Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Dior Diorshow Art Pen is een klassieke, vloeiende eyeliner met een precieze viltstift die het aanbrengen vergemakkelijkt. Diorshow is een van de bekende series in het cosmeticaprogramma van Dior. Het luxe label biedt diverse mascara's, maar ook oogschaduwen en eyeliners onder de naam. De focus ligt op het schouwspel, dat niet alleen ontworpen is voor een intensief resultaat. De professionaliteit, het gebruiksgemak en de lange levensduur, die ook belangrijk zijn op de modeshows van Dior, moeten onder de noemer vallen. Of het nu backstage met modellen is of aan uw eigen kaptafel, het merk Christian Dior Cosmetics bestaat al sinds 1969 en de luxe flair van mode en geuren wordt ook gebruikt voor het ontwerpen van lippenstiften, nagellak, oogschaduwen, pallets en nog veel meer. Christian Dior's mode-ontwerpen hebben gemaakt zijn merk beroemd, niet alleen in Parijs, maar wereldwijd. Maar ook na zijn dood werden veel bekende creatieve regisseurs gevonden, die Dior verder konden uitbouwen tot een van de bekendste modehuizen. Wereldwijd waarderen veeleisende dames niet alleen de tijdloze en elegante vormgeving van cosmetica, maar ook de hoge kwaliteit en kleurbriljantie van de producten. De Dior Diorshow Art Pen is ook een eyeliner met een intens, diep zwart dat met slechts één toepassing een dekkend resultaat geeft. De gevoelige huid rond de ogen is niet geïrriteerd en de make-up is bijzonder snel. De textuur is gelachtig en licht glanzend. In tegenstelling tot gel eyeliner, echter, de Art Pen is in de vorm van een pen. Dit ligt goed in de hand en biedt volledige controle bij het aanbrengen. De zeer fijne punt is ideaal voor het aanbrengen van de kleur dicht bij de wimpers en dus voor het visueel verdichten ervan. Maar ook ongewone kattenogen en brede eyeliner ontwerpen zijn mogelijk met de pen. De verf is eenvoudig af te wassen of te corrigeren met water. De Dior Diorshow Art Pen nodigt je uit om te experimenteren met je favoriete locs of nieuwe creatieve ooglid strelingen te durven.

Het design

De Dior Diorshow Art Pen doet denken aan een klassieke viltstift. De hoogglansverpakking wordt zwart gehouden en heeft zilverkleurige accenten en een opdruk met de naam van het product. De punt is zeer nauwkeurig en licht flexibel zodat de ooglidlijn naar wens kan worden getrokken. De goed sluitende dop voorkomt vroegtijdige uitdroging van de formule.

Het assortiment

De Dior Dior Diorshow Art Pen is verkrijgbaar als Eyeliner Feutre Tracé Intense Professionnel 095 Catwalk Black. Achter de indrukwekkende naam staat de klassieke eyeliner, een diepzwarte. Dit past bij bijna alle looks en kan worden gebruikt om de wimperlijn discreet te condenseren, maar ook voor opvallende en dramatische eyelid lijnen. De gevleugelde eyeliner of de katogen maken een grote comeback. Hier worden de ooglidstrepen naar wens breder getrokken en afgewerkt met een licht gebogen staart aan de buitenrand van het oog. De zeer precieze vilten punt van de Diorshow Art Pen vergemakkelijkt de tekening hier. Bovenal de exacte lijnen en hoeken geven de look zijn grote expressiviteit. De diepzwarte kleur heeft een gelachtige textuur en droogt niet volledig mat. In feite kan het ook worden afgeveegd of gecorrigeerd met water. Dus zelfs beginners of dames die graag willen experimenteren kunnen gemakkelijk de zwarte, vloeibare eyeliner benaderen. De vorm van de pen past bijzonder goed in de hand en kan bijna intuïtief worden geleid. Reeds bij één toepassing is de kleur ondoorzichtig en kan daarom worden ontworpen volgens de gelegenheid, oogvorm of stemming.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.