Meer informatie:

Het concept

Klassieke stichting, gemakkelijk Estée Lauder Double Wear Cushion BB SPF 50 gemaakt. Voor alle liefhebbers van praktische BB-producten heeft het luxe cosmetica bedrijf goed nieuwsEstée Lauder . Double Wear, de klassieke foundation die al populair is als vloeibare make-up, crème, poeder make-up en kussenstick onder vrouwen over de hele wereld, is nu ook verkrijgbaar als een lichtgewicht compacte make-up, Estée Lauder Double Wear Cushion BB SPF 50 die het veelzijdige gebruiksgemak van een BB Cream combineert met de uitzonderlijke duurzaamheid en natuurlijke glans die de Double Wear Foundation beroemd hebben gemaakt.
Van een sponskussen doordrenkt met de vloeibare Double Wear Cushion BB Foundation wordt de make-up met de bijgeleverde applicatiespons op de huid aangebracht en geeft deze onmiddellijk een ontspannen frisheid. De voordelen van een vloeibare foundation zijn hier verbonden met het ongecompliceerd aanbrengen van een compacte make-up. Het resultaat is een natuurlijke teint voor een gecultiveerde uitstraling. De lichte formule van de foundation met mineralen, extracten van fruit en algen en cafeïne hydrateert en balanceert kleine rimpels en oneffenheden. Met een gemiddelde opaciteit worden roodheid en schaduwen verborgen, en toch komt de natuurlijke schoonheid van de teint tot uiting. Zijdepoeder en de nieuwe pigmenttechnologie hebben een lichtreflecterende werking, wat resulteert in een egale teint met een zachte glans. Een hoge zonbeschermingsfactor beschermt de huid bovendien tegen UV-stralen. De foundation smelt met de huid en is waterdicht. Door zijn duurzaamheid zorgt het voor een verzorgde uitstraling, zelfs op warme zomerdagen en maakt het opnieuw aanbrengen van make-up overbodig.
Estée Lauder Double Wear Cushion BB SPF 50 is geschikt voor alle huidtypes, maar vooral voor de droge en gecombineerde huid. Zelfs de gevoelige huid kan de Estée Lauder Double Wear Cushion BB SPF 50 foundation goed verdragen omdat deze geen geurstoffen bevat en olievrij is. Gebruiksgemak en een vlekkeloos resultaat dat voldoet aan de eisen van het dagelijks leven maken van de Estée Lauder Double Wear Cushion BB SPF 50 Foundation een eigentijds schoonheidsproduct dat elke dag opnieuw inspireert.

Het design

De handige spiegeldoos ter grootte van een poederdoosje maakt van de Estée Lauder Double Wear Cushion BB SPF 50 Foundation een cosmetisch product dat gemakkelijk in uw handtas kan worden opgeborgen als er make-up verbeteringen nodig zijn, de opaciteit moet worden verhoogd, of zodat de verse schoonheidshulp gemakkelijk te pakken is. De donkere, glanzende blauw-violette kleur van de verpakking is een onderscheidend kenmerk van Estée Lauder cosmetica, evenals de eenvoudige, lichte belettering en de goudkleurige elementen die de dekselplaat in de spiegeldozen voor de Europese markt versterken.
Alles wat je nodig hebt voor het aanbrengen van make-up zit in de praktische vouwdoos. Een sponskussen wordt doordrenkt met de vloeibare make-up en verzegeld tot het eerste gebruik. Met een extra, dunne make-up spons, die in een geïntegreerd plastic inzetstuk wordt opgeborgen, wordt de foundation uit het sponskussen geabsorbeerd en zachtjes over het gezicht verdeeld. Voor een betere hantering wordt een smalle greepband op de applicatorspons genaaid. Na gebruik wordt de spiegeldoos eenvoudigweg dichtgeklapt en is daardoor steeds weer luchtdicht. Het sponskussen met de fundering kan worden bijgevuld.

Het assortiment

Het Estée Lauder Double Wear Cushion BB SPF 50 make-up kleurenpalet van het bedrijf is gebaseerd op een selectie van subtiele, natuurlijke tinten die zich zachtjes aanpassen aan de teint van de huid, waarbij de glans van de huid wordt benadrukt in plaats van afgedekt.
Voor het eerder rozige gepigmenteerde type met een koele huidskleur zijn de tinten 3C2 Pebble, 1N2 Ecru en 2C3 Fresco van de Estée Lauder Double Wear BB SPF 50 Make-ups geschikt. De Estée Lauder Double Wear Cushion BB SPF 50 Foundation in de 2C2 Pale Almond shade is veel intenser, terwijl de Estée Lauder Double Wear BB SPF 50 tonen 4C1 Outdoor Beige en 4N1 Shell Beige elk een iets lichtere en iets donkerdere tint bieden voor een lichte bronzen teint.
Het discrete kleurenpalet nodigt u uit om een donkere tint uit te proberen voor de zomer- of avondlook. Voor de dagelijkse schoonheidsverzorging en een natuurlijk huidbeeld, waarbij slechts kleine oneffenheden in balans zijn, is de unieke toepassing van de Double Wear BB Foundation voldoende. Maar door zijn lichte consistentie, natuurlijke kleur en ongecompliceerde toepassing nodigt het ook uit tot experimenteren. Als de foundation in meerdere lagen wordt aangebracht, kan een hogere dekkracht worden bereikt als de huid eenmaal een slechte dag heeft. Ook bij deze toepassing ziet de make-up er niet pasteuze of onnatuurlijk uit, maar ligt ze zacht en gelijkmatig op de huid. Voor de avond tovert Double Wear Cushion BB de zijdezachte glinsterende basis voor een avond make-up met meer kleur en accenten bij intensief gebruik. Als u schaduwen wilt toevoegen of op sommige plaatsen een sterkere dekking nodig heeft, kunt u de foundation aanbrengen met een make-up kwastje in plaats van een spons. Het wordt dan niet over het hele gezicht verdeeld, maar precies opgenomen, afhankelijk van het gewenste effect.