Meer informatie:

Het concept

Dior Diorskin Nude Air Sérum de Teint is de perfecte oplossing voor vrouwen die op zoek zijn naar een gewichtloze make-up met verzorgende componenten en een natuurlijke afwerking. Geïnspireerd door intense serums en de bijzonder lichte textuur van de Diorskin Nude Air serie. Naakt is niet alleen een trend als kleur voor ogen en lippen, maar ook een gewenst resultaat voor de teint. Het zou er moeten uitzien als je eigen huid, alleen perfecter, d.w.z. een no make-up look.

Dior Diorskin Nude Air Sérum de Teint bereikt dit met een transparant karakter dat corrigeert en verfraait. Gecoate pigmenten verenigen de huid en geven haar meer glans. De huid ziet er vitaler en stralender uit. Ze hebben een maskeer- en balancerend effect in plaats van een sterk bedekkende kleur af te geven. De Dior Diorskin Nude Air Sérum de Teint Foundation is dus geen maskerachtige stichting, maar bijna verfrissend in opdracht.

Vluchtige oliën zorgen voor de bijzondere ervaring en de formule zonder talk is nauwelijks waarneembaar. De Oxygen Activ-technologie werd uitsluitend door Dior ontwikkeld. Het combineert hyperoxide-olie, cranberryolie en geselecteerde vitaminen en mineralen. Allemaal hebben ze een verzorgend effect en helpen ze de huid te ademen en haar natuurlijkheid te behouden. Met de geïntegreerde pipet kan de vloeibare textuur eenvoudig worden verwijderd en druppelsgewijs worden gedoseerd. Het kan direct met de vingers of een geschikt penseel voor Foundation worden aangebracht. De Dior Diorskin Nude Air Sérum de Teint Fluid kan dus ook meer specifiek op probleemgebieden worden toegepast.

Voor een nog perfectere afwerking zijn de poeders van Dior Diorskin Nude Air verkrijgbaar in geperste of losse vorm. Het kleurenpalet van de make-up varieert van lichtbeige tot donkerbruin. Er zijn ook rozeere en warmere, meer gelige variaties. Dankzij de speciale kleurpigmenten past de klei zich nog steeds tot op zekere hoogte aan de individuele huidskleur aan.

Vooral op natuurlijke dagen, wanneer een ongeverniste uitstraling gewenst is, of voor vrouwen die prijs stellen op een ongecompliceerde fundering met hoogwaardige verzorgingsmaterialen, biedt het Nude Air-gamma de juiste producten.

Het design

Dior Diorskin Nude Air Sérum de Teint maakt ook zijn bijnaam als serum in verpakking waar. De bijzonder lichte, vloeibare textuur kan met de geïntegreerde pipet optimaal worden verwijderd. Dit vergemakkelijkt de dosering en voorkomt direct lekkage en vervuiling van het product.

De fles Dior Diorskin Nude Air Sérum de Teint zelf is gemaakt van glas en geeft dus altijd informatie over zowel de actuele vulhoeveelheid als de kleurnuance. Het opschrift is wit en zeer eenvoudig. Op de bovenrand is het schrift van Diorskin gestempeld. Deze is, net als het deksel, gemaakt van metallic zilver. Dit geeft het Diorskin gamma, dat onder andere aangevuld wordt met poeder, een uniforme en elegante look.

Het assortiment

Dior Diorskin Nude Air Sérum de Teint laat een gewichtloos gevoel en een geperfectioneerde, ongeverniste teint achter. De innovatieve textuur is verrijkt met vluchtige oliën. Ze helpen de huid te verzorgen en te beschermen. De exclusieve Dior Oxygen Activ-technologie is rijk aan vitaminen en mineralen, evenals geselecteerde oliën van cranberry's en nog veel meer. Het heeft een verfraaiende werking en helpt de natuurlijke beschermende functies van de huid te versterken.

In plaats van een hoge opaciteit, richt Dior Diorskin Nude Air Sérum de Teint zich op een transparant karakter. Gecoate pigmenten hebben een verhullend en corrigerend effect. De huid kan echter blijven ademen en het resultaat blijft uiterst natuurlijk. Dior Diorskin Nude Air Sérum de Teint Texture is talk-vrij en daardoor nauwelijks waarneembaar. Het kan druppelsgewijs gedoseerd worden met de pipet.

Het kleurenpalet varieert van zeer licht beige tot medium bruin. De ondertonen kunnen ook heel klassiek gekozen worden van rosé tot gelig. Door hun transparantie passen de kleuren zich ook zelf tot op zekere hoogte aan hun eigen huidskleur aan. Dit resulteert in een bijna onzichtbaar resultaat waardoor uw huid er beter uitziet. De lichtste toon is Dior Diorskin Nude Air Sérum de Teint 020 Beige Clair, die eerder roze is. Een lichte tint met perzikgehalte is Sérum de Teint 023 Pêche. De betreffende duisternis is af te lezen uit de toenemende kleurnummers, terwijl het laatste cijfer de ondertoon kenmerkt. In het gemiddelde kleurenspectrum bevinden zich 030 Beige Moyen en 033 Beige Abricot. Een donkerder, warm beige is Dior Diorskin Nude Air Sérum de Teint 040 Miel. De donkerste kleur in de collectie is 050 Beige Foncé.

Dior zelf kenmerkt de stichting als een weldadige bries. De speciale formule met lichte oliën zorgt voor een gevoel van frisheid bij toepassing. Hun verzorgende werking kan de huid bij langdurig gebruik verbeteren en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Desgewenst kunnen de bijpassende Dior Diorskin Nude Air poeders in dezelfde nuances worden gecombineerd.