Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

De veelzijdige mascara uit de serie Dior Dior Diorshow Blod Brow

Als u op zoek bent naar een versterkende mascara, kijk dan eens naar de producten uit de Dior Dior Diorshow Bold Brow serie. De mascara van Diorshow heeft een fijne textuur die niet druppelt of vlekt. De Mousse Serum formule bevat microvezels die zorgen voor een uitstekende hechting. De mascara zorgt ervoor dat de wenkbrauwen onmiddellijk dichter en gelijkmatiger lijken. De actieve ingrediënten op basis van kruiden en een geselecteerde vitaminecocktail voeden en regenereren de wimpers en wenkbrauwen. Ze worden steviger, dichter en langer. De mascara van Diorshow omhult de haren en beschermt ze effectief tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. De wenkbrauwen zijn rondom versterkt en krijgen meer volume. De contouren worden uitgewerkt en benadrukt. Vitaminen, sporenelementen en voedingsstoffen bevorderen de groei van de haren en maken ze over het geheel genomen resistenter. De toepassing is flexibel en eenvoudig. Met het borsteltje kunt u de wenkbrauwen moeiteloos omwikkelen en onderdompelen in een intense kleur. De textuur kleeft niet en fixeert de wenkbrauwen in de gewenste vorm. Het duurzame effect blijft ook bij ongunstige weersomstandigheden aanhouden. De wenkbrauwen zijn mooi geaccentueerd en ontworpen om zowel dikker als voller te zijn. Ze behouden hun vorm de hele dag door. De Dior Dior Diorshow Bold Brow serie is verkrijgbaar in drie fijne tinten voor licht, medium en donker haar. Zo kunt u de mascara kiezen die het beste bij uw natuurlijke haarkleur past. Alle Diorshow Bold Brow producten zijn dermatologisch en oogheelkundig getest. Ze zijn vriendelijk voor de huid en bevatten geen parabenen. De focus ligt op plantaardige actieve ingrediënten die de structuur van het haar verbeteren en het in de gewenste vorm brengen. Dankzij de mousse-achtige textuur is de mascara van Diorshow bijzonder licht en comfortabel om te dragen. Een speciale borstel wordt meegeleverd voor een nauwkeurige applicatie. Het absorbeert de textuur goed gedoseerd en definieert en verzorgt de wenkbrauwen tot in het kleinste detail. De wenkbrauwen krijgen snel meer elasticiteit, volheid, glans en volume. Ontdek de producten uit de Dior Dior Diorshow Bold Brow serie als onmisbaar onderdeel van make-up.

Elegante verpakking voor flexibel gebruik

De producten uit het Dior Dior Diorshow Bold Brow assortiment bieden een elegant en toch praktisch verpakkingsontwerp. De mascara van Diorshow is verkrijgbaar in de vorm van een zilveren potlood. Hierop staat een circulerend zwart opschrift en het Diorshow logo. In de afneembare kap is een fijne borstel geïntegreerd. De haren absorberen de fijne textuur goed gedoseerd en zorgen voor een nauwkeurige applicatie zonder druppels en vlekken. Het penseel kan worden gebruikt om de wenkbrauwen te definiëren en vorm te geven. Na het aanbrengen wordt de dop weer vastgeschroefd, wat zorgt voor een veilige en schone opslag en transport. De kleurvarianten 011 Light, 021 Medium en 002 Dark zijn op de kap gemarkeerd. Op het eerste gezicht vind je een mascara die perfect bij je eigen haarkleur past. Door de zilveren glans zijn de pennen een elegante accessoire voor de badkamer. Door hun slanke en compacte vorm zijn ze ook geschikt voor op reis en onderweg.

Hoogwaardige mascara voor een gevarieerde oogmake-up

De producten uit de Dior Dior Diorshow Bold Brow serie ondersteunen frisse, natuurlijke en vlekkeloze oogmake-up. De mascara van Diorshow is druipwaterdicht en smeert niet uit. De zachte textuur wordt gekenmerkt door een hoog draagcomfort en biedt een uitstekende hechting. De wenkbrauwen blijven ook bij ongunstige weersomstandigheden in perfecte conditie. Geselecteerde plantaardige actieve ingrediënten voeden en regenereren de wenkbrauwen en zorgen voor een volumineuze en stralende look. De wenkbrauwen zijn bedekt door de lichte textuur en blijven zo beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. De Dior Bold Brow serie van Diorshow is verkrijgbaar in drie fijn getrapte kleurvarianten. Mascara 011 Light is ideaal voor licht haar. De losse en lichtbruine kleur geeft de wenkbrauwen glans en een natuurlijke uitstraling. Bovendien krijgen de wenkbrauwen meer volume en volheid. Hun natuurlijke groei wordt gestimuleerd met vitaminen en plantaardige actieve ingrediënten. De Mascara 021 Medium van Diorshow is geschikt voor medium blond tot medium bruin haar. De neutrale kleuring harmonieert ook met geverfd en getint haar. De Dior Dior Diorshow Bold Brow Mascara versterkt de wenkbrauwen en stimuleert de natuurlijke groei. De wenkbrauwen worden resistenter en krijgen meer volheid en volume. Bovendien overtuigt deze mascara met een indrukwekkende kleurintensiteit en kleefkracht. De Mascara 002 Dark van Diorshow is geschikt voor donker haar. De tint is even geschikt voor donkerbruin als voor zwart haar. Daarnaast geeft Mascara 002 Dark de wenkbrauwen meer volume, souplesse, volheid en glans. Het resultaat is een frisse en natuurlijke afwerking. Dankzij de innovatieve textuur zijn de wenkbrauwen specifiek gedefinieerd en blijven ze beschermd tegen droogte en ongunstige omgevingsinvloeden. De Dior Dior Dior Bold Brow Mascara benadrukt de natuurlijke kleuren van de haren en zorgt voor een gladde, egale en glanzende finish. Alle artikelen uit de serie Dior Dior Dior Diorshow Bold Brow zijn bijzonder huidvriendelijk en garanderen een uitstekend draagcomfort. Perfecte oogmake-up met Mascara 011 Light, Mascara 021 Medium of Mascara 002 Dark uit de Diorshow Bold Brow serie.