Wear Make-Up To Go creëert een hoogwaardige, natuurlijke en op maat gemaakte make-up met een gemiddeld tot sterk dekkend vermogen. Voor een verfrissende of lichte dekking is één pompslag voldoende, terwijl tweemaal pompen wordt aanbevolen voor een grotere dekking.
Estée Lauder Double Wear Make-Up To Go wordt van het midden van het gezicht naar buiten aangebracht na de gebruikelijke huidverzorging met de meegeleverde spons. De Estee Lauder Foundation is dermatologisch getest en geclassificeerd als huidvriendelijk. Ook u kunt rekenen op de innovatieve en professionele basis van Estee Lauder.

Het design

Estée Lauder Double Wear Make-up To Go is een moderne foundation die niet alleen de gezichtshuid voorbereidt op de make-up, maar ook uitgebreide verzorging biedt. Double Wear Make-up To Go ondersteunt een natuurlijke, gladde, egale en stralende teint met een gemiddeld tot sterk dekkend vermogen.
Bijzonder opmerkelijk is het intelligente verpakkingsontwerp. De Stichting is verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte plastic koffer. De fundering kan naar wens met gerichte pompschokken worden gedoseerd en met de bijgeleverde spons zuiver en nauwkeurig worden aangebracht. Na gebruik wordt de koffer stevig en schoon afgesloten met een deksel.
De compacte verpakking en de in het deksel geïntegreerde spiegel zorgen ervoor dat Double Wear Make-up To Go zich ook tijdens het reizen bewijst. De Estee Lauder Foundation past comfortabel in elke handtas. Estée Lauder Double Wear Make-up To Go is te herkennen aan de praktische zwarte hoes en het Estee-Lauder logo.

Het assortiment

Estée Lauder Double Wear Make-Up To Go is een nieuwe foundation die ideaal is voor gebruik onderweg. Double Wear Make-up To Go heeft een aangename gel-achtige textuur. Het voedt en verfrist de huid. Het is volledig beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf en wordt geleverd met veel vocht.
Estée Lauder Double Wear Make-Up To Go heeft een gemiddeld tot sterk dekkend vermogen dat tot acht uur meegaat. Tri-Moisture-Complex en hyaluronzuur houden de huid soepel en geven haar een stralende en egale teint. Dit wordt ook ondersteund door Murumuru boter en tarweproteïnen, die veel extra voedingsstoffen leveren. Lijnen, rimpels en oneffenheden worden effectief bestreden met Argireline peptide en distel. De huid is glad en gelijkmatig.
De handige koffer van Estée Lauder Double Wear Make-Up To Go staat garant voor een praktische en schone toepassing, zelfs onderweg. De gewenste hoeveelheid kan precies met een druk op de knop worden gedoseerd en vervolgens met de meegeleverde spons worden verwijderd. Terwijl één pompslag voldoende is voor een licht dekvermogen, bereiken twee pompslagen een gemiddeld tot sterk dekvermogen.
De Estee Lauder Foundation wordt na de gebruikelijke huidverzorging van binnen naar buiten gelijkmatig op het gezicht aangebracht. Double Wear Make-up To Go biedt professionele, fantasierijke en natuurlijke make-up.
De zes verschillende kleurvarianten 2C3 Fresco, 2C2 Pale Amandel, 4C1 Outdoor Beige, 4N1 Shell Beige, 3C2 Pebble en 3N1 Ivory Beige bieden een grote variatie. Zo kunnen ook complexe make-upfantasieën probleemloos worden gerealiseerd. Dubbele Slijtage Make-up To Go is dermatologisch getest en wordt ook aanbevolen voor de gevoelige huid. Vertrouw op de Foundation Estée Lauder Double Wear Make-Up To Go voor een allround succesvolle make-up.