Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Een elegante contour van de wenkbrauwen is een essentieel onderdeel van een perfect gevormde make-up. Met de Dior Diorshow All-in-Brow 3D set is de contouren van de wenkbrauwen gegarandeerd. Het palet bevat drie natuurlijke kleuren, die een professionele samenstelling van de wenkbrauwen mogelijk maken. Veel gegradueerde kleurvarianten kunnen doelgericht worden gerealiseerd. Met de fijne poedernuances van Dior Diorshow All-in-Brow 3D zijn de wenkbrauwen eenvoudig en ongecompliceerd gevuld met kleur. Bovendien kunnen individuele reliëftinten worden uitgevoerd. Dior Diorshow All-in-Brow 3D make-up kan worden verrijkt met een waterafstotende wax voor een lichte en glanzende afwerking. Bovendien is het make-upresultaat vast en duurt het lang, zelfs onder moeilijke weersomstandigheden. Dior Diorshow All-in-Brow 3D maakt niet alleen een uiterst professionele make-up mogelijk, maar verzorgt ook intensief de wenkbrauwen met plantenextracten. De poederachtige textuur van Dior Diorshow All-In-Brow 3D biedt perfecte all-round bescherming van de wenkbrauwen tegen schadelijke milieu-invloeden. Het versterkt ook de wenkbrauwen en bevordert hun groei. Op deze manier kunt u na een korte aanbrengtijd van meer volheid en volume genieten. Dior wenkbrauw make-up is dermatologisch getest en wordt ook aanbevolen voor de gevoelige huid. Een bijzonder hoogtepunt is dat Dior Diorshow All-in-Brow 3D als complete set wordt geleverd. Het bevat twee kleuren, een was- en een kwastje en twee borstels voor eenvoudig en flexibel aanbrengen. Dit alles in een compacte zilverkleurige verpakking. Voor een perfecte toepassing wordt aangeraden de was goed te verwarmen zodat deze over de wenkbrauwen kan worden gericht en gelijkmatig kan worden verspreid. Dit geeft de wenkbrauwen de perfecte houvast voor de hele dag in een mum van tijd. Perfectioneer uw wenkbrauw make-up met Dior Diorshow All-in-Brow 3D.

Het design

Met de innovatieve complete set Dior Diorshow All-in-Brow 3D kunnen de wenkbrauwen perfect in vorm worden gebracht. Fascinerende kleuren en vormen ontstaan, die anders alleen door de make-up kunstenaar gerealiseerd kunnen worden. De set wordt geleverd in een compacte en fraai zilverkleurige doos. Het bevat twee kleuren, een was, een penseel en twee borstels. Dit zorgt voor een eenvoudige en flexibele toepassing. Zelfs de kleinste details kunnen met de perfect gevormde borstels perfect worden uitgewerkt. De complete set voor een professionele wenkbrauw make-up van Dior is te herkennen aan de zilverkleurige verpakking en het Dior logo.

Het assortiment

Wie zelfs een professionele wenkbrauw make-up wil realiseren zoals bij de make-up artiest, moet terugvallen op de complete set Dior Diorshow All-In-Brow 3D. Deze fantastische set bevat alles wat je nodig hebt voor wenkbrauwverzorging en make-up. De set is optioneel verkrijgbaar met kleurencombinaties voor bruin en blond haar. Met de kleuren kunnen zelfs de fijnste gradaties en nuances worden gecreëerd. Het definiëren, schaduwen en contouren van de wenkbrauwen is eenvoudig en ongecompliceerd met deze set. Kleurgradaties en fijne overgangen zijn geen probleem meer. Verder bevat de Dior Dior Diorshow All-In-Brow 3D set een was waarmee de wenkbrauwen perfect gefixeerd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de wenkbrauwen naar wens kunnen worden gedefinieerd en de vorm gedurende de dag behouden. Ook het intensive care effect van Dior Diorshow All-in-Brow 3D moet worden benadrukt. Door de fijne poederige textuur zijn de wenkbrauwen bedekt met plantaardige actieve ingrediënten en goed beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden. De wenkbrauwen worden fris en soepel gehouden. Bovendien wordt hun groei bevorderd, zodat er aanzienlijk meer lengte en volume kan worden verwacht. De eenvoudige en ongecompliceerde toepassing wordt perfect ondersteund door de meegeleverde borstels. Zij zorgen ervoor dat ook details goed uitgewerkt kunnen worden. Voor wenkbrauwverzorging en make-up kunt u ook vertrouwen op de ideale Dior Diorshow All-in-Brow 3D complete set met de Palette Brow Shaping varianten

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.