Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Dior Diorshow Fusion Mono Eye Shadow biedt een lange fixatie en intensieve spiegelglans. Geïnspireerd door de catwalks van de beroemdste modeshows over de hele wereld, heeft het traditionele label Dior de Diorshow Cosmetics gecreëerd. Dit betekent dat vrouwen ook thuis kunnen genieten van professionele producten en de nieuwste trendkleuren. De haute couture shows van Dior bieden een eerste inzicht. Niet alleen backstage met make-up artiesten en modellen, maar ook aan de kaptafel thuis, kan de Dior Diorshow Fusion Mono spectaculaire oogmake-ups tevoorschijn toveren in een paar eenvoudige stappen. De bijzonder lichte gelmoussestructuur zorgt voor een aangenaam gebruik en een breed scala aan mogelijke toepassingen.
Het heeft een speciaal volume-effect waardoor de kleuren er bijzonder veelzijdig en briljant uitzien. Dior maakt onderscheid tussen twee soorten opdrachten. Bij Soft Fusion wordt de romige oogschaduw direct met de vingers aangedrukt en gefineerd. De natuurlijke lichaamswarmte zorgt voor een gelijkmatige toepassing en de kleur laat een subtiele glans na. Dit is perfect voor een snelle dagelijkse look, maar ook als basis voor andere oogschaduw en cosmetische producten. Intensive Fusion maximaliseert de kleurbriljantie en glans van het product. Voor het aanbrengen van de gelmousse wordt een spons gebruikt. Het kan ook worden aangebracht met een vochtige applicator om een kreupel effect te creëren dat gegarandeerd opvalt.
De samensmelting van crème en oogschaduw, kleur en intense glans is geschikt als basis voor dramatischere partylooks en rookogen, maar ook voor ongecompliceerde dagmake-ups. De speciale afwerking geeft nog meer neutrale nuances die iets zekers en kan goed alleen gedragen worden. Christian Dior heeft de hele modewereld van Parijs veroverd. Maar zelfs na het overlijden van de ontwerper blijft het merk Dior een van 's werelds bekendste luxelabels. Naast mode en accessoires zijn ook parfums en sinds 1969 decoratieve en verzorgende cosmetica aan het assortiment toegevoegd. Diorshow en Dior Addict zijn slechts twee van de bekende collecties met producten voor teint, ogen, lippen en nagels.

Het design

De Dior Dior Diorshow Fusion Mono Eyeshadow zijn verpakt in praktische doosjes. Aangezien dit een lichte gel mousse textuur, zijn ze stevig gesloten met een schroefdop. Dit voorkomt uitdroging van het product. Door de grote diameter van de verpakking kan de oogschaduw eenvoudig met de vinger of een spons worden verwijderd. Op het middernachtblauwe deksel staat het klassieke CD-logo met de initialen van ontwerper Christian Dior.

Het assortiment

De Dior Diorshow Fusion Mono Eye Shadow is verkrijgbaar in vele tinten. Ze hebben allemaal een intens glanseffect dat elke noot iets bijzonders geeft. De spiegelglans kan afhankelijk van de bestelling worden versterkt. Voor een subtiel effect of als basis voor andere oogschaduwen kan Diorshow Fusion met de vingers worden aangebracht. De ringvinger is hier bijzonder geschikt, omdat hij weinig druk uitoefent en daarom bijzonder zacht is voor de gevoelige oogcontour. Met een klein sponsje wordt een opvallender resultaat bereikt, terwijl een licht bevochtigde applicator een extravagant kreupeleffect creëert.
Achter de Dior Diorshow Fusion Mono Fard Professionnel Haute Tenue Couleur Miroitante 001 Lune gaat een klassiek parelmoerwit schuil met een geweldig pareleffect. De Nuance Fard Professionnel Haute Tenue Couleur Miroitante 081 Aventure is een antracietkleurige tint die perfect bij Smokey Eyes past. De gelmousse kan bijzonder gelijkmatig en goed worden aangebracht en zachtjes worden gefineerd. De kleur Fard Professionnel Haute Tenue Couleur Miroitante 281 Cosmos combineert grijs, blauw en een licht groenige glans tot een interessant donkerblauw dat veel oogkleuren doet schijnen. De toon 381 Millenium is een taupe met grijsachtige, bruine en ook lichtgroene invloeden. Dit maakt het ideaal voor dagelijks gebruik of als basis voor andere oogmake-ups. Niet alleen groene ogen vleiender 661 Météore. De goudbruine tint met lichte koperen bindingen wordt bijzonder goed geaccentueerd dankzij de speciale spiegelafwerking. De pruim of aubergine 881 Hypnotique completeert de Dior Diorshow Fusion Mono collectie. Vooral in de herfst en winter is violet een absolute trendkleur en kan een geweldig alternatief zijn voor bruine tinten of een zwart Smokey Eye.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.