Meer informatie:

Het concept

Dior Diorskin Nude Air Loose Powder is ideaal voor het perfectioneren van make-up en teint. De bijzonder lichte textuur ligt gewichtloos op de huid en verzegelt andere producten. Vooral vloeibare foundation of producten voor bedekken en corrigeren kunnen overdag of 's avonds in fijne rimpels bezinken en uitglijden. Los poeder is daarom niet alleen een goed supplement voor vrouwen met een gemengde of vette huid. Het helpt overtollige olie te absorberen en de duurzaamheid van make-up te verbeteren.

Dior Diorskin Nude Air Loose Powder is verrijkt met bijzonder hoogwaardige ingrediënten die bijdragen aan een luxe applicatie-ervaring. Een mild sinaasappelextract voorziet de huid van vitaminen en mineralen. Dankzij speciale transparante pigmenten verandert uw eigen huidskleur niet. Ze zijn niet met het blote oog waarneembaar en zorgen zo voor een bijzonder natuurlijk kleurresultaat met eenvoudige correctie.

Volgens het luchtprincipe is de textuur luchtig, licht en fluweelzacht, en niet alleen bij het aanbrengen. Het verstopt de poriën niet, waardoor de huid kan ademen en haar natuurlijke functies kan voortzetten. In plaats daarvan werkt Dior Diorskin Nude Air Loose Powder als een intelligente stof. Het tast de huid niet aan, maar beschermt haar toch tegen schadelijke invloeden en vuil. Vooral in het dagelijks leven kunnen luchtverontreiniging, vrije radicalen en andere onzichtbare omgevingsfactoren een negatief effect hebben op de conditie van de huid. Niet alleen irritaties of droogte, maar ook vroegtijdige verouderingssymptomen kunnen het gevolg zijn. Intelligente make-up zoals Dior Diorskin Nude Air Loose Powder corrigeert niet alleen de teint, maar heeft ook beschermende eigenschappen voor de huid.

Er zijn verschillende kleuren zodat elke dame haar perfecte poeder kan vinden. Vooral het deel onder de ogen kan met een iets lichtere nuance worden opgehelderd. De teint lijkt geperfectioneerd en vitaliseerd. Dior Diorskin Nude Air Serum komt uit dezelfde productserie, die ook huidverzorgende werkzame bestanddelen als make-up bevat.

Het design

Het Dior Diorskin Nude Air Loose Poeder is verpakt in een klein glazen potje en wordt vastgezet met een schroefdop. Deze is gehouden in een zilverkleurige metalen look. De typische lijn en het diamantontwerp die de cosmetische producten van Dior verenigen, zijn in reliëf te zien. De Dior belettering is ook discreet gegaufreerd.

In het Dior Diorskin Nude Air Loose Poeder wordt gedoseerd met behulp van een fijne zeef. Tegelijkertijd helpt het tegen klontervorming. Een bijpassend poederdonsje wordt meegeleverd, dat perfect in de hand past dankzij een klein satijnen lintje met Dior logo. Dior Diorskin Nude Air Loose Powder is ook verkrijgbaar in compact geperste versies, als markeerstift of brons. Ze hebben allemaal een zeer gelijkaardig ontwerp, terwijl de inhoud verschillend is.

Het assortiment

Het Dior Diorskin Nude Air Loose Powder heeft een ultralichte textuur en verzorgende componenten. Het losse poeder bezinkt niet in de poriën, maar werkt als chiffonstof. De huid kan blijven ademen terwijl schadelijke deeltjes van buitenaf worden geweerd. De kleurpigmenten hebben een transparant karakter en passen zich zo aan de natuurlijke huidskleur aan. De teint ziet er verfijnd en mat uit zonder bedekt te zijn met make-up. Een mild sinaasappelextract voorziet de huid van vitaminen en mineralen en draagt bij aan een aangenaam draaggevoel.

Dior Diorskin Nude Air Losse Poeder kan met de poederdons worden afgebroken en van binnen naar buiten worden verdeeld. Met een geschikte poederkwast kan hij nog gemakkelijker gefineerd worden. Dior Diorskin Nude Air Loose Powder is ideaal voor het verzegelen van de gehele teint of slechts geselecteerde gebieden. Met het gewichtloze poeder kunnen romige producten zoals foundation of concealer duurzamer worden gemaakt. De T-zone op voorhoofd, neus en kin, die meestal eerst olieachtig en glanzend wordt, kan ook worden afgepoederd. Voor een uiterst natuurlijke en slechts licht geperfectioneerde teint kan het poeder ook alleen worden gebruikt.

U kunt kiezen uit vier verschillende tinten, waarbij de speciale kleurpigmenten zich ook aanpassen aan uw eigen huidskleur. Ze zijn niet met het blote oog waarneembaar en creëren zo een bijzonder verfijnd totaalbeeld. De lichtste tint is Dior Diorskin Nude Air Loose Powder 012 Rose, die een lichtroze ondertoon heeft. Dit maakt het ideaal voor gebruik op de oogcontour. Roze heeft een kleurneutraliserend effect tegen blauwachtige schaduwen en geeft de teint direct meer frisheid. De kleur Dior Diorskin Nude Air Loose Powder 020 Beige Clai is een lichtbeige. Iets donkerder is 030 Beige Moyen, terwijl Dior Diorskin Nude Air Loose Powder 040 Miel nog donkerder en warmer is. Alle poeders zijn verpakt in een luxe filterkroes met een praktische zeef en bevatten een bijpassende poederdons.