Meer informatie:

Perfect mat en langdurig - Dior Diorskin Voor altijd Perfect Mousse

Dior Diorskin Forever Perfect Mousse is verkrijgbaar voor een matte teint met een poriënvrije afwerking. De interessante textuur van de Stichting zorgt voor een licht en aangenaam draaggevoel. Het is luchtig en heeft een lichtere dekkracht, die er heel natuurlijk uitziet. Toch helpt het om de huid er perfect uit te laten zien. Het mat versterkt, maar laat geen poedereffect achter. Het Zero Pore Effect helpt vergrote poriën te verbergen, zodat de teint er gelijkmatiger uitziet. De mousse is niet vettig en versmelt met de huid. Het zogenaamde cocooning effect bedekt het oppervlak met een fijn net. Het belooft tot 16 uur houdbaar te zijn zonder de huid te verzwaren. Het bevat ook een polymeer dat de kleurpigmenten beter fixeert en toch zacht en licht aanvoelt. Dior Diorskin Forever Perfect Mousse Make-up is als een tweede huid of een sluier over de huid. Imperfecties worden verborgen en verzacht. Het bevat ook een voedende formule die dag na dag van kracht wordt. De productie van talg en talg kan beter worden gereguleerd. De poriën lijken minder verwijd. Tegelijkertijd wordt een matte huid gecreëerd, die haar levendigheid en natuurlijkheid niet verliest. De mousse kan het beste op de normale vochtinbrengende crème worden aangebracht. Het kan direct met de vingers worden aangebracht en gedistribueerd. Het aanbrengen als een crème is zeer tijdbesparend en daardoor ook onderweg probleemloos mogelijk. Dior Diorskin Forever Perfect Mousse helpt bij het creëren van een snelle en langdurige make-up verzorging na het sporten of op reis. Zelfs voor de jongere huid, die niet veel dekkracht nodig heeft, is de formule zeer geschikt. De kleurkeuze varieert van zeer licht ivoor tot tinten voor een medium en donkere teint. Daarnaast zijn er diverse ondertonen voor een koele, warme of neutrale huid. Dit ondersteunt een naadloos kleurresultaat voor elke huidskleur. Indien gewenst kan de Dior Diorskin Forever Perfect Mousse natuurlijk gecombineerd worden met andere producten zoals bronzers, highlighters en meer. Door het speciale matte en nulporigeffect is verder poeder niet nodig. Dit helpt de huid ook beter te ademen en voorkomt een maskeereffect.

Ook praktisch onderweg - De Dior Diorskin Forever Perfect Mousse verpakking

Dior Diorskin Forever Perfect Mousse is ondanks de speciale textuur verpakt in een praktische tube. Dit maakt het gemakkelijk om te vervoeren, of het nu voor sport of op lange reizen. Het wordt op de kop gemonteerd en kan daarom ook bij afnemende vulhoeveelheid eenvoudig worden verwijderd. Het deksel wordt bewaard in het typische middernachtblauw van Dior. Daarbij komt een zilverkleurige rand met metallic glans. De buis zelf heeft een licht beige tint en is wit gelabeld. Daarnaast is er een buitenverpakking van stevig karton in donker Dior blauw. Binnen de funderingen van het Franse merk heeft Perfect Mousse een individueel verpakkingstype. Dit maakt het makkelijker om voor elke gelegenheid het juiste product te kiezen, zelfs als er meerdere Diorskin Forever make-ups in de make-upcollectie zitten. De kleurkeuze en naamgeving is gelijk tussen de verschillende formules. Dit vergemakkelijkt oriëntatie en selectie voor elke huidskleur. Hoe hoger het getal, hoe donkerder de kleur. Er zijn ook diverse neutrale, warme of koele variaties.

De juiste tint voor elke teint - de Dior Diorskin Forever Perfect Mousse Collection

Dior Diorskin Forever Perfect Mousse is de ideale keuze voor alle vrouwen die een langdurige, matte teint willen. De luchtige textuur zorgt voor een natuurlijk dekkend vermogen. De Zero Pore formule helpt vergrote poriën te verbergen. De huid ziet er vlekkiger uit. Bij langdurig gebruik kan de formule zelfs effect hebben op de textuur van de huid. Het helpt de productie van overtollig talg en talg te reguleren. Zo kunnen vergrote en vergrote poriën geminimaliseerd worden. Een speciaal polymeer zorgt voor een goede duurzaamheid, die kan oplopen tot 16 uur. Het vormt een fijn net over de huid. De kleurpigmenten balanceren de huidskleur en verbergen onvolkomenheden. De huid kan blijven ademen en de make-up voelt bijna gewichtloos aan. Het gevoel van de tweede huid doet de foundation in vergetelheid raken, waardoor de Perfect Mousse een goede keuze is, niet in de laatste plaats voor alle dames die weinig tijd aan hun make-up willen besteden. De mousse kan direct met de vingers worden aangebracht. Dit bespaart ook tijd op de weg en het verwijderen van extra borstels of sponzen. Het matte effect betekent ook dat er geen poeder meer nodig is. Afhankelijk van de look en het gewenste resultaat kunnen natuurlijk ook andere teint producten zoals blush gecombineerd worden. De kleurselectie is vergelijkbaar met de andere funderingen van de Diorskin serie. Het getal geeft een indicatie van de helderheid, hoewel er binnen een kleurfamilie nog variaties in de ondertoon zijn. Dior Diorskin Forever Perfect Mousse 020 Light Beige is een lichte, vrij geelachtige beige toon. De Dior Diorskin Forever Perfect Mousse 022 Cameo is roze. In het medium kleurenspectrum is er de vrij neutrale Dior Diorskin Forever Perfect Mousse 030 Medium Beige. Daarnaast is er de perzikkleurige Dior Dior Forever Perfect Mousse 033 Abrikoos Beige. De abrikozenondertonen zijn ook ideaal om de vitaliteit en glans van een bleke, vermoeide teint te herstellen. De warme Dior Diorskin Forever Perfect Mousse 040 Honey Beige en Dior Diorskin Forever Perfect Mousse 050 Dark Beige zijn dan te vinden in het medium tot donkere kleurenspectrum. Deze laatste is lichtjes roodachtig, warm lichtbruin.