Meer informatie:

Het concept

De Estée Lauder Double Matte Oil-Control Pressed Powder is speciaal ontwikkeld voor de vette en gemengde huid. Het is een compact geperst poeder dat helpt om ongewenste glans te minimaliseren en de olieproductie van de huid te reguleren. Ondanks de naam Double Matte kan hij gebruikt worden voor een satijnen afwerking. Dit ziet er natuurlijker uit en is vleiend voor vrouwen van alle leeftijden. In tegenstelling tot veel andere producten blijft de originele kleur natuurgetrouw en kleurecht. Zelfs na langdurige slijtage wordt het niet donker, zodat het poeder niet maskachtig lijkt. Toch heeft het een licht verzachtend effect waardoor poriën kleiner lijken. De teint ziet er betrouwbaar gematteerd en ook geperfectioneerd uit. Het heeft regulerende eigenschappen, zodat de productie van overtollige olie ook wordt ingedamd.
Tegelijkertijd droogt het echter niet uit. Met name poederproducten kunnen aan een droge huid hechten en zorgen zo voor een onregelmatige afwerking. Het Double Matte Compact Poeder houdt de huid in perfecte balans. De formule is natuurlijk olievrij en is ook onder dermatologisch toezicht getest. Het is vrij van parfum voor een betere tolerantie. Afhankelijk van het huidtype en het gewenste resultaat, kan het worden gebruikt in het gezicht of in de typische gebieden. Daarbij gaat het vooral om de T-zone op voorhoofd, neus en kin, die steeds gevoeliger worden voor glans en olieproductie. Het compacte ontwerp is ook een betrouwbare metgezel voor onderweg om de teint te verfrissen of te matten.
Het poeder kan eenvoudig worden aangebracht met de vlakke cosmetische spons, als alternatief kan natuurlijk ook een poederkwast worden gebruikt. In combinatie met vloeibare make-up of maskeerproducten kan compact poeder helpen om ze te fixeren en hun duurzaamheid te verbeteren. Maar zelfs alleen gedragen wordt een natuurlijk uitziend, zijdeachtig mat resultaat bereikt met een verrassend dekkend vermogen. Estée Lauder Double Matte Oil-Control Perspoed is een subcategorie van de populaire Double Wear collectie van Estée Lauder. Het is speciaal aangepast aan de behoeften en de textuur van een gemengde en vette huid.

Het design

Ook de Estée Lauder Double Matte Oil-Control Pressed Powder overtuigt door zijn stijlvolle en hoogwaardige verpakking. De platte poederdoos is rond en heeft een zeer vloeiende vormgeving. Zo past hij ook goed in kleinere compartimenten in de handtas of avondtas. Het kleurthema volgt de belangrijkste Estée Lauder kleuren, middernacht blauwe en gouden details. Het opschrift is aan de binnenkant gegaufreerd, terwijl het poeder het ingewikkelde EL-logo toont. Dit kan ook gezien worden als een gouden embleem aan de buitenkant. Natuurlijk is in het deksel een royale spiegel geïntegreerd om de teint onderweg op te frissen. Er is ook ruimte voor een klein sponsje in het blik.

Het assortiment

Estée Lauder Double Matte Oil-Control Perspoed is een compact poeder ontwikkeld en geperfectioneerd voor de vette en gemengde huid. De formule is van nature olievrij en heeft regulerende eigenschappen. De eigen olieproductie van de huid wordt verminderd zonder dat de huid uitdroogt. Op deze manier zorgt het poeder ook voor een gelijkmatig resultaat zonder aan drogere gebieden te kleven of op een masker te lijken. Het resultaat is een zijdeachtige matte afwerking zonder ongewenste glans, maar met een natuurlijk ogende uitstraling. Het fijngemalen poeder heeft een zacht focus effect waardoor poriën visueel worden verkleind zonder ze te verstoppen. Het is een langdurig resultaat dat kleurvast blijft, zelfs na langdurig gebruik en er dus altijd natuurlijk uitziet.
Het poeder in het elegante blik is ideaal voor het opfrissen van make-up of het fixeren van vloeibare en roomproducten voor onderweg. Tegelijkertijd kan het ook alleen gebruikt worden voor een ongecompliceerde make-up. Er zijn verschillende nuances om de juiste helderheid voor uw teint te vinden. De helderste variatie is Estée Lauder Double Matte Oil-Control Pressed Powder 01 Light, terwijl de Estée Lauder Double Matte Oil-Control Pressed Powder 02 Light Medium een medium beige toon heeft. Tot slot is de optie Estée Lauder Double Matte Oil-Control Perspoed 03 Middelkleurenoptie iets donkerder. Met de cosmetische spons kan het poeder gemakkelijk en op elk moment worden aangebracht. Maar een zeer zachte laag kan ook met een klassieke poederkwast aangebracht worden.
De huid is onmiddellijk en langdurig gematteerd, maar kan nog steeds ademen. Vooral bij een vette huid kunnen veel poederproducten te intensief zijn en tegelijkertijd poriën verstoppen en onzuiverheden bevorderen. Double Matte houdt rekening met de behoeften van het huidtype en de formule is dienovereenkomstig geperfectioneerd. De Estée Lauder Double Matte Oil-Control Pressed Powder Compact Powder is getest op compatibiliteit onder dermatologisch toezicht en is parfumvrij. Elke poederdoos staat voor het elegante design van het merk Estée Lauder. Middernachtblauwe en metallic gouden details resulteren in een hoogwaardige en chique uitstraling. Met de spiegel in de bovenkant van het deksel is de toepassing ook gemakkelijk onderweg.