Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Dior Diorskin Nude Make-up is speciaal ontwikkeld om een bijzonder natuurlijk resultaat te bereiken en de huid een speciale glans te geven. Hoewel de teint geperfectioneerd is en er gelijkmatiger uitziet, behoudt de teint zijn pure uiterlijk. De lichte bedekkende kracht is ideaal om de algemene tint van de huid in evenwicht te brengen en om lichte roodheid en dergelijke te verbergen. De foundation ziet er niet maskerachtig uit, maar laat de huid gemakkelijk ademen en doorschijnen.

Het Nude assortiment is een populaire verzorgingslijn van Dior en wordt nu aangevuld met diverse getinte producten zoals make-up en poeder. Het houdt het evenwicht tussen lichtcorrectie in stand zonder de natuurlijke helderheid van de huid te bedekken. De afwerking is fluweelzacht en vormt een compromis tussen een poedervormige matte en glanzende teint. Dit is bijzonder flatterend voor vele huidtypes. Door de verschillende natuurlijke verzorgingsingrediënten heeft de make-up een extra verzorgend effect en is daardoor bijzonder aangenaam om te dragen.

De innovatieve formule onderstreept de helderheid van de huid en past zich aan elke teint aan in halve tinten, zodat altijd een zeer natuurlijk resultaat wordt bereikt. Zelfs bij verschillende lichtomstandigheden blijft de Stichting vrijwel onzichtbaar. Christian Dior Cosmetics maakt al vele decennia deel uit van dit traditionele Parijse bedrijf. Luxueuze verzorgings- en reinigingsproducten, maar ook een grote selectie decoratieve cosmetica voor gezicht, ogen, lippen, nagels e.d. combineren de nieuwste inzichten uit geneeskunde en wetenschap met exclusieve texturen en trendbewuste kleuren.

Het Dior Diorskin Nude assortiment is ideaal voor vrouwen die van een natuurlijke look houden en hun huid willen verwennen met een pluspunt in verzorging. Zelfs jongere vrouwen kunnen hun teint perfectioneren met deze zacht smeltende vloeistof met licht dekkend vermogen, zonder op te kijken verzonnen in de klassieke zin.

Het design

Dior Diorskin Nude Foundation is verpakt in een klassieke glazen dispenser. Dankzij het zilverkleurige deksel is het gemakkelijk te onderscheiden van de andere Dior make-ups. Op het eveneens zilveren bandje op het deksel is het Diorskin reliëf aangebracht, terwijl de toevoeging van naakt en de bijbehorende kleurnuance op de buik van de edele fles te lezen is.

De praktische pompdispenser heeft een zeer smalle opening, waardoor de vloeistof economisch en nauwkeurig kan worden gedoseerd. Deze kan worden aangebracht met de vingers, een kwastje of een spons. Met zijn edele verschijning is de serie er ook in geslaagd om de perfecte boog te creëren voor zijn waardevolle inhoud, die slechts één doel heeft: om vrouwen mooier te maken.

Het assortiment

Dior Diorskin Nude vloeibare make-up is verkrijgbaar in meer dan tien kleurvarianten voor een lichte tot donkere teint. De speciale formule onderstreept de natuurlijke helderheid van de huid en past zich zo in halve tinten aan de kleur van de huid aan. Op deze manier is het resultaat bijzonder natuurlijk en naadloos. Het kleurnummer komt overeen met de andere producten van Diorskin, zodat, afhankelijk van het huidtype of het gewenste resultaat, poeder of concealer uit de naakt- of andere serie ook gecombineerd kan worden met de make-up.

Alle varianten bevatten een verzorgingscomplex met natuurlijke ingrediënten zodat de vloeistof bijzonder aangenaam is om te dragen en geschikt is voor vele huidtypen. De zacht smeltende textuur kan gemakkelijk en gelijkmatig worden verdeeld en onderstreept de helderheid van de huid. Het resultaat is een fluweelzachte teint die de glans minimaliseert zonder een maskachtig uiterlijk te creëren. De lichtste versie is Dior Diorskin Nude Teint Éclat Effet Peau Nue 010 Ivoor. Afhankelijk van de ondertoon van de huid is er de neutrale variant 020 Light Beige, de meer rozegekleurige 022 Cameo en de perzikkleurige 023 Peach.

U kunt ook kiezen uit 030 Medium Beige, 031 Sand of 032 Rosy Sand in het gemiddelde kleurengamma. Voor een gelooide of donkerdere teint zijn de gouden 040 Honey Beige en 050 Dark Beige verkrijgbaar in de donkerste kleuren. De Dior Diorskin Nude serie is ideaal voor vrouwen die een licht dekkend vermogen willen zonder een volledig mat, poederachtig resultaat te bereiken. Het verzorgingscomplex voorziet de huid zelfs na het aanbrengen van voedingsstoffen, zodat een bijzonder aangenaam draaggevoel ontstaat.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.