Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Dior biedt een nieuwe poeder voor het perfectioneren van make-up. Het is licht en luchtig, houdt het huidoppervlak soepel en belast het niet. De producten van de Dior Diorskin Nude Air Powder serie zorgen voor een glad en gelijkmatig huidbeeld en een stralende, frisse en natuurlijke teint.

Het poeder houdt de poriën open zodat de huid kan ademen. Tegelijkertijd vormt het een effectieve beschermlaag tegen schadelijke milieu-invloeden en verontreiniging. Op de huid worden minder deeltjes afgezet, die op deze manier schoon en gaaf blijft. Bovendien hydrateert het poeder de huid, houdt ze de hele dag soepel en heeft ze een natuurlijke finish.

De huid kan schitteren in volle schoonheid en natuurlijkheid met producten uit de Dior Diorskin Nude Air Powder serie. Met Dior poeder kan een transparante naakte make-up worden aangebracht op de gezichtshuid, die een stralend en natuurlijk effect heeft en de huid fluweelzacht houdt. Bijzonder opmerkelijk is de fijne en lichte textuur van Dior poeder, dat snel met de huid versmelt zonder deze te belasten of te smeren.

Alle producten uit de Dior Diorskin Nude Air Powder Care serie zijn dermatologisch getest en bewijzen zich ook op een droge of gevoelige huid. Het is snel en eenvoudig te gebruiken. Het poeder wordt met het meegeleverde kwastje op het gezicht gedept. Vervolgens wordt het van binnen naar buiten voorzichtig en gelijkmatig verdeeld. Met een poederkwast van Dior kan de textuur heerlijk worden uitgespreid en geüniformeerd. Sluit je make-up af met het poederkwastje uit de Dior Diorskin Nude Air Powder serie.

Het design

Dior Diorskin Nude Air Powder producten zijn met name aan te bevelen voor een vaardige naakt make-up en perfectie van de look. Dit zijn fijne poeders die de huid een zachte, soepele, egale en frisse teint geven. Dior poeders hebben ook een aantrekkelijk verpakkingsontwerp.

Ze zijn verkrijgbaar in compacte kroezen. Dankzij de bijgeleverde poederdons kan het poeder eenvoudig en goed gedoseerd worden verwijderd en aangebracht. De kroezen kunnen met precies passende deksels netjes worden afgesloten. Dior poeders worden ook aanbevolen voor reizen en reizen vanwege hun compacte verpakking ontwerp. De poeders uit het Dior Diorskin Nude Air Powder assortiment zijn te herkennen aan de fraai gevormde kroezen en het Dior logo.

Het assortiment

Dior Diorskin Nude Air Poederpoeders zijn de juiste keuze om je make-up af te ronden en een fascinerende look te creëren. Dit zijn make-uppoeders met een bijzonder fijne en transparante textuur. Het versmelt onmiddellijk met de huid zonder deze te smeren of te belasten. Het resultaat is een soepele, gladde en egale teint en een frisse en natuurlijke teint.

Om de huid te laten ademen, sluit Dior's poeder de poriën niet en fungeert het als een onzichtbare tweede huid. Zo biedt het poeder een fantastische bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden en vervuiling. De gezichtshuid blijft langer schoon en onberispelijk. Tegelijkertijd wordt de huid gevoed met plantenextracten en voorzien van veel vocht. Zo blijft hij altijd zacht en soepel.

Dior Diorskin Nude Air Powder producten zijn bijzonder geschikt voor hoogwaardige naakt make-up die de huid de hele dag stralend en natuurlijk laat stralen. De dermatologisch geteste poeders van Dior hebben ook hun volledige effect op de gevoelige en droge huid. Dankzij de meegeleverde poederdons zijn ze snel, eenvoudig en gelijkmatig aan te brengen.

Om de afwerking aan te passen aan het betreffende huidtype, biedt Dior het poeder aan in drie opvallende kleurgradaties: 020 Beige Clair, 030 Beige Moyen en 040 Miel. Ontdek de poeders uit de Dior Diorskin Nude Air Powder serie om een hoogwaardige make-up te vervolledigen.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.