Een zomergeur met dat bepaalde iets....

De mysterieuze archipel van de Markiezen, waaraan Dior Les Escales Escale Aux Marquises een eerbetoon brengt, werd in de 16e eeuw ontdekt en behoort tot Frankrijk. Prachtige landschappen, weelderige groene bossen en ruige bergtoppen kenmerken het beeld van deze prachtige eilanden. Er zijn talloze diersoorten, fantastische bloemen en exotische vruchten. Grote kunstenaars als Paul Gauguin en Jacques Brel maakten al hun belangrijkste werken op deze eilanden.

Dior Les Escales Escale Aux Marquises is een geur met natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit en exclusiviteit. De geur opent met een vleugje bloedoranje essence. De essentie van dit aromatische, zoete fruit maakt de prelude vol energie en vitaliserend. Roze peper is een andere bepalende noot. De geur is intens en kruidig. Maar bovenal staat de Tiarè-bloei. De variëteit die in deze geur wordt gebruikt, wordt in Tahiti gekweekt. De geur van de sneeuwwitte bloemen van de struik is betoverend en verleidelijk. Met een vleugje kruidnagel en kaneel wordt het Les Escales Escale aux Marquises een sensuele, zachte geurbeleving.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Benzoë, elemishars, gember, kardemom, koriander, nootmuskaat, peper en citroen worden toegevoegd aan deze geur, die de klassieke geurpiramide mist.

Reizen als inspiratiebron heeft een lange Dior traditie

Geïnspireerd door de schoonheid van Polynesië en de archipel van de Markiezen, creëerde Dior Les Escales Escale aux Marquises François Demachy een parfum dat een eerbetoon brengt aan de bloem van Tiarè in Polynesië. Een geur die zowel elegant als fris is. Het is een van de vier geuren uit het Escales assortiment van Dior . De andere drie geuren zijn Les Escales Escale à Parati, Les Escales Escale à Pondichèry en Les Escales Escale à Portofino.

François Demachy is de parfumeur van het huisDior . Hij werd geboren in de parfumhoofdstad Grasse, waar hij al op jonge leeftijd de geheimen van het parfumeren leerde kennen. Hij heeft altijd veel belang gehecht aan de hoogste kwaliteit van de ingrediënten en daarom betrekt Dior het bedrijf zijn grondstoffen alleen bij de beste producenten ter wereld. Alles in de geest van het christelijke Dior . Ook werd hij geïnspireerd om tijdens zijn reizen nieuwe creaties te creëren. Hij heeft elke gelegenheid aangegrepen om nieuwe stoffen en materialen te ontdekken. Het resultaat was spectaculaire collecties zoals de Cruise Collecties en Dior iviera. Ook in de geuren van het huis heeft deze filosofie tot op de dag van vandaag de boventoon gevoerd.

François Demachy creëerde voor Dior succesvolle geuren als Miss Dior Le Parfum, Miss Dior Eau Fraîche, Miss Dior Cherie, Miss Eau Fraîche, Midnight Poison en Hypnotic Poison Elixir, maar ook voor geuren voor bekende huizen als Givenchy, Emanuel Ungaro, Emilio Pucci en Fendi.

Een Les Escales geur heeft een Les Escales flesje nodig.

De fles bij de geur Dior Les Escales Escale aux Marquises past bij de rest van de Les Escale geuren en verschilt alleen in de kleur van de geur. Het weerspiegelt perfecte elegantie. Delicate abrikoos, ivoor en zilver zijn stijlvol geënsceneerd. De hoge, cilindrische glazen fles heeft een willekeurige structuur die het licht breekt en de kleur van de geuressentie een verleidelijke glans geeft.

De pet presenteert zich in het typische vlechtwerkdesign van Dior . Dit motief heeft altijd gestaan voor de elegantie en stijl van het merkDior . Ook de reliëfverpakking neemt het thema over en maakt van de geur een edele blikvanger.

Een topmodel bevordert een topgeur

Edita Vilkeviciute Dior is het model voor de reclamecampagne voor de geurLes Escales Escale aux Marquises . Ze werd in 1991 in Litouwen geboren en maakte haar catwalkdebuut in 2007 voor Roberto Cavalli. Grote campagnes voor Calvin Klein, Louis Vuitton en Patrizia Pepe volgden. Sinds 2008 is ze een engel bij Victoria's Secret en is ze uitgegroeid tot de top van de modellen. Voor de geurcampagne zette Mikael Jansson de toon op een nobele en elegante manier.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.