Dior Les Escales Escale aux Marquises kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een zomergeur met dat bepaalde iets....

De mysterieuze archipel van de Markiezen, waaraan Dior Les Escales Escale Aux Marquises een eerbetoon brengt, werd in de 16e eeuw ontdekt en behoort tot Frankrijk. Prachtige landschappen, weelderige groene bossen en ruige bergtoppen kenmerken het beeld van deze prachtige eilanden. Er zijn talloze diersoorten, fantastische bloemen en exotische vruchten. Grote kunstenaars als Paul Gauguin en Jacques Brel maakten al hun belangrijkste werken op deze eilanden.

Dior Les Escales Escale Aux Marquises is een geur met natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit en exclusiviteit. De geur opent met een vleugje bloedoranje essence. De essentie van dit aromatische, zoete fruit maakt de prelude vol energie en vitaliserend. Roze peper is een andere bepalende noot. De geur is intens en kruidig. Maar bovenal staat de Tiarè-bloei. De variëteit die in deze geur wordt gebruikt, wordt in Tahiti gekweekt. De geur van de sneeuwwitte bloemen van de struik is betoverend en verleidelijk. Met een vleugje kruidnagel en kaneel wordt het Les Escales Escale aux Marquises een sensuele, zachte geurbeleving.

Benzoë, elemishars, gember, kardemom, koriander, nootmuskaat, peper en citroen worden toegevoegd aan deze geur, die de klassieke geurpiramide mist.

Kopnoten
citrus
Bloedsinaasappel
Gember
Roze Peper
Kardemom
Elemihars
Peper
Hartnoten
Neroli
Freesia
Tiarébloesem
Koriander
Kaneel
Kruidnagel
Muskaatnoot
Basisnoten
vanille
Banzoin

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +