Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Les Escales Escale aux Marquises

De geur +

Een zomergeur met dat bepaalde iets....

De mysterieuze archipel van de Markiezen, waaraan Dior Les Escales Escale Aux Marquises een eerbetoon brengt, werd in de 16e eeuw ontdekt en behoort tot Frankrijk. Prachtige landschappen, weelderige groene bossen en ruige bergtoppen kenmerken het beeld van deze prachtige eilanden. Er zijn talloze diersoorten, fantastische bloemen en exotische vruchten. Grote kunstenaars als Paul Gauguin en Jacques Brel maakten al hun belangrijkste werken op deze eilanden.

Dior Les Escales Escale Aux Marquises is een geur met natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit en exclusiviteit. De geur opent met een vleugje bloedoranje essence. De essentie van dit aromatische, zoete fruit maakt de prelude vol energie en vitaliserend. Roze peper is een andere bepalende noot. De geur is intens en kruidig. Maar bovenal staat de Tiarè-bloei. De variëteit die in deze geur wordt gebruikt, wordt in Tahiti gekweekt. De geur van de sneeuwwitte bloemen van de struik is betoverend en verleidelijk. Met een vleugje kruidnagel en kaneel wordt het Les Escales Escale aux Marquises een sensuele, zachte geurbeleving.

Benzoë, elemishars, gember, kardemom, koriander, nootmuskaat, peper en citroen worden toegevoegd aan deze geur, die de klassieke geurpiramide mist.

Kopnoten:
bloedsinaasappel
Gember
Roze Peper
Kardemom
elemihars
Peper
Hartnoten:
Neroli
Freesia
tiaré
Koriander
Kaneel
Kruidnagel
Muskaatnoot
Basisnoten:
vanille
Benzoë
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2010

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

5 409
toepassen