Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Dior Fix it Backstage Pros zijn veelzijdige helpers om de perfecte teint te creëren. Klein, maar fijn, lijkt het motto, want in slechts één compact product combineert de grootte van een lippenstift verschillende mogelijkheden. Het is een 2-in-1 Prime & verborgen stok, een nieuwigheid bij Dior. De speciale structuur, die twee kleuren en twee texturen combineert, is op het eerste gezicht merkbaar. De kern bevat de primer formule met het soft-focus poeder. Het helpt om rimpels en lijntjes te verzachten en poriën te sluiten. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige basis en ziet de huid er perfect uit. Daarom is een getinte formule met de betrouwbaar hoge opaciteit van een concealer te vinden. De Dior Fix it Backstage Pros zijn verkrijgbaar in verschillende kleurnuances om voor elke huidskleur de meest natuurlijke variant te kunnen kiezen. Als een gewone camouflagestift kunnen roodheid, kleinere pigmentvlekken, donkere kringen en meer vakkundig worden verborgen. Het kan gebruikt worden op het gezicht, de oogzone en de lippen. Dus waar de huid ook ondersteuning nodig heeft om er perfect uit te zien. Tekenen van vermoeidheid, waaronder de schaduwen op het oog, kunnen worden gecompenseerd. Ook andere oneffenheden in de teint en fijnere lijntjes, rimpels of vergrote poriën kunnen gericht worden gecorrigeerd. Ook de lippen worden optimaal geprepareerd met lichte dabbingbewegingen. Ze worden gladgestreken en tegelijkertijd kan de natuurlijke lippenkleur worden geneutraliseerd. Zo komen lippenstiften en andere lippenkleuren tot hun recht, kunnen ze gelijkmatiger worden aangebracht en gaan ze langer mee. Dior Fix it Backstage Pros kunnen zowel onder make-up als boven worden gebruikt voor een snelle verfrissing. Geïnspireerd door de catwalks van de wereld en de trucs van professionele make-up artiesten, zijn de veelzijdige correctie pennen nu ook beschikbaar voor handtassen.

Het design

De Dior Fix it Backstage Pros correctiepotloden zijn qua ontwerp vergelijkbaar met de iconische lipsticks van het Franse luxelabel. De hoes is gehouden in een metallisch glanzend zilver, de hoed is transparant met witte details. Zo is het snel te onderscheiden van gewone lippenkleuren. Het Fix It logo met de volledige productnaam is ook groot en in zilver bedrukt. Het onderscheidende kenmerk van veel cosmetische producten van Dior is de kleine knop aan de bovenkant, waardoor ze een uniek ontwerp en tegelijkertijd een praktisch tintje hebben. De stift van het potlood is licht afgeschuind en daardoor ook optimaal gevormd voor gebruik op de lippen. Twee kleuren zijn herkenbaar, buiten de tint en een witte kern met de corrigerende poedervorm.

Het assortiment

De Dior Fix it Backstage Pros combineren de voordelen van primer en concealer in één handig klein pennetje. Ze lijken op een concealer, maar ze kunnen veel meer. Binnenin zit een witte kern met daarin de primer formule. Het speciale Soft-Focus Poeder helpt onder andere om vergrote poriën op te vullen, rimpels te egaliseren en een perfecte basis te creëren voor make-up. De getinte laag heeft dus een hoog dekkend vermogen en verbergt zo roodheid, schaduwen en alle andere kleine oneffenheden, zodat de teint er perfect uitziet. Samen verenigen ze zich tot een ware redder van de teint. Ze kunnen niet alleen op het gezicht, maar ook rond de ogen en lippen worden gebruikt. Als lippenprimers helpen ze een gelijkmatige lippenkleuring en een gladde basis te creëren. Op deze manier kan de houdbaarheid en intensiteit van andere lipproducten worden verbeterd. Met name donkere schaduwen en fijne rimpels kunnen in het ooggebied goed worden gecompenseerd. Voor de teint is het ideaal dat de formule zowel onder als boven make-up kan worden gebruikt. Dit maakt de praktische pennen ideaal voor gebruik en voor verfrissend onderweg. De Dior Fix it Backstage Pros Correcteur Intantané 002 Medium is ontworpen voor gemiddelde huidskleuren. Er is ook een donkerdere versie met de Dior Fix it Backstage Pros Correcteur Intantané 003 donker. Voor een optimale hygiëne wordt aangeraden het product te verwijderen en aan te brengen met schone vingers of met een borstel wanneer u wisselt tussen de plaatsen waar u de teint, de ogen en de lippen aanbrengt. Dit beschermt de huid tegen de verspreiding van onzuiverheden en ziektekiemen en zorgt altijd voor perfecte resultaten. Het elegante ontwerp in glanzend metallic zilver en wit past zelfs in kleine handtassen en klauwen voor de avond. Door het individuele kleurenthema is het ook goed te onderscheiden van normale lippenstiften.