Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Het Franse label Dior werd opgericht door de ontwerper Christian Dior. Aanvankelijk lag de focus op haute couturemode. Inmiddels verkoopt Dior ook verzorgingsproducten, cosmetica, horloges, sieraden en nog veel meer. Alle artikelen zijn beïnvloed door Christian Dior's inspanningen om vrouwen nog mooier te maken. De dameswereld moet er niet alleen beter uitzien, maar zich ook beter voelen. Daarom vertrouwt Dior op luxe die de drager streelt.

Ook in decoratieve cosmetica die vers van de catwalk zijn, worden voortdurend trends gezet. Dior heeft niet alleen nieuwe en innovatieve ideeën op het gebied van design en kleur, maar ook de kwaliteit is uitstekend. Dior heeft een eigen onderzoeksafdeling die met veel verschillende experts werkt. Vooral plantenextracten uit de Dior Tuinen worden onderzocht op verzorgende en herstellende eigenschappen. De beroemde Dior Tuinen zijn verspreid over verschillende continenten, omdat de respectievelijke planten het best gedijen in hun oorspronkelijke omgeving. Zo garandeert Dior een hoog gehalte aan werkzame stoffen voor de productie.

Peter Philips, de belangrijkste make-up kunstenaar van Dior, ontwikkelde onder andere de Diorskin serie. Met de Dior Diorskin Nude Air Luminizer is een zeer speciale highlighter aan de serie toegevoegd.

Het poeder is bijzonder licht en ligt met een zachte glans op de huid. Speciale pigmenten zijn het geheim van de ultralichte formule. Veel producten uit de Nude Air-serie kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt. Klanten waarderen deze allround producten vooral omdat ze zeer veelzijdig zijn. Afhankelijk van de nuance vervangt zo'n highlighter niet alleen poeder, maar ook blush of oogschaduw in uw handtas.

Natuurlijkheid en perfectie zijn dingen die bijzonder wenselijk lijken op het gebied van huidverzorging. Met producten van Dior kunnen vrouwen deze wens gericht realiseren. De Dior Diorskin Nude Air Luminizer zijn praktische begeleiders in het dagelijks leven of bij speciale gelegenheden. De Franse luxeproducten zijn kleine hoogtepunten in het dagelijks gebruik die verwennen en verzorgen op hetzelfde moment.

Het design

Dior Diorskin Nude Air Luminizers zijn verpakt in een zilverkleurige ronde poederdoos. Het deksel is gegaufreerd in een klassiek diamantpatroon en het Dior-logo siert de bovenkant. Binnenin bevindt zich een spiegel, die de poederapplicatie altijd en overal garandeert.

De highlighter zelf maakt indruk met zijn mooie, verhoogde belettering. Nude Air is uitgebreid verwerkt in de poedersteen en geeft de Dior Diorskin Nude Air Luminizer een prachtige look. Elke highlighter wordt geleverd met een klein, handig Kabuki borsteltje om het poeder gemakkelijk en snel aan te brengen te maken. De spiegelbox kan in het kleine, gesloten stoffen zakje en biedt ook ruimte voor het penseel.

De kartonnen doos, die dienst doet als buitenverpakking, is gehouden in de eenvoudige Dior look en bevat alle belangrijke productinformatie als opdruk.

Het assortiment

De Dior Diorskin Nude Air Luminizer is verkrijgbaar in vier tinten. De lichtbakens zijn ontworpen om het gezicht meer glans te geven. Het past perfect bij de teint en laat de huid stralend en fris achter. De huid schijnt discreet op de lichte terrassen, wat iets verschilt afhankelijk van de gekozen schaduw.

De Dior Diorskin Nude Air Luminizer in kleur 001 is een klassieke, neutrale nuance waarin tonen van champagne, beige en goud samensmelten. Deze nuance is ideaal voor lichte huidtypen om subtiele en natuurlijke highlights te creëren. Kleur 002 is daarentegen lichtroze met een zichtbare glans in wit en zilver. Deze kleur is bijzonder mooi op de wangen en ziet er bijzonder jeugdig en fris uit. Deze tint is ook een goede keuze voor oogschaduw. De Dior Diorskin Nude Air Luminizer in de kleur 003 benadrukt zeer goed een gebruinde huid of een donkere teint. De karamel klei heeft een hoog geel en goud gehalte en kan zeer goed gebruikt worden als brons en highlighter. Kleur 004 is de donkerste tint en ideaal voor lichte huidtypen als brons, terwijl een donkere teint slechts een subtiele glans krijgt. Het chocoladebruin heeft discrete glinsterdeeltjes in zilver en goud.

De nuances 001 en 002 zijn zeer geschikt om te aaien. Hier worden alleen highlights ingesteld. Ideale plaatsen zijn het voorhoofd, de neusbrug, de jukbeenderen en de kin. De highlighter wordt onder de wenkbrauwen aangebracht en ziet eruit als een mini-lifting. De twee donkerdere kleuren 003 en 004 zijn perfect te gebruiken als blush en brons. Voor contouren zijn deze kleuren perfect voor het schaduwen van het gezicht. Alle gebieden die optisch moeten worden afgezwakt, worden met deze kleuren behandeld. Vooral de zijkanten van de neus, de haarlijn en de kin zijn zones die met deze nuances perfect kunnen worden gemaakt.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.