Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

9 10
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Essie Weingarten en haar creaties voor mooie en verzorgde nagels begonnen hun triomftocht over de wereld in de vroege jaren 1980. Sindsdien hebben miljoenen mensen over de hele wereld gezworen bij de innovatieve, creatieve en iconische nagelverzorgingsproducten uit de VS.

Meer info

nagellak Essie

Meer info +

Essie nagellak - nageldesign zoals in de nagelsalon

Essie is het toonaangevende merk in de VS en heeft zich gevestigd onder modebewuste vrouwen die hun Essie nagellak tegen een gunstige prijs willen kopen zonder afbreuk te doen aan variatie en kwaliteit. Naast buitengewone, opvallende kleurnamen ligt de nadruk op professionele kwaliteit - ook al is Essie nagellak goedkoop. Het assortiment bestaat uit meer dan 250 kleuren met een voortdurend groeipotentieel. In plaatselijke winkels en drogisterijen is er vaak maar een marginale selectie beschikbaar, waardoor je veel meer voordeel hebt bij je eigen creativiteit als je Essie nagellak online koopt. Wat maakt Essie nagellak zo speciaal? En waarom legt het merk zoveel nadruk op de vertegenwoordiging van haar persoonlijkheid? Essie nagellak wordt gekocht door vrouwen van over de hele wereld en geeft hen de mogelijkheid om hun persoonlijke nageldesign te realiseren met dezelfde toewijding en kwaliteit als een beroemdheid, terwijl ze vertrouwen op het aanbod van het cultmerk uit de VS.

De Amerikaanse nagelexpert begint aan haar triomftocht over de hele wereld

Sinds 1981 wordt Essie Weingarten beschouwd als DE professionele nagelexpert in de VS. Het merk is nog niet zo lang bekend in Duitsland, maar geniet een groeiende populariteit sinds de lancering een paar jaar geleden. Sinds de leeftijd van drie jaar is ontwerper Essie Weingarten gepassioneerd en toegewijd aan nagels en de manieren waarop ze perfect kunnen worden geënsceneerd en vormgegeven. Omdat de schoonheid van nagels begint bij hun gezondheid, is er naast unieke nagellakken een breed scala aan Essie nagelverzorgingsproducten. De producten zorgen voor een mooie natuurlijke nagel, waarop de niet splinterende en gelachtige nagellak wordt aangebracht met een langdurige glans. De oprichtster van het merk, dat voor veel meer staat dan alleen nagellak en nagelverzorgingsproducten, blijft ondanks haar wereldwijde bekendheid zelfstandig nieuwe producten en kleuren ontwikkelen. Essie Weingarten is de creative director van het merk en is verantwoordelijk voor het onderhouden van nauw contact met de doelgroep en het voortdurend uitvoeren van nieuw onderzoek om Essie nagellak nog duurzamer, glanzender en aantrekkelijker te maken. Essie nagellak is een symbool van vrouwelijkheid en benadrukt goed verzorgde nagels met stijlvolle elegantie en individualiteit. Elke vrouw heeft een persoonlijkheid en Essie helpt deze uit te drukken en te benadrukken.

Essie levert alles van nagelverzorging tot nail art

Bij Essie is een rode nagellak niet simpelweg rood met een toevoeging. De creativiteit van de ontwerper komt niet alleen tot uiting in de meer dan 250 kleuren, maar ook in de welluidende en ongewone namen van de producten. "Clutch me if you can" of "Russian Roulette" zijn slechts twee voorbeelden van ongewone maar zeker aandachttrekkende namen. Veel nieuwe producten komen rechtstreeks voort uit de wensen van de klanten die Essie Weingarten ontmoet op de catwalks van deze wereld en met wie ze in gesprek gaat. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je naast Essie nagellak een even uitgebreid portfolio aan nagelverzorging, effectpolish, nail art stickers en langhoudende en voedende polishes voor manicures online kunt vinden.

Het bijzondere aan alle Essie nagelverzorgings- en nagellakproducten is de ongeëvenaarde creativiteit van hun namen. Dit drukt niet alleen een overgang uit naar de kleur, maar ook naar de persoonlijkheid van de drager. Specifiek streeft Essie ernaar om het moment in herinnering te brengen dat geassocieerd wordt met een nagelkleur van het cultmerk. De populairste series van Essie zijn langhoudende nagellakken. Gel Couture nagellakken blijven tot twee weken op de nagels zitten zonder hun glans te verliezen of zichtbare sporen achter te laten, waardoor ze doen denken aan een professionele manicure van een nagelsalon en hetzelfde effect bereiken als een gel zonder dat er UV-licht nodig is. Het assortiment is gericht op elegante vrouwen die de voorkeur geven aan klassieke gedempte of nude kleuren of sterke roodtinten. De klassieke Essie nagellak in alle denkbare tinten voedt ook met micro-pigmenten en egaliseert oneffenheden. Met slechts één penseelbeweging zijn je nagels perfect verzorgd, gehard en gestyled.

Met TREAT LOVE & COLOR kies je voor kleur inclusief Essie nagelverzorging. Broze of versplinterde en doffe nagels glanzen weer stralend mooi en worden verstevigd. Creëer patronen en individuele creaties met effectlakken die een hele reeks mogelijkheden bieden, van luxueuze glitters tot reptielendessins. Een andere focus ligt op base coats en top coats, die de nagels versterken en verzorgen en waarmee de producten in het assortiment kunnen worden aangepast aan de nagel en zijn structuur. Wellness voor nagels wordt geboden door verzorgingsshakes die gebaseerd zijn op de driefasentechnologie en de nagelriemen, nagelplaat en nagelbed voorzien van vocht en rijke ingrediënten. Als de nagels ernstig beschadigd zijn, raadt Essie speciale verzorgingsproducten aan die ontwikkeld zijn op basis van een geheime formule voor bijzonder belaste nagels en optimale resultaten bereiken.

Van de Queen of Pop tot de echte Queen - iedereen vertrouwt op Essie

Essie ontwierp de favoriete nagellak van de koningin en zelfs Madonna en Jennifer Lopez kunnen de charme van het Amerikaanse cultmerk niet weerstaan. Alexa Chung en Joan Rivers zijn zo gefascineerd door Essie nagellak dat ze geen enkel ander merk meer dragen. De koningin is al 24 jaar trouw aan haar Essie nagellak en draagt niets anders dan het lichtroze met de welluidende naam Ballet Slippers. Essie Weingarten associeert deze kleur met een kinderdroom. Ze wilde een ballerina zijn en vond de lichtroze kleur van de schoenen zo mooi dat ze deze gebruikte in de gelijknamige nagellak. De verpakking van Essie nagelverzorging en nagellak is discreet en praktisch. Tegelijkertijd straalt het een vleugje luxe uit en benadrukt het de hoge kwaliteit van de producten.

Creativiteit en nail art van Essie

Essie vervult dromen in kleur die precies genuanceerd is voor elke klassieke en individuele voorkeur. Voor ongewone designs biedt het cultmerk effectnagellakken met magnetische ijzerdeeltjes of glinsterende elementen die de nagellak de perfecte finish geven. Dankzij het voortdurend uitbreidende kleurenpalet kun je je eigen individuele dromen waarmaken met nagellakken van Essie en bijvoorbeeld een kleurmatch bereiken tussen je jurk en de nagelkleur. Er zijn geen grenzen aan de creativiteit van de ontwerper, die op zijn beurt jouw creativiteit in nageldesign vergroot en je onvoorstelbare mogelijkheden en compleet nieuwe perspectieven in nagelkleuren met Essie biedt.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten