Meer informatie:

Perfecte Smokey Eyes met Dior Dior Dior Diorshow Mono Lustrous Smoky

Met conventionele oogschaduwen is het moeilijk om het Smokey Eeyes effect te creëren. Dit gaat snel en eenvoudig met de producten uit de Dior Dior Diorshow Mono Lustrous Smoky serie. Deze unieke oogschaduwen roepen grote herfstkleuren op de oogleden op. Ze bieden een lichte en zachte textuur die zorgt voor een hoog draagcomfort. Dior Eye Shadow verzorgt en beschermt de huid, waardoor deze beter bestand is tegen ongunstige omgevingsfactoren, UV-licht en droogte. Bovendien wordt de huid fris en soepel gehouden door een permanente toevoer van vocht. De sterke dekkracht maakt het aanbrengen van fundering overbodig. Lijnen, rimpels en oneffenheden worden vakkundig verborgen. Maar dat bepaalde iets is de elegante kleuren, die opvallen door de spectaculaire licht- en glanseffecten. Het lustereffect zorgt er bijvoorbeeld voor dat de oogcontouren glanzen. Alle kleuren van deze serie zijn sterk gepigmenteerd en variëren van sensueel rood-violet tot hypnotiserende koraaltinten en elegant bruin. Heldere kleuren zoals roze en oranje zijn ook vertegenwoordigd. Er wordt een speciaal wet look effect gecreëerd. Afhankelijk van de toepassing kan een glanzende, matte of satijnen afwerking worden bereikt. Het glinsterende effect benadrukt de oogcontouren en gezichtscontouren. De applicatie is eenvoudig en flexibel dankzij de meegeleverde dubbele borstel. Met het penseel wordt de verf goed gedoseerd geabsorbeerd en kan gelijkmatig over de oogleden worden verdeeld. De bossige applicator, die zich aan de andere kant van de borstel bevindt, neemt dan het fineerwerk over. Met deze uitgebreide uitrusting werkt het Smokey Eyes effect ook op de weg. Alle producten uit het Dior Dior Dior Diorshow Mono Lustrous Smoky assortiment zijn dermatologisch en oogheelkundig getest. Ze zijn vriendelijk voor de huid en vrij van parabenen en additieven. Op elk huidtype kan een optimaal resultaat worden bereikt. Dior's Eye Shadow bereikt een uitstekende dekking met een lichte textuur en een spectaculaire glans dankzij de geïntegreerde deeltjes. Voor een perfecte oogmake-up kunt u ook vertrouwen op de oogschaduw uit de Dior Dior Dior Diorshow Mono Lustrous Smoky serie.

Innovatieve oogschaduw in elegante verpakking

De producten uit het Dior Dior Dior Diorshow Mono Lustrous Smoky assortiment bieden een elegant en functioneel verpakkingsontwerp. Dior Eye Shadow is verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte kunststof koffer. Het heeft een licht afgeronde vorm aan de zijkanten en presenteert zich met een glanzend oppervlak. Op het deksel is het geïntegreerde Dior logo te zien. De betreffende kleurvariant is aan de onderzijde gemarkeerd. De meegeleverde dubbele applicator bevindt zich in een uitstulping onder de kleur. Met het penseeleinde kunt u de verf schoon en goed gedoseerd oppakken en daarna gelijkmatig over de oogleden verdelen. Daarna wordt het penseel eenvoudig omgedraaid en kan de kleur gefineerd worden met de borstelige applicator. Na het aanbrengen is de koffer weer veilig en schoon gesloten. In de badkamer springt hij onmiddellijk in het oog als elegant accessoire. Dankzij de compactheid en de praktische applicator is de oogschaduw van Dior ook geschikt voor op reis.

Diorshow Mono Lustrous Smoky in talrijke kleurvariaties

De producten uit de Dior Dior Diorshow Mono Lustrous Smoky serie combineren de nieuwe oogschaduw van Dior. Ze bieden smaakvolle herfstkleuren. Bovendien zorgen geïntegreerde deeltjes ervoor dat de goed gepigmenteerde kleuren glanzen. Met de Diorshow Mono Lustrous Smoky serie van Dior is het Smokey Eyes effect eenvoudig en betrouwbaar. De lichte textuur zorgt voor een uitstekende dekking en een aangenaam draagcomfort. Het verzorgend effect van de oogmake-up is opmerkelijk. De oogschaduw voedt en beschermt de gevoelige huid tegen uitdroging en schadelijke milieueffecten. De huid wordt gerevitaliseerd en verfrist door hydratatie. De unieke natte look van de oogschaduw past daarbij. De serie Dior Dior Dior Diorshow Mono Lustrous Smoky is verkrijgbaar in vijf spannende kleurvarianten. 094 Gravity is een grijze tint die op het eerste gezicht eenvoudig lijkt, maar toch een prachtig glanzend en smokey eye effect op de oogcontouren tevoorschijn tovert. 184 Temptation is een krachtig roze dat perfect past bij een ongebruikelijke make-up en outfit. Het zorgt ervoor dat de oogzone er fris en jeugdig uitziet. Het nummer 564 Fire is een genuanceerde tint bestaande uit geel en beige. De zandkleurige oogschaduw zorgt voor een unieke schittering en glans omdat het sterk gepigmenteerd is. Dit geldt ook voor kleurvariant 648 Reflectie. Het klassieke bruin geeft een frisse, jeugdige en sensuele uitstraling. De oogschaduw biedt een uitstekende hechting en dekking. Het is veegvast en waterdicht, zodat het ook bij slecht weer in vorm blijft. De Nuance 764 Fusion is een spannende oranje tint. Het staat voor frisheid, sportiviteit en elegantie. De kleur kan gefineerd worden met vele nuances en zorgt voor een prachtige glans en een uniek Smokey Eyes effect. Alle oogschaduwen van de Diorshow Mono Lustrous Smoky serie kunnen eenvoudig en snel worden aangebracht en gefineerd met een speciale dubbele applicator. Kleurintensiteit, glans en lichteffecten richten zich op de oogcontouren en perfectioneren de make-up. Ontdek ook 094 Gravity, 184 Temptation, 564 Fire, 648 Reflection en 764 Fusion uit de Dior Dior Diorshow serie Mono Lustrous Smoky voor een uitzonderlijke en sensuele oogmake-up.