Meer informatie:

Het concept

Producten van Dior staan voor het beste design en luxe. Naast haute couture mode, produceert Dior ook geselecteerde cosmetica. Het Dior Diorskin Nude Air Glow Powder is een van de populairste producten van het Franse label. Haute couture make-up volgt nieuwe en innovatieve trends en is nog steeds draagbaar in het dagelijks leven. Natalie Portman Dior vertrouwt met de actrice momenteel op een zeer bekend reclameblad. Dior verkoopt niet alleen decoratieve cosmetica, maar ook hoogwaardige huidverzorgingsproducten. De producten worden allemaal gekenmerkt door indrukwekkende kwaliteit grondstoffen, die de eindproducten zo interessant maken. Het uitzicht vanaf de baan inspireert fashionista's over de hele wereld. Dior Diorskin Nude Air Glow Powder kenmerkt zich door zijn helderheid die de teint doet stralen. Binnen een poeder worden verschillende tonen gemengd tot een bijzonder natuurlijk resultaat. Vitaminen en mineralen moeten de huid een comfortabeler en stralender gevoel geven. Het poeder laat een fluweelzachte huid achter, die er bijna ongevernist uitziet. De luchtige lichte consistentie van Dior Diorskin Nude Air Glow Powder laat de huid ademen en verbergt effectief kleine huidonzuiverheden. Het Diorskin gamma omvat een aantal producten die ontworpen zijn om een vlekkeloos mooie teint te creëren. De serie is ontworpen door Peter Philips, Dior's belangrijkste make-up kunstenaar. De producten zijn zo ontworpen dat de huid er de hele dag perfect uitziet. Dior's cosmetica zijn altijd trendsettend, luxueus en stijlvol. Veel producten uit het assortiment decoratieve cosmetica zijn echte allrounders, zoals het Dior Diorskin Nude Air Glow Powder. Het kan gebruikt worden als brons of, afhankelijk van de kleur, als blush of oogschaduw. Dergelijke metgezellen zijn onvervangbaar in de handtas van modebewuste vrouwen en worden daarom bijzonder gewaardeerd. Als u van luxe en hoogwaardige cosmetica houdt, is het Dior label de beste keuze.

Het design

De vier variëteiten van Dior Diorskin Nude Air Glow Powder zijn prachtig verpakt. Het metallisch glanzende, ronde blik in zilver heeft een prachtig reliëf aan de buitenkant. De belettering van het etiket is natuurlijk ook bovenaan te vinden. Aan de binnenkant van het deksel bevindt zich een royale spiegel, waardoor het zeer eenvoudig te gebruiken is op de weg. Het opschrift "Nude" is op alle kleuren gegaufreerd. De buitenverpakking, een zwarte kartonnen doos, geeft het Dior Diorskin Nude Air Glow Powder een edele look. Goud bedrukt met de initialen van het etiket, bevat de kartonnen doos niet alleen de poederbus, maar ook een klein Kabuki borsteltje voor de toepassing.

Het assortiment

Dior Diorskin Nude Air Glow Powder is momenteel verkrijgbaar in vier kleurvarianten. Fresh Tan, Dior Diorskin Nude Air Powder Fresh Light en Warm Light zijn ontworpen om goed te passen bij de Europese teint. Speciaal voor vrouwen met een lichte huid is het niet zo gemakkelijk om een mooi brons te vinden. Met de Nuance kunnen "Fresh Tan" jukbeenderen en co. perfect gevormd worden. Het licht koraalkleurige bronspoeder schittert zachtjes in goud en perzik. De zachte formulering kan zeer goed gelaagd zijn en is noch te transparant, noch te ondoorzichtig. De formule is zo licht dat de poriën vrij blijven en de huid nog steeds goed beschermd is tegen vuil. Schadelijke deeltjes worden uit de buurt gehouden en de huid behoudt haar helderheid. Met Fresh Light biedt Dior Diorskin Nude Air Glow Powder een zeer neutraal poeder. De letters van de letters zijn deels zeer delicaat in roze en de kleur van het poeder is het best te omschrijven met een neutraal beige. Een ideale tint voor een bleke huid om elke dag een make-up te creëren. Bij Warm Light wordt het assortiment aangevuld met een zeer interessante kleur voor een poeder. De helder roze tint maakt dit Dior Diorskin Nude Air Glow Powder zeer goed bruikbaar als blush. De verschillende tinten roze en brons mengen zich prachtig tot een frisse tint die vooral de wangen zeer rooskleurig doet glanzen. De drager ziet er gezond uit en de teint lijkt te glanzen. De typische Dior-richtlijn is hier duidelijk voelbaar, want Christian Dior wilde altijd dat elke vrouw de mooiste zou zijn. De cosmetische producten van het label brengen dit gevoel over als bijna geen andere leverancier. Het meegeleverde Kabuki borsteltje is ideaal voor een mooi resultaat, omdat het zelfs beginners een ongecompliceerd gebruik mogelijk maakt. Het is belangrijk om de natuurlijke zonneterrassen te benadrukken met de donkere tinten. Op jukbeenderen, voorhoofd, neusbrug en kin zijn de perfecte plaatsen om Diorskin Nude Air Glow Powder aan te brengen.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.