Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Essie Weingarten en zijn creaties voor mooie en verzorgde nagels begonnen hun triomftocht over de wereld in de vroege jaren 1980. Sindsdien zweren miljoenen mensen wereldwijd bij de innovatieve, creatieve en iconische nagelverzorgingsproducten uit de VS

Meer info

Essie Nagella

Meer info +

Essie Nagellak - Nageldesign zoals in de nagelstudio

Essie is het leidende merk in de VS en heeft zich gevestigd onder modebewuste vrouwen die hun Essie nagellak goedkoop willen kopen zonder in te boeten aan variatie en kwaliteit. Naast uitzonderlijke kleurnamen die de aandacht trekken, ligt de focus op professionele kwaliteit - ook al is Essie nagellak goedkoop. Het assortiment bestaat uit meer dan 250 kleuren met continu groeipotentieel. Lokale winkels en drogisterijen bieden vaak slechts een marginale selectie, waardoor u veel meer voordelen heeft in uw eigen creativiteit bij het kopen van Essie nagellak online. Wat maakt Essie nagellak speciaal? En waarom hecht het merk zoveel belang aan de representatie van zijn persoonlijkheid? Essie Vrouwen van over de hele wereld kopen nagellak en hebben zo de mogelijkheid om hun persoonlijke nagellak te realiseren met dezelfde toewijding en kwaliteit als een beroemdheid en te verwijzen naar de aanbiedingen van het cult merk uit de VS.

De Amerikaanse nageldeskundige begint haar triomftocht over de hele wereld

Sinds 1981 wordt Essie Weingarten beschouwd als dé professionele nageldeskundige in de VS. Het merk is in Duitsland al lang niet meer bekend, maar is sinds de introductie een paar jaar geleden steeds populairder geworden. Sinds de leeftijd van drie jaar werken de ontwerpers van Essie Weingarten met passie en toewijding aan nagels en de mogelijkheden om ze perfect te ensceneren en te ontwerpen. Omdat de schoonheid van nagels begint met hun gezondheid, is er een grote verscheidenheid aan Essie nagelverzorgingsproducten beschikbaar in aanvulling op de unieke nagellak. De producten zorgen voor een mooie natuurlijke nagel, waarop de niet splinterende en gelherstellende nagellak met langdurige glans wordt aangebracht. De oprichter van het merk, dat staat voor veel meer dan alleen nagellak en nagelverzorgingsproducten, blijft zelfstandig nieuwe producten en kleuren ontwikkelen ondanks haar wereldwijde faam. Essie Weingarten is de creatief directeur van het merk en zorgt voor het nauwe contact met de doelgroep en voortdurend nieuw onderzoek, waardoor Essie nagellak nog duurzamer, glanzender en aantrekkelijker wordt. Essie Nagellak is een symbool van vrouwelijkheid en benadrukt de gekweekte nagels met stijlvolle elegantie en individualiteit. Elke vrouw heeft een persoonlijkheid en Essie helpt om deze tot uitdrukking te brengen en zich daarop te concentreren.

Essie levert alles van nagelverzorging tot NailArt

In het geval van rode nagellak Essie is het niet alleen een kwestie van het toevoegen van de naam rood en een achtervoegsel. De creativiteit van de ontwerper komt niet alleen tot uiting in de meer dan 250 kleuren, maar ook in de sonore en ongewone namen van de producten. "Clutch me if you can" of "Russian Roulette" zijn slechts twee voorbeelden van ongewone, maar zeker in het oog springende namen. Veel nieuwe producten komen direct voort uit de wensen van klanten die Essie Weingarten op de catwalks van deze wereld ontmoet en met wie ze in gesprek komt. Het is dus niet verwonderlijk dat u naast Essie nagellak online een even rijke portefeuille van nagellak, effect polijstmiddelen, NailArt stickers en duurzame en voedende polijstmiddelen voor manicures kunt vinden.

Het bijzondere van alle Essie nagelverzorging en nagellakproducten komt tot uiting in de onvergelijkbare creativiteit in de naam. Zo drukt het niet alleen een overgang uit naar de kleur, maar ook naar de persoonlijkheid van de drager. Concreet gaat het Essie om het moment dat geassocieerd wordt met een nagelkleur van het cultmerk. De populairste nagellakreeksen Essie zijn duurzaam. Gel Couture lakken blijven tot twee weken zonder verlies van glans en zichtbare sporen op de nagels, waardoor ze herinneren aan de professionele manicure uit de nagelstudio en volledig zonder UV-licht hetzelfde effect bereiken als een gel. De serie is gericht op elegante vrouwen die de voorkeur geven aan klassieke gedempte of naakte kleuren of sterke rode tinten. Zelfs de klassieke Essie nagellak in alle denkbare nuances voedt met micropigmenten en egaliseert onregelmatigheden. Uw nagels worden perfect verzorgd, gehard en gestyled met een enkele penseelstreek.

Met TREAT LOVE & COLOR kiest u voor kleur inclusief nagelverzorgingEssie . Broze of splinterende en doffe nagels glanzen weer in glanzende schoonheid en stollen. U kunt patronen en individuele creaties maken met effectlakken die een hele reeks mogelijkheden in beslag nemen, van luxe glitter tot reptieldesign. Een andere focus ligt op onder- en overjassen, die de nagels versterken en verzorgen en ervoor zorgen dat de producten in het assortiment volledig kunnen worden aangepast aan de nagel en de structuur van de nagel. Wellness voor nagels brengt verzorgende shakes op basis van driefasetechnologie die vocht en rijke ingrediënten leveren aan de nagelriem, nagelplaat en nagelbed. Als de nagels ernstig beschadigd zijn, is speciale Essie verzorging aan te bevelen, die is ontwikkeld op basis van een geheim recept voor bijzonder zwaar belaste nagels en die een optimaal resultaat oplevert.

Van de Queen of Pop tot de echte Queen - iedereen vertrouwt op ons. Essie

Essie Madonna en Jennifer Lopez kunnen niet ontsnappen aan de charme van het Amerikaanse cultmerk. Alexa Chung en Joan Rivers zijn zo gefascineerd door Essie nagellak, dat ze geen enkel ander merk meer dragen. De koningin is al 24 jaar trouw aan haar Essie nagelkleur en draagt niets dan het delicate roze met de melodieuze naam Ballet Slippers. Met deze kleur associeert Essie Weingarten een droom van haar jeugd. Ze wilde een ballerina worden en vond de lichtroze kleur van de schoenen zo mooi dat ze deze in de gelijknamige nagellak gebruikte. De verpakking van Essie nagelverzorging en nagellak is discreet en praktisch. Tegelijkertijd straalt het een vleugje luxe uit en wijst het op de hoge kwaliteit van de producten.

Creativiteit en nagelkunst door Essie

Essie vervult dromen in kleur, precies genuanceerd en geschikt voor elke klassieker en individuele voorkeur. Voor ongebruikelijke ontwerpen biedt het cultmerk effectlakken met magnetische ijzerdeeltjes of glinsterende elementen die de nagellak de perfecte afwerking geven. Door het voortdurend uitbreidende kleurenpalet kunt u Essie uw individuele dromen vervullen met nagellak en bijvoorbeeld een kleurcombinatie tussen uw jurk en de kleur van de nagellak bereiken. Er zijn geen grenzen aan de creativiteit van de ontwerper, wat op zijn beurt je creativiteit in nageldesign vergroot en je Essie ongekende mogelijkheden en compleet nieuwe perspectieven in nagelkleuren biedt.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

9 10
toepassen