Meer informatie:

Het concept

Precisie en duurzaamheid zijn de twee prioriteiten van de Dior Dior Dior Diorshow Pro Liner Waterproof eyeliner serie. Het concept van betrouwbare precisie wordt bereikt door de innovatieve vorm van de tip. Deze bestaat uit een draad die voor gebruik uit de pen wordt getrokken. Het is afgeschuind en slijtvast, zodat er geen risico is op slijtage en vormveranderingen. De kleur van de eyeliner is vloeibaar, waardoor de eyeliner gemakkelijk langs de wimperlijn aan te brengen is. Voor duurzaamheid is Dior Dior Diorshow Pro Liner Waterproof ontwikkeld als een geltextuur met een waterdichte, pigmentrijke formule. Dit zorgt voor een langdurige ooglidlijn, die het ooglid intensief benadrukt en zeer goed verdraagbaar is.

Dior Diorshow Pro Liner Waterproof wordt gebruikt door vrouwen die waarde hechten aan een gedetailleerde, perfecte schoonheidsverzorging. Deze vrouwen houden ook van de mogelijkheid om naar believen van make-up en ooglid lijnen te wisselen. Aan deze behoefte wordt voldaan door het feit dat de eyeliner zowel dicht en dominant als fijn en dun kan worden aangebracht. De ergonomische vorm van het lood en de gel-achtige, helemaal vloeibare textuur van Dior Diorshow Pro Liner Waterproof ondersteunen dit optimaal. De doelgroep hecht ook veel belang aan een betrouwbare houdbaarheid gedurende een hele dag of een feestnacht. Ongeacht de kleur - de waterbestendige eyeliners zijn bestand tegen sport, vrijetijdsbesteding, zwemmen of regenen zonder verlies van kleurintensiteit.

Een belangrijk element van de actieve ingrediënten in Dior Dior Diorshow Pro Liner Waterproof is een formule die een gel-achtige textuur, goed getolereerde pigmenten en waterdichte actieve ingrediënten combineert. Daarom is deze eyeliner al anders in gebruik. Strikt genomen moet ook rekening worden gehouden met de vorm van de mijn vanwege het langdurige effect ervan. Het verdeelt de geltextuur gelijkmatig zonder te lopen en zorgt ervoor dat de pigmenten na het drogen permanent glanzen. Het spectaculaire effect van Dior Dior Diorshow Pro Liner Waterproof kan individueel worden aangepast door de tip verticaal of horizontaal te plaatsen.

Het design

De eyeliners van Dior Dior Diorshow Pro Liner Waterproof zijn bekleed met een slanke, zwarte plastic hoes. Het bevat een lood dat van de kerntop kan worden verwijderd door de verpakking naar wens te draaien. Het lood heeft een schuine vorm die zelfs na vele toepassingen hetzelfde blijft. Dit garandeert een constant resultaat. Om uitdroging te voorkomen is de hoes voorzien van een zwart, ook zwart deksel met aan de bovenzijde het Dior logo reliëf. Dior Dior Diorshow Pro Liner Waterproof gebruikt witte letters voor belettering, die gemakkelijk leesbaar zijn door de verschillende maten en de regelafstand tussen de serienaam en de artikeltoevoegingen. Een elegante afwerking wordt geleverd door een brede streep in de kleur van de eyeliner, die bovendien is afgewerkt met een fijne zilveren streep.

Het assortiment

Dior Diorshow Pro Liner Waterproof is een speciale eyeliner in een speciale verpakking. In tegenstelling tot andere wimperstreken wordt de wimper niet met een borstel aangebracht, maar met behulp van een schuin lood aan de wimperlijn verdeeld. De kleuren zijn inclusief 282 Navy Blue. De donkerblauwe gel textuur kan worden toegepast als een fijne lijn of als een brede eyeliner in catwalk look. De Nuance heeft een intensieve kleurweergave dankzij rijke pigmenten in de eyeliner. Dior Diorshow Pro Liner Waterproof in 082 Gray Black is donker maar met een totaal andere uitstraling. Dit is een koele antraciet die de zwarte basistint minder intens doet lijken. De goed getolereerde textuur maakt het aanbrengen net zo eenvoudig als met een pen en variabel als met een penseel. 042 Pro Grey is een discreet grijs. Het is geschikt voor een optimaal geaccentueerde oogvorm en vult lichte of donkere oogschaduw van vergelijkbare nuances aan.

092 Pro Black is een klassiek zwart in de kleuren van Dior Dior Diorshow Pro Liner Waterproof dat niet vervaagt of loopt. Dior Diorshow Pro Liner Waterproof bevat ook 182 Pro Purple, een donkerpaars. De slijtvaste lood in ergonomische vorm maakt het mogelijk om zeer fijn of dicht en breed langs de wimperlijn aan te brengen. 272 Pro Blue, een mediumblauw in water- en veegvaste kwaliteit, geeft uw ogen ook een stralende uitstraling zonder in te boeten aan duurzaamheid. 472 Pro Khaki is een fijne groene tint onder de eyeliners van Dior Diorshow Pro Liner Waterproof. Deze kleur accentueert perfect bruine of groene ogen, zelfs zonder verdere oogschaduw. Met Dior Diorshow Pro Liner Waterproof in 582 Pro Brown, een fijne donkerbruine van gemakkelijk aan te brengen consistentie, kunnen sensationele effecten worden bereikt. De gel-achtige textuur voelt bijna vloeibaar aan en droogt snel op. De intensieve kleurpigmenten zijn bestand tegen gelijkmatige baden, sporten en andere bezwete, watergeprononceerde activiteiten zonder kleurverlies of vlekken.