Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Dior Eye Reviver is de universele oplossing voor grote oogmake-ups in verschillende situaties. Vier op elkaar afgestemde oogschaduwen met poederdextuur zijn te vinden in een zeer compacte ruimte. Een primer verbetert hun helderheid en duurzaamheid, terwijl een cake eyeliner kan worden gebruikt voor verdere definitie. Samen met de applicatoren in spons- en penseelvorm worden expressieve resultaten bereikt. De Dior Eye Reviver Glow Mimetics-technologie is gepatenteerd door Dior. Het zorgt voor een intensieve helderheid en een groot glanseffect. De ogen zijn daardoor perfect in scène gezet en lijken groter en tegelijkertijd alerter. Door de gecoördineerde nuances van de Dior Eye Reviver kunnen ze verder gemodelleerd en gedefinieerd worden. Er is gekozen voor vier universele neutrale tinten, die alle huid- en haartypen vleien. Van beige tot lichtbruin, taupe en donkerbruin kunnen ze naar wens gecombineerd worden. Dit maakt het mogelijk helderder alledaagse locomotieven en dramatischer smokey ogen in tinten bruin. Een geschikte Dior Eye Reviver primer zorgt voor een gelijkmatige basis. Het balanceert de tint van het ooglid en ondersteunt zo het verhelderende karakter van de oogschaduw. De Cake Eyeliner in chocoladebruin kan worden aangebracht met de bijgeleverde borstel. In tegenstelling tot vloeibare texturen, kan het zachtjes worden uitgedoofd voor rokeriger of meer natuurlijk ogende resultaten. Tegelijkertijd past hij perfect in de handige pallet. Het bevat ook een spiegel, waardoor het een ruimtebesparende metgezel bij het reizen en het aanbieden van nieuwe looks voor de ogen elke dag. Om het zicht te openen, kan de lichtste kleur worden aangebracht aan de binnenkant hoek en onder de wenkbrauw boog. De donkerdere kleuren zorgen voor schaduw en accentuering van de oogplooi. De wimperlijn kan ook visueel worden samengedrukt. De oogcontour krijgt meer structuur en definitie waardoor hij expressiever oogt. De lichtgevende kleuren zijn zeer flatteus voor dames van vele leeftijdscategorieën. De primer in de Dior Eye Reviver serie kan ook helpen om de duurzaamheid van de rijpere huid met fijne rimpels te verbeteren.

Het design

De Dior Eye Reviver serie met oogschaduw, primer en eyeliner omvat een aantal verschillende applicators. Het bevat een pagina met sponzen en een beeldhouwwerk.

Het assortiment

De Dior Eye Reviver serie Regard Booster D'Eclat OO1 combineert verschillende producten om geweldige oogmake-ups te creëren. In totaal zijn zes pannen in de vlakke uitvoering opgenomen. De eerste bevat een voorbereidende primer. De primer helpt de kleur van het ooglid te neutraliseren en creëert zo een ideale basis. De producten die daarna worden toegepast hebben een betere houdbaarheid en kunnen hun volle lichtsterkte ontwikkelen. Dan zijn er vier op elkaar afgestemde poederschaduwen te vinden. De neutrale tinten zijn gekozen uit het naakt spectrum van beige tot medium bruin. Ze kunnen dus universeel worden gebruikt. Ze harmoniëren met verschillende huidskleuren en -typen en met elke mode. Ze onderstrepen alle oogkleuren en zijn een goede keuze voor vrouwen van alle leeftijden. Ze zijn variabel genoeg om eenvoudige alledaagse locomotieven te maken, maar ook donkerdere avondlocomotieven. Tot slot is er een Cake Eyeliner in donker chocoladebruin. De speciale textuur is ideaal voor op reis en kan naar wens ook iets rokeriger gemengd worden. Voor het aanbrengen wordt een kleine eyeliner borstel gebruikt, die net als twee andere applicators ook in het assortiment past. De spons dient om de oogschaduw aan te brengen, terwijl de speciale Sculpt-

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.