Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Veelzijdige hulp bij het creëren van de perfecte teint zijn de Dior Fix it Backstage Pros . Klein, maar fijn, lijkt het motto te zijn, want slechts één compact product ter grootte van een lippenstift combineert verschillende mogelijkheden. Het is een 2-in-1 Prime & Conceal Stick, een noviteit in huis. De speciale structuur, die twee kleuren en twee texturen verenigt, is op het eerste gezicht zichtbaar.

De kern bevat de primerformule met de Soft-Focus Powder. Het helpt rimpels en lijntjes te verminderen en poriën te sluiten. Hierdoor ontstaat een egale basis en ziet de huid er geperfectioneerd uit. Daarom is er een getinte formule met de betrouwbare hoge opaciteit van een concealer te vinden.

Ze Dior Fix it Backstage Pros zijn er in verschillende tinten om voor elke huidskleur de meest natuurlijke teint te kiezen. Net als een gewone camouflagepotlood kunnen roodheid, kleine pigmentvlekjes, donkere kringen en nog veel meer vakkundig worden verborgen. Het kan gebruikt worden op het gezicht, maar ook rond de ogen en op de lippen. Dus waar de huid ook maar enige ondersteuning nodig heeft om er perfect uit te zien. Tekenen van vermoeidheid, waaronder schaduwen op het oog, kunnen worden gecompenseerd. Ook andere onregelmatigheden in de teint en fijnere lijntjes, rimpels of vergrote poriën kunnen specifiek worden gecorrigeerd.

Ook de lippen zijn optimaal voorbereid met lichte spottbewegingen. Ze worden gladgestreken en tegelijkertijd kan de natuurlijke kleur van de lippen worden geneutraliseerd. Op deze manier komen lippenstift en andere kleuren lippenstift tot hun recht, kunnen ze gelijkmatiger worden aangebracht en gaan ze langer mee. Het is ook bijzonder praktisch dat Dior het zowel onder de make-up als erboven gebruikt Fix it Backstage Pros kan worden voor een snelle verfrissing. Geïnspireerd door de catwalks van de wereld en de trucs van professionele make-up artiesten, zijn de veelzijdige correctiepennen nu ook beschikbaar voor de handtas.

Het design

De Dior Fix it Backstage Pros correctiepotloden zijn qua design vergelijkbaar met de iconische lipsticks van het Franse luxe label. De koffer is in een metallic glanzend zilver, de kap is transparant met witte details. Op deze manier is het snel te onderscheiden van reguliere lippenkleuren. De Fix It belettering met de volledige productnaam is ook groot en gedrukt in zilver. Kenmerkend voor veel Dior cosmetische producten is de kleine knop aan de bovenzijde, waardoor ze een uniek design krijgen en tegelijkertijd een praktische grip om aan te raken. De riem van de pen is licht afgeschuind en daardoor optimaal gevormd voor gebruik op de lippen. Er zijn twee kleuren herkenbaar, aan de buitenkant de tint en een witte kern met de corrigerende poederformule.

Het assortiment

Ze Dior Fix it Backstage Pros combineren de voordelen van primer en concealer in een handig pennetje. Je ziet eruit als een concealer, maar je kunt nog veel meer doen. Binnenin zie je een witte kern met daarin de primerformule. De speciale Soft-Focus Powder helpt onder andere om vergrote poriën op te vullen, rimpels glad te maken en een perfecte basis voor make-up te creëren. De getinte laag eromheen heeft een hoge opaciteit en verbergt roodheid, schaduwen en alle andere kleine onvolkomenheden, zodat de teint geperfectioneerd lijkt. Samen verenigen ze zich om een echte redder van de teint te creëren.

In feite kunnen ze niet alleen op het gezicht worden gebruikt, maar ook rond de ogen en op de lippen. Als lipprimers helpen ze bij het creëren van een egale kleur en een gladde basis. Op deze manier kan de houdbaarheid van andere lipproducten en hun intensiteit worden verbeterd. In de oogzone kunnen vooral donkere schaduwen en fijne rimpels goed worden gecompenseerd. Voor de teint is het ideaal dat de formule zowel onder als boven de make-up kan worden gebruikt. Dit maakt de praktische pennen ideaal voor gebruik en verfrissing onderweg.

De Dior Fix it Backstage Pros Correcteur Intantané 002 Medium is ontworpen voor gemiddelde huidtinten. Er is ook een donkere versie met de Dior Fix it Backstage Pros Correcteur Intantané 003 Dark.

Voor een optimale hygiëne is het raadzaam het product met schone vingers of met een borsteltje te verwijderen en aan te brengen wanneer de teint, de ogen en de lippen afwisselend worden aangebracht. Dit beschermt de huid tegen de verspreiding van onzuiverheden en ziektekiemen en geeft altijd een perfect resultaat.

Het elegante design in glanzend metallic zilver en wit past zelfs in kleine handtassen en klauwen voor de avond. Door het individuele kleurenthema is het ook gemakkelijk te onderscheiden van normale lippenstiften.