Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De lakken van edding L.A.Q.U.E. worden gekenmerkt door een bijzonder lange levensduur, bescherming tegen krassen en afbrokkelende verf, en een intensieve glans. Voorbij zijn de dagen dat je al na twee dagen opnieuw moet schilderen.

Meer info

edding L.A.Q.U.E. kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

edding L.A.Q.U.E. - Schoonheid van de meester van de markers

Schoonheid ontmoet technologie! De naam edding staat voor de hoogste kwaliteit viltstiften, fineliners en markers. Na tientallen jaren van het aanbrengen van hoogwaardige lakken op hout, kunststof en flipcharts was het tijd om de schoonheidswereld te veroveren. edding L.A.Q.U.E. Nagellak stelt de hoogste eisen aan zichzelf wat betreft dekkracht, duurzaamheid en glans. Om dit doel te bereiken, vloeide de opgebouwde kennis van de wetenschappers van het bedrijf in de edding L.A.Q.U.E. nagellak. Het resultaat zijn innovatieve lakken die zich niet hoeven te verschuilen achter de creaties van de beroemdste cosmetische huizen. Voorbij zijn de dagen dat vrouwen met gelakte nagels bijzonder voorzichtig moesten zijn bij het werken met hun handen. Nu is er een product op de markt dat een einde maakt aan het snel chippen. Als u de edding L.A.Q.U.E. nagellak online wilt kopen, kunt u kiezen uit een volledig kleurenpalet. Eén zwaai met de borstel en je nagels zullen blij zijn met een perfecte manicure die dagenlang meegaat.

Iedere vrouw weet het: De vingernagels zijn nog maar een paar uur geleden met veel geduld geschilderd en de kras in de verf of zelfs een heel stuk is eraf gescheurd. Tussen de activiteit in het kantoor, het werken in de eigen vier muren en het volledige vrijetijdsplezier zitten tal van momenten waarop de nagellak erg in de verf wordt gezet. Veel producten mislukken en de kleurafwerking van de manicure moet worden herhaald. Om precies deze situatie tot een zeldzaamheid te laten uitgroeien, heeft de edding L.A.Q.U.E. nagellak er zijn zaak van gemaakt! Als allereerste schoonheidsproduct van het bedrijf zijn innovatie en functionaliteit bijzonder belangrijk.

edding heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van coatings

Sinds 1960 levert het merk edding aan kantoren, universiteiten en particulieren tot ver buiten de grenzen van Duitsland hoogwaardige viltstiften, spuitlakken en nog veel meer. Het succesverhaal begon in Hamburg, met slechts 500 mark aan startkapitaal. Destijds konden de twee oprichters zich niet voorstellen dat hun technologie voor het produceren van verf en vernis op een dag de vingernagels van tal van modebewuste vrouwen zou sieren. Het merk heeft altijd gestaan voor creativiteit, de drang om te creëren en de vele manieren om de eigen doelen te bereiken. De nagellakcollectie edding L.A.Q.U.E. zet dit concept op een geheel nieuwe manier succesvol om in de praktijk. Gewoon sterke nagellak voor sterke vrouwen!

Delicaat roze tot glinsterend middernachtblauw - de edding L.A.Q.U.E. nagellak is online verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende tinten en er volgen er nog veel meer. Het merk slaagt erin de moderne krachtvrouwen in werkelijk elke situatie in het leven te begeleiden. Zo is er bijvoorbeeld een gelimiteerde serie speciaal ontwikkeld voor bruiden onder de naam just married, die elke trouwjurk prachtig aanvult. In de standaardcollectie hebben beautyliefhebbers de volledige keuze tussen vrouwelijk en speels of rocky en brutaal. Klassieke roodtinten zoals Echt Rood of Sexy Aardbei zijn te vinden, evenals de donkerbruine Opwindende Espresso of Absolute Aubergine, een lak die het diepe donkere violet uit de natuur perfect weerspiegelt. Voor het feest en vooral voor glamoureuze gelegenheden zijn in het oog springende glitterdeeltjes precies de juiste keuze. Een waardige vertegenwoordiger van deze stijl, die goedkoop als edding L.A.Q.U.E. nagellak kan worden gekocht, is bijvoorbeeld "Super Supernova".

Permanente weerstand - speciaal ontwikkeld voor edding L.A.Q.U.E.

Het geheim achter de langdurige ondoorzichtigheid van een edding L.A.Q.U.E. nagellak zonder krassen of splinters is de unieke edding Permanent Resist-technologie. Speciaal ontwikkeld voor de nagellak door de professionals van het bedrijf, is het een absolute innovatie. De technologie werkt op verschillende niveaus tegelijk. De formulering van elke vernis is sterk gepigmenteerd en zorgt voor een maximale kleurdichtheid en dekkracht met slechts één laag aangebracht. De nagellak wordt hard, zodat krassen geen kans krijgen en de nagel drie dagen en langer op de nagel blijft zitten zonder te versplinteren. Een ander hoogtepunt van de Permanent Resist-structuur is de glanzende afwerking, die zelfs na enkele dagen blijft zitten. Om echt van de volle kracht van de nagellak te kunnen genieten, is het aan te raden om bij het aanbrengen van de nagellak een laatste laagje met de sneldrogende kit aan te brengen.

Een edding L.A.Q.U.E. nagellak is niet alleen goedkoop, robuust en vol kleurintensiteit, maar toont ook een hart voor het milieu en duurzaamheid in de productie van schoonheidsproducten. Schadelijke ingrediënten zoals de weekmaker kamfer, trifenylfosfaat en formaldehyde zitten in geen van de lakken. Het bewust weglaten van deze elementen is ook goed voor de nagels. Ze worden niet aangevallen, maar blijven gezond, sterk en breken minder snel af. Elke edding L.A.Q.U.E. nagellak heeft een extra brede reservoirborstel, waardoor deze zeer eenvoudig aan te brengen is. Zelfs met de niet-dominante hand is visueel perfect werk snel mogelijk. Aangezien slechts één penseelstreek en één laagje polijstmiddel nodig zijn voor de uiteindelijke dekking, is de inhoud van de fles zeer zuinig. Zo hoef je nooit meer zonder je favoriete kleur te gaan. En als het gaat om het vervangen van de nagellak, is het verwijderen van de kleur net zo eenvoudig als het aanbrengen ervan. L.A.Q.U.E. nagellak van edding kan met elke standaard nagellakverwijderaar snel en grondig worden verwijderd.

edding L.A.Q.U.E. Nagellak is anders dan andere poetsmiddelen

De kleine glazen flesjes met de waardevolle inhoud worden bekroond met een dop die in alle details identiek is aan de doppen van de bekende en populaire pennen van edding. Je moet twee keer kijken om te beseffen dat dit nagellak is. Dit spannende nieuwe type verpakking is een ander uniek verkoopargument van edding L.A.Q.U.E. de online shop. Het is een coole look voor creatieve vrouwen die op zoek zijn naar heel bijzondere producten. Geen wonder dus dat de eerste reclamecampagne van de lakken volledig onder het motto "Macht in plaats van poppen" was. Met edding L.A.Q.U.E. nagellak blijven meisjes en vrouwen top gestyled terwijl ze zelf hun auto's repareren, op wilde kampeervakantie gaan of met volle energie door het leven gaan. De edding L.A.Q.U.E. nagellak doet dit alles en nog veel meer zonder krassen of splinters!

Met drie slagen op de perfecte nagellak

Zodat stijlbewuste vrouwen echt het beste resultaat kunnen halen uit hun nieuwe edding L.A.Q.U.E. nagellak, beveelt de fabrikant de zogenaamde drie-lijnstechniek aan bij het aanbrengen ervan. Plaats een druppel nagellak op het midden van de nagel, plaats de borstel net voor de wortel van de nagel en trek deze dan snel door naar de punt. Doe hetzelfde nog een keer naar rechts en naar links tot de volledige spijker in de verf is gedompeld. Zo werken professionele nagelontwerpers in het atelier. De handen zien er netjes, modern en absoluut trendy uit. Koop gewoon de innovatieve edding L.A.Q.U.E. nagellak online en geniet van vele dagen van heldere, intensieve kleuren op uw nagels!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

6 8
toepassen