Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Dior Nagellak: Dromerige mooie nagels met vernissen van Dior

Mooie nagels mogen niet ontbreken met een perfecte look. Dior Nagellak laat niets te wensen over. Of het nu gaat om een klassieke rode of een delicate pasteltint - er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden op het gebied van kleur. Wilt u goedkoop een Dior nagellak kopen - hier vindt u de juiste kleur voor uw styling.

De Rouge Dior Vernis by Dior is een prachtige nagellak die overtuigt door zijn adembenemende glans en lange levensduur. De couture nagellak heeft ook een gel-effect. Dit maakt het eenvoudig om de vernis aan te brengen. Een blik op het kleurenpalet van de serie laat zien: Voor elke voorkeur is er wel iets te vinden. Spannende kleuren - glamoureuze glans!

Alle tekens zijn rood. Riviera 537 is de naam van de lichtrode nuance uit de Dior Vernis-serie. De lichte tint gaat uitstekend samen met de licht gebruinde huid en zorgt ervoor dat u zon, strand en zee wilt. Als u altijd uw laatste zomervakantie wilt onthouden, kunt u hier online de juiste Dior nagellak kopen.

Heldere kleuren die passen bij uw teint

De Victoire is een sterk oranjerode kleur, met zacht glinsterende deeltjes die hem een zeer bijzondere glamour geven. Deze tint is ook zeer goed voor een gebruinde huid, maar ziet er ook prachtig uit voor een lichtere teint.

Wie het liever een beetje donkerder wil, zal de nuance Nuit geweldig vinden. Deze nagellak is gemaakt voor de grote verschijning. Het is bloedrood en heeft een zeer discrete en subtiele glans, waardoor het er heel diep uitziet. De glanzende afwerking trekt ieders aandacht. Daarom past deze nagellak het beste bij een donkerdere styling.

Een heel ander effect kan worden bereikt met de eerste rij nuance van de nagellakDior . Het sterke roze geeft de drager een heel bijzondere glans. Als u graag opvalt en houdt van iets bijzonders, dan is deze kleur de perfecte keuze. De verfrissende highlight laat je nagels fantastisch glanzen! Probeer het uit.

Nagellak hoeft niet altijd rood te zijn.

Niet alleen rode nagels zijn de blikvanger. Zelfs een lichtgrijs kan je iets buitengewoons geven. Met de Trianon-tint ziet de hele look er nog eleganter uit. Het neutrale grijs betovert met zijn crèmekleurige ondertoon. Toch ziet het er fris en modern uit.

Ook de Nuance Metal Montaigne uit de Dior Vernis-serie is zeer nobel. Een zilver antraciet afgewisseld met de fijnste micadeeltjes. Zijn glamoureuze uitstraling maakt deze Dior nagellak de ideale partner voor speciale gelegenheden.

Met Junon biedt de lijn een extravagante en edele nagellak. Het lichtblauw heeft tegelijkertijd een mysterieuze koele uitstraling, wat vooral geweldig is voor Scandinavische types met blond haar, blauwe ogen en een zeer lichte huid. Eén tint - gewoonweg buitengewoon.

En hier zijn een paar tips voor mooie nagels: om ze stevig te houden en niet af te breken, moet u regelmatig crème op uw handen aanbrengen. Als u bijzonder droge nagels heeft, moet u ook een verzorgingsbehandeling gebruiken. Des te mooier zullen je nagels daarna glanzen.

Als u de Dior nagellak online wilt bestellen, kunt u kiezen uit in totaal 30 verschillende kleuren uit de Vernis-serie - van delicaat roze tot donkerpaars. Dankzij zijn innovatieve vorm heeft de Dior nagellak een stralend gel-effect.

Preisübersicht

Hier bei easyCOSMETIC können Sie verschiedene Dior Nägel Produkte günstig kaufen. Um Ihnen für Ihre Online-Bestellung eine bessere Übersicht zu bieten, haben wir nachfolgend einen Preisvergleich der Produkte von Dior Nägel erstellt:

günstigstes Dior Nägel Produkt teuerstes Dior Nägel Produkt
Dior Dissolvant 50 ml Abricot Dissolvant: € 18,99Dior Nagelverzorging en speciale lakken 10 g Crème Abricot: € 24,99