Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Ook de volgende grondige gezichtsreiniging maakt deel uit van de perfecte make-up. Dior cleansing biedt verschillende producten die precies zijn afgestemd op de behoeften van de verschillende huidtypen en verrijkt met exclusieve verzorgingsproducten. Alleen als Foundation en Co. worden verwijderd, kan de huid 's nachts ademen en regenereren. Dit voorkomt ook verstopping van de poriën en verspreiding van kleine onzuiverheden. De producten voor de gevoelige oogcontour werden onder oogheelkundig toezicht getest. Dit maakt ze ideaal voor vrouwen met gevoelige ogen en contactlensdragers.
Producten zoals de tweefasige make-upverwijderaar kunnen ook waterdichte producten betrouwbaar verwijderen zonder een vette film achter te laten. Afhankelijk van het huidtype of de gewenste textuur zijn zowel lotions als mousse beschikbaar voor de huid. Voor een gecombineerde huid of vette huid zijn er verklarende producten, terwijl varianten voor een normale tot droge huid zorgen voor extra vocht. Aan het einde van het reinigingsritueel is er toner voor het gezicht die zachtjes kan worden aangebracht met een wattenschijfje. De huid voelt fris en stralend schoon aan. Daarnaast zijn er ook schillen beschikbaar, die indien nodig gebruikt kunnen worden voor een grondige scrubbehandeling.
Christian Dior Cosmetics bestaat al sinds het einde van de jaren 1960. Daartoe onderzoekt het Centre d'Innovation Dior voortdurend nieuwe actieve ingrediënten en texturen. Naast een breed assortiment decoratieve cosmetica vormt een luxueuze collectie reinigings- en verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam een aanvulling op het assortiment. Verschillende exclusieve planten- en andere extracten werden ook gebruikt voor Dior reiniging om de lotions en co. bijzonder compatibel te maken. Hierdoor zijn ze ideaal om 's morgens en 's avonds iets goeds te doen voor de teint en om make-up voor te bereiden of te verwijderen.

Het design

De Dior reiniging wordt gedomineerd door de kleur wit. Zilverkleurige accenten vervolledigen het eenvoudige design, dat functionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Omdat plastic buizen en robuuste containers ideaal zijn voor opslag en dagelijks gebruik in de badkamer. Ook tijdens het reizen kunnen de producten zonder problemen worden meegenomen. De series voor normale en gemengde huid hebben blauwe accenten, die bijvoorbeeld te herkennen zijn aan het CD-monogram. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te onderscheiden van roze producten voor de droge en gevoelige huid. Lotions, oliën of removers geschikt voor alle huidtypen zijn voorzien van een wit of zilverkleurig monogram.

Het assortiment

Het Dior reinigingsassortiment biedt alles wat u nodig hebt om make-up grondig en voorzichtig te verwijderen en om de huid te reinigen van resten. Er zijn gecoördineerde series voor normale en gemengde huid, die herkenbaar zijn aan hun blauwe details, en producten voor gevoelige en droge huid, die in roze zijn gemarkeerd. Dit maakt de keuze van het perfecte reinigingsconcept zeer eenvoudig. De Dior Cleaning Duo Express Démaquillant Yeux Remover is speciaal ontworpen voor de oogcontour. Het is geschikt voor alle huidtypes en dragers van contactlenzen en verwijdert zelfs waterdichte oogmake-up. Door de twee fasen van het productmengsel te schudden met een effectieve reiniger. Het hydrateert en bereidt de huid optimaal voor op verdere verzorgingsproducten.
Het kan het beste gebruikt worden na de Lait Tendre Démaquillant Dior reiniging, de bijpassende reinigingsmelk uit de serie. Het verwijdert make-up van het gezicht en de ogen en reinigt diep de huid. Een alternatief is de Dior Mousse Tendre Nettoyante met een andere textuur. De licht transparante gel wordt een luxueus schuim bij contact met de huid, dat ook make-up en onzuiverheden verwijdert. Een neutraliserend middel omvat de kalk van het water, zodat de huid ideaal ververst en perfect gereinigd wordt.
Dior Cleansing Eau Micellaire Démaquillante Express Gezichtstoner is bedoeld voor de uiteindelijke reiniging van alle huidtypen. Het is gebaseerd op micellentechnologie, die een bijzonder zachte en grondige klaring van de huid mogelijk maakt. Lelie-extracten voeden de huid, terwijl de speciale formule elke make-up met minimale inspanning verwijdert. De Dior reinigingsolie Huile Douceur Démaquillante Express is net zo effectief. Het is een tweefasig product dat ook zacht waterdichte make-up verwijdert. Het kan ook in de oogcontour worden gebruikt en laat ondanks de luxueuze olieconsistentie geen vette film achter. In de praktische pompdispenser is het ideaal om te doseren en kan het op een droge of vochtige huid worden verspreid.
De producten voor de normale en gemengde huid bevatten irisextracten en hebben een vrij verhelderend effect. Lait Pureté Démaquillant is de niet-vette reinigingslotion uit het gamma. Het kan gebruikt worden op het gezicht en de ogen. Voor dames die liever schoonmaken met water, is er de Dior Cleaning Mousse Pureté Nettoyante. De gel verandert in een royaal schuim en iris extracten zuiveren de normale en gemengde huid.
Ter afsluiting van het ritueel is de Dior Cleansing Lotion Pureté Tonifiante Facial Toner geschikt. Het beschermt de normale en gemengde huid tegen irritatie en vochtverlies. Ook bereidt het de huid optimaal voor op de opname van andere verzorgingsproducten. De Dior reiniging Doux Gommage Express Peeling vult de verzorgingsroutine waar nodig aan. Het is geschikt voor alle huidtypen en kan twee tot drie keer per week gebruikt worden. Kleine microsferen en lelie-extracten helpen om de huid tot in de poriën te zuiveren en haar er stralender uit te laten zien. De fijne en romige formule irriteert de huid niet en laat haar zacht aanvoelen.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.