Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het natuurlijke cosmeticamerk Eliah Sahil is genoemd naar de zoon van de oprichter van het bedrijf, Silvio Perpmer. Zijn geboorte gaf hem de inspiratie om natuurlijke cosmetica te creëren die geproduceerd worden volgens nul-afval principes. Dit betekent dat Eliah Sahil natuurlijke cosmetica niet alleen goed is voor de mens, maar ook voor de natuur.

Meer info

Eliah Sahil Natuurlijke cosmetica goedkoop kope

Meer info +

Eliah Sahil Natuurlijke cosmetica: speciale producten uit de natuur

Eliah Sahil Natuurlijke cosmetica stelt niet alleen normen met de ingrediënten van haar producten, maar ook de verpakking en de productie voldoen aan de hoogste ecologische en sociale normen. Eliah Sahil Natuurlijke cosmetica zijn gunstig voor al wie op zoek is naar gecertificeerde biologische producten. Ze zijn 100% natuurlijk en niet chemisch gewijzigd. Het bedrijf extraheert de actieve bestanddelen uit kruiden, bloemen en mineralen op een mindful manier. De verwerking is er ook op gericht grondstoffen te verkrijgen met de hoogst mogelijke concentratie aan actieve bestanddelen. Eliah Sahil Natuurlijke cosmetica biedt speciale producten die gemaakt zijn van poeder. Dit betekent dat de producten door de geconcentreerde vorm veel water besparen bij de productie en het verpakkingsmateriaal. Shampoo en douchegel in poedervorm bijvoorbeeld zijn ideale, plaatsbesparende reisgenoten. De innovatieve producten zijn gebaseerd op jarenlang onderzoek door de oprichter van het bedrijf, Silvio Perpmer, die zich al meer dan 20 jaar bezighoudt met gecertificeerde biologische en milieuvriendelijke producten. In onze Eliah Sahil online winkel kunt u Eliah Sahil natuurlijke cosmetica kopen en kennismaken met producten die vrij zijn van oppervlakteactieve stoffen, microplastics, parabenen, conserveringsmiddelen, siliconen en dierlijke stoffen.

Natuurlijke cosmetica uit overtuiging

Silvio Perpmer houdt van de natuur en is een pionier van innoverende producten die de natuur niet vervuilen. Sinds 1999 handelt hij in ecologische was- en schoonmaakmiddelen en in 2008 ontwikkelde hij het eerste wasmiddel op basis van 100 procent plantaardige actieve bestanddelen. Dit is het uitgangspunt van het succesverhaal van Planet Pure, een internationaal gerenommeerd merk in de ecologische wasmiddelensector. Met Eliah Sahil natuurlijke cosmetica breidt Perpmer het idee van milieuvriendelijke producten uit tot cosmetica. Met de geboorte van zijn zoon wilde hij alleen nog maar producten gebruiken die goed zijn voor huid en haar, maar ook goed voor het milieu. Omdat alles wat we gebruiken naar ons terugkomt via het milieu, goed en slecht. Daarom zijn Eliah Sahil natuurlijke cosmetica ontworpen en ook vervaardigd volgens het nul-afval principe. Er is geen eenmalige verpakking - alle verpakkingen zijn 100 procent recyclebaar of biologisch afbreekbaar, of kunnen gemakkelijk worden hervuld. Dit geldt zelfs voor de etiketten, die van steenpoeder zijn gemaakt. In het productieproces heeft het steenpoeder 80 procent minder water nodig dan papier, en voor de productie hoeven geen bomen te worden gekapt.

Eliah Sahil Natuurlijke cosmetica worden gekocht door mensen die zich bewust zijn van hun ecologische en sociale verantwoordelijkheid. Elk product van het merk steunt duurzame en sociale projecten over de hele wereld, bijvoorbeeld het project "Blooming Meadows", dat helpt om wilde bijen te behouden. Verschillende projecten ondersteunen vrouwen en kinderen over de hele wereld en dragen bij tot meer onderwijs, gezonde voeding en economische vrijheid. Eliah Sahil betaalt eerlijke prijzen aan alle internationale partners, ongeacht de prijzen op de wereldmarkt.

Als je online zoekt naar Eliah Sahil natuurlijke cosmetica, zul je het vinden:

- Eliah Sahil Natural cosmetics for body cleansing, bijvoorbeeld, biedt verschillende douchepoeders en reinigingsschuim voor het gezicht.

o Het reinigingsschuim is gebaseerd op organisch rozenwater, dat huidveroudering tegengaat en huidcellen regenereert. Het zachte schuim reinigt grondig en mild elk huidtype.

oDe douchepoeders van Eliah Sahil reinigen de huid op een pH-neutrale manier met milde wasstoffen uit zeepnootschil, zeepkruid en minerale klei. Het verdere effect verschilt naar gelang van het douchepoeder. De biologische douchepoeder sensitive van Eliah Sahil natural cosmetics verzorgt en beschermt de gevoelige en allergiegevoelige huid, terwijl de biologische douchepoeder eucalyptus de huid en de zintuigen verkwikt.

-De lichaamsoliën van Eliah Sahil zijn verzachtende lichaamsverzorging voor verschillende huidtypes.

o De biologische babyolie amandel verzorgt de tere huid van baby's. De olie bestaat uit 100% amandelolie uit Spanje.

o De biologische Moringa verzorgingsolie heeft een revitaliserende en regenererende werking. De olie bestaat uit moringa-, baobab- en arganolie. Het geeft de huid nieuwe elasticiteit en vocht, en als haarverzorgingsproduct voorkomt het gespleten haarpunten.

-Zelfs tandverzorging is mogelijk op een milieuvriendelijke manier met Eliah Sahil natuurlijke cosmetica, zonder plastic en verpakkingsafval. Tandenborstels van bamboe, tandolie en tandpoeder zijn verkrijgbaar.

o De tandenborstels bestaan uit een bamboe handvat, de borstelharen uit 100% bio-based borstelharen gemaakt van castor olie. De verpakking is ook composteerbaar.

o De tandolie is de basis voor ayurvedisch olietrekken, dat bacteriën in de mondholte bindt. De Eliah Sahil tandolie kurkuma heeft een antibacteriële werking en versterkt het tandvlees, het geeft geen vlekken op de tanden omdat het geen curcumine bevat.

o De tandpoeders van Eliah Sahil reinigen de tanden op milde wijze en versterken het tandvlees. Het gembertandpoeder levert ook kiezelzuur voor zacht witte tanden, en het ginseng kruidnagel tandpoeder kan ook door kinderen worden gebruikt voor tandverzorging.

-Haarwaspoeders, conditioners en haarbehandelingen vormen de biologische haarverzorgingslijn van Eliah Sahil Naturkosmetik.

o De hypoallergene Shampoo Powder Sensitive reinigt haar en hoofdhuid met de plantenextracten van kamille, aloë vera, spirulina en helende aarde. Alle andere poeders zijn ook vrij van chemische ingrediënten die het haar en de hoofdhuid op lange termijn belasten, en daarom zijn alle shampoo poeders geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid.

o Speciale shampoo poeders voor kinderen zorgen ervoor dat haar en hoofdhuid gereinigd worden zonder de constante belasting van chemische stoffen.

o De Organic Conditioner Coconut Moringa van Eliah Sahil maakt gebruik van baobab, druivenwater, kokosolie en sheaboter om het haar glanzend en glad te maken.

o De haarkuur Amla Amandel verzorgt haar en hoofdhuid met Ayurvedische plantenextracten van Shikakai, Maca en Amla en amandelproteïnen. De hoofdhuid wordt gekalmeerd, roos wordt verminderd en het haar krijgt vocht en nieuwe glans.

Het voordeel van biologische cosmetica

De keuze voor biologische cosmetica is in vele opzichten gunstig voor het milieu, mens en dier. Biologische cosmetica beschermen het milieu omdat bij de productie van natuurlijke cosmetica geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Biologische producten zijn ongeveer 200 keer minder verontreinigd met bestrijdingsmiddelen dan conventionele cosmetica en zijn dus gezonder voor de mens. Biologische landbouw verhoogt ook het aantal en de diversiteit van de insecten die op de velden leven. De biologische teelt bevordert de biodiversiteit van de planten, en ook oudere variëteiten worden bewaard omdat zij bijzondere ingrediënten bevatten en bijzonder nuttig zijn in de cosmetica. Voor mensen betekenen de voordelen van Eliah Sahil natuurlijke cosmetica een maximum aan actieve ingrediënten die volledig vrij zijn van chemische modificatie en 100 procent veganistisch zijn. Het bedrijf gebruikt ook geen palmolie, waarvan de teelt in plantages sterk bijdraagt tot de vermindering van het oerwoud.

Eliah Sahil Natuurlijke cosmetica - uitstekende producten

Mensen denken vaak dat biologische producten niet hetzelfde effect kunnen hebben als conventionele producten. De producten van Eliah Sahil overtuigen niet alleen klanten, maar ook comités van deskundigen. Sinds 2013 heeft het bedrijf herhaaldelijk prijzen ontvangen voor zijn producten. In 2021 won de Organic Powder Shampoo Sensitive de prijs voor "Best New Hair Care Product" op de internationale vakbeurs Nordic Organic Food Fair & Eco Life Scandinavia. Als u op zoek bent naar innovatieve, effectieve en milieuvriendelijke producten voor lichaamsverzorging, kunt u goedkope natuurlijke cosmetica kopen in onze online winkel Eliah Sahil. De producten, de productie, het nul-afval concept en het sociale en ecologische engagement van het bedrijf behoren tot de beste op de markt.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

5 31
toepassen
Eliah Sahil

Naturkosmetik von Eliah Sahil - aus Respekt für die Umwelt

Silvio Perpmer wurde mit dem ersten rein pflanzlichen Waschmittel bekannt. Nach der Geburt seines Sohnes verstärkt sich sein Umweltbewusstsein noch mehr, und so entschließt er sich, Kosmetik zu entwickeln, die nicht nur Haut und Haaren guttut, sondern auch der Natur nicht schadet.
Eliah Sahil

Duschpulver sparen Platz - und Wasser

Eliah Sahil Duschpulver sparen bei der Herstellung viel Wasser und sind ergiebiger in der Anwendung. Die pH-neutralen Pulver haben eine Rezeptur Seifenkraut, Mineralerde und Waschnussschale.
Eliah Sahil

Nachhaltigkeit mit Stil

Die stilbewussten Verpackungen sind so nachhaltig wie die Produkte selbst und zu 100 Prozent wiederverwendbar, wiederverwertbar oder biologisch abbaubar.
Eliah Sahil

Pflegeprodukte, die weiter gehen

Die Naturkosmetik von Eliah Sahil verspricht Pflege ohne Abstriche. Mit Bio Pflegeöl, Bio Zahnpulver oder Haarwaschpulver wird der Körper gereinigt und verwöhnt, und die Natur nicht nur entlastet: Durch die zur Gewinnung der Inhaltsstoffe verwendeten Anbaumethoden wird Biodiversität gefördert.